Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśśściarka

Czy naprawdę jestem aż tak obleśnie chuda ?

Polecane posty

Gość nieprawda znam
40 latki które sa chude i juz :D

Gość gośśśśściarka
tarczycę badałam, hormony też. Tylko nie wiem czy mi uwierzycie ,ze ja tyle jem... bo ja w sumie nawet nie dzielę sobie posiłków tylko jem ciągle... 2 miski płatków 3 paluchy serowe marsa i 3 bita pół czekolady z bakaliami fasolkę szparagową z bułką tartą dużą pierś z kurczaka w panierce ziemniaki z koperkiem zupę kalafiorową takie małe opakowanie borówek amerykańskich ze śmietaną 30% chyba z 8 ciasteczek HIT ze znajomymi byłam w maku i zjadłam kurczakburgera cheeseburgera i loda z mmsami Loda nesti tego wodnego i 3 lody na patyku takie bambo czy coś z biedronki w czekoladzie teraz jem naleśniki bo tata usmażył i chyba jeszcze sobie zrobię sałatkę z pomidorów ;/ jestem jak śmietnik.

Gość gośśśśściarka
z miesiączkami i hormonami wszytko ok

Gość nieprawda znam
o kurcze chyba to jedzenie idzie Ci w mozg ;)

Gość stanowczo za chuda
hmmm z jednej strony pozazdrościć bo to co ty w dzień to ja nie wiem czy w dwa tyg zjem :( ale z drugiej sporo kasyna wyżywienie :(

Gość a ja też też
jak na moje oko to troszkę zamało mięcha jadasz. zadużo syfów. no ale fakt faktem nie zjadłaś dzisiaj mało (ani niedużo) raczej normalnie - tak więc być może czas rozwiąże ten problem jak urodzisz dziecka nabierzesz kształtów hehe

Gość gośśśśściarka
może coś w tym jest bo byłam na profilu mat-fiz w lo :P teraz też studiuję na kierunki ścisłym.

Gość kalina86523158
Wg mnie wyglądasz zajebiście!!!! Ja bym chciała tak wyglądać, masz super ciało! Jakbyś się trochę opaliła to już w ogóle ideał!! Mogłabyś też zacząć chodzić na siłownie ale tylko po to, żeby ładnie zarysowały CI się mięśnie zwłaszcza na brzuchu, plecach i ramionach, przy tym mogłabyś pić białko, mięśnie by się szybko pokazały i mogłabyś minimalnie przytyć. Wyglądałabyś po prostu jeszcze lepiej, ale i tak jest super! Czemu nie jesteś modelką skoro jesteś taka wysoka?:)

Gość stanowczo za chuda
słodyczy wcale nie jem pizzy hamburgerów zero kawa i kanapka dziennie i gruba dupa (wg mnie) ale ile kasy zaoszczędzę :)

to czy jest sie chudym czy grubum to cechy genetyczne.tak samo jak kolor oczu,wlosow itd.ja po urodzeniu dziecka schudlam.mam 163 cm. przed porodem wazylam 53 teraz 49-51.jak nie masz dziecka to masz swobode,kiedy chcesz to sie polozysz itd.a za malym chodzacym dzieckiem to trzeba ganiac,zrzucasz kalorie,wczesniej targalam wozek z dzieckiem codziennie.

Gość gośśśśściarka
bo modeling to debilizm. co to w ogóle za praca ? łażenie tam i z powrotem z miną jakbym miała ochotę komuś przypierdolić w jakiś śmiesznych łachach.

Gość stanowczo za chuda
no ja mam dwoje i non stop biegam za nimi i na fitness chodzę mało jem i dupa wieeeelka sama powinnam sobie hormony przebadać :(

Gość gośśśśściarka
nie chcę nikogo obrazić ale ci którym się podobam mają chyba jakieś zaburzenia ;/ przecież ja wyglądam jak żywy trup :o

Gość a z buzi chociaz ładna jestes?
??

