Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zna sie na rzeczy

NAJPROSTSZY TEST czy kobieta jest ZADBANA................

Polecane posty

sprawdzic czy ma zadbane, pomalowane paznokcie u stop jesli ma, to mozna wnioskowac ze ogolnie jest zadbana jesli nie, to mozna wnioskowac, ze z uroda i higiena moze miec na bakier 🖐️

Gość adsfddfgdggda
Aha. :D A jeśli pada deszcz i nosi gumowce to jak sprawdzisz?

A jak ma niepomalowane to znaczy ze jest brudasem? :D Ale z ciebie znawca kobiet :D Jak sa niepomalowane, to przynajmniej wiadomo, ze nie ukrywa niczego pod tym lakierem.

Gość kiedyś kolega powiedział
że przygląda się kobietom czy mają nienagannie zrobiony manicure i... omija takie z daleka, bo to znak, że zupełnie nic w domu nie robią oprócz dbania o paznokcie :)

jakie wakacje? jestem facetem pod 30-stke co do koloru, preferuje roz, jasna czerwien ale kobiety maja ogolnie rozne style, czasem ciemniejszy kolor tez pasuje do jej stylu, koloru wlosow itp

Gość ptasiek nastroszony
szpony nożne pokolorowane owszem a czy skorupka starta z piętków?

Gość fggfgghghghgh
jak pojade nad morze nie bede sobie malowac paznokci bo zwyczajnie nie widze w tym sensu, jade zeby odpoczac a nie zeby brac jeszcze lakiery i zmywacze :O mam ladne stopy, niech maluja te co maja brzydkie 🖐️

Gość eh faceci karmicie się swoją
wydmuaną teorią a jest ona gówienko prawdziwa :-D :-D :-D Ja mam zawsze zadbane stopy i paznokcie, ale nawet nie wiecie jak jestem cała carośnięta :-D nogi, bikini :-D nie chce mi się narazie depilowac, ale wy widzicie moje piękne stopy i paznokcie :-) Moja znajoma tez ma pomalowane a bieliznę zmienia raz na 2 tyg. :-D pochwaliła się kiedyś :-D

Gość ziemniaczkowa z sosem
No i prawda pasztety, autor to bardzo mądry facet i wybitny znawca kobiecej urody. Ma 100% racji. Ja zawsze dbam o to żeby mieć pieknie pomalowane paznokcie u stop - to znaczy ze jestem zadbana, nowoczesna kobieta. Nawet zdarza sie, ze majac niewiele pieniedzy kupie lakier do paznokci zamiast mydła czy dezodorantu. Śmierdzę, ale grunt że mam pomalowane paznokcie. Przynajmniej jestem ZADBANA...... :D:D