Gość stanowczo za chuda
haha autorka mówi prawdę z tymi modelkami ale szkoda trochę że nie wykorzystała szansy :( wiele kobiet marzy o tym a nie ma warunków

Gość kalina86523158
aha, no każdy ma swoje zdanie na ten temat:) Wg mnie moda to sztuka i to zaszczyt być modelką:) A nie myślałaś o tym, żeby zapisać się na tą siłownie?:)

dziewczyno masz poprostu metabolizm taki:) mozeszz go spowolnic zrobiac sobie kilkidniowa glodowke ale bedziesz zalowac , wlasnie jedzac duzo bez diet naprawde metabolizm zapieprza bylam na diecie jadlam co dwie godziny i schudlam , bo od czestego jedzenia metabolizm sie nakreca a od glodowek spowalnia by nie marnowac energi na wszelki wypadek kiedy znowu by nic nie wpadlo do zoladka przez kilka dni;p

Gość gośśśśściarka
w sumie nie wiem czemu ma to służyć ale zapomniałam dodać do listy ze zjadałam jeszcze 4 kanapki z serem żółtym i szynką z kurczaka.

Gość kalina86523158
może dlatego wyglądasz jak trup bo jesteś straszliwie blada. Jakbyś się opaliła to wyglądałabyś znacznie lepiej, ale kształt ciała super

Gość ci co pisza ze wyglada ok
jak mozna wygladac ok z tak ogromna niedowaga??? :O slepi jestescie? :O dziewczyna moze i wygladalaby zajebiscie jakby tak chociaz z 5 kilo przytyla

ja bym wykorzystala taki wzrost.praca modelki nie musi byc jedyna twoja praca.jakie masz wymiary?

Wyluzuj laska. Jesteś wysoka dlatego tak to się rzuca w oczy, przestań przejmować się ludźmi co w kompleksy chcą Cię wpędzić. Naprawdę masz ładną figurę, jesteś smukła, pewnie w miniówie świetnie wyglądasz. A co do jedzenia, nei liczy się ilość, ale regularność i uprawianie sportu. Ale to wiesz, różnie bywa. Głowa do góry:) Jedni są grubi, inni chudzi takie życie. Spróbuj coś grubej dogadać to wielkie oburzenie będzie. Kurwa ludzie wiecie co to anoreksja? To jadłowstręt psychiczny a nie niedowaga...

Gość gośśśśściarka
nie wiem czy jestem ładna raczej tak bo na ulicy chyba z 3 razy mnie zaczepiła taka babka czy nie chciałbym przyjść na zdjęcia testowe czy coś takiego do jej agencji ale to pewnie ściema była bo ona jakaś psychiczna jest nawet mnie na FB znalazła i też mnie pytała ;/ no i też kiedyś mnie jakiś koleś zaczepił i mówił ,ze jest fotografem w jakieś agencji i czy bym nie chciała przyjść na casting.

nalezy dodac, ze przy tym wszystkim przy tej twojej niedowadze, masz super wcieci w tali, a nie wszystkie chudzinu tak maja - i przez ten ksztalt podobasz sie coniektorym... jesli uda Ci sie jescze troche przytyc naprawde bedzie swietnie. jak dla mnie i tak jestes zachuda ale co zrobic?kazdy ma inna nature wiec zaakceptuj to, ze nie wszystkim bedziesz sie podobac!!

Jezu czy do Was nie dociera, że ludzie są różni? Są wysocy, są niscy, jedne mają wielkie dupy, inne nie, jedni szeroki bary inni wąskie. Skoro jest zdrowa (nie czytałam całego więc mogę się mylić), miesiączkuje, ma dobre wyniki z krwi, to dla jej organizmu jest to normalna waga. Ma przytyć bo co? Bo Wam się tak podoba?

Gość gośśśśściarka
studiuję na dość ciężkim kierunki i nie będę raczej miała czasu na takie pierdoły jak modeling więc nawet nie biorę tego pod uwagę po za tym tak jak już pisałam doceniam pracę fotografów, projektantów itp ale paca modelki to dla mnie debilizm bo ona tylko się przechadza po wybiegu z obrażoną miną.

no i wlasnie ta chudosc u niektorych bywa ogromnym atutem, sprobuj moze tych zdjec :)

Gość fdfdfdfvfvvffdfd
Zazdroszczę Ci, sama mam 180, a ważę 18kg więcej, masakra, naprawde masz bardzo ładne ciało :)!!