Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się :((((((

Czy zawsze potrzebne jest szycie po porodzie ?

Polecane posty

Gość proszku, proszku
A do tego jesteś w hooj zanidbana, myj sie czasem 🖐️

Gość :)(
Dziewczyny szkoda słów na taką osobę:)

Gość Wiesz co, ja takie coś
Ale sama zaczęłaś dziewczyno nas obrażać, to czego się spodziewałaś i sama chyba nam zazdrościsz, skoro tak piszesz.

Gość proszku, proszku
oj zazdrości i to jak, huj ją szczela. pamietam jak miała w stopce dziecko i pisała że to jej córka ofelia. Daj Bozi aby takie osoby nie miały dziecka, nigdy!

nie potrzebuje twojego, mam swojego ktory nie widzi we mnie inkubator a kobiete z ktora chce miec maly swiat we dwoje i dobrze nam z tym. przecietni9 wasacze sa wlasnie dla takich jak wy 🖐️

Oj wiesz co, dla mnie facet, który nie chce dziecka ze swoją kobietą to zwyczajny gnój i na takiego bym nie spojrzała. Zwyczajny drań i posuwacz dup, zero faceta.Nie masz się z czego cieszyć.

Słuchaj, mój widzi we mnie i kochankę i przyjaciółkę, i inkubator do dziecka, i towarzyszkę podróży, jest do wszystkiego ! A Ty uważasz, że skoro mam dziecko, to widzi we mnie tylko inkubator ! Nie pomyślałaś, że są tacy faceci, z którymi można i się kochać i podróżować i się przyjaźnić i jednocześnie mieć dzieci ?

Gość proszku, proszku
A jestem inkubatorem, i wydałam na swiat pieknego synka, zdrowego i bardzo podobnego do ojca, mąż jest wniebowzięty i nosi mnie na rękach! A ty możesz pomarzyć o takim czyś, nikt szmato nigdy na rękach Cie nosić nie bedzie, prostaczko, pospolita dziwko, takich gotek jak ty pełno na świecie, tylko że one się myją a ty nie!!!!!!!!!!!!!!!!! złózmy się jej na jakiś płyn do kąpieli?

a dla mnie gnoj to facet, ktory pozwala wlasna kobiete kroic i meczyc bez znieczulen, pozwala jej grzebac w pizdzie i co tylko. i tu sie roznimy :) i wole byc jak to muwisz posuwana, zamiast zdradzana.

Ja oprócz dziecka mam wiele innych rzeczy w życiu do robienia, nic mi nie brakuje, i też mieszkam w dużym mieście, tak apropos, i też zwiedzam świat.

moj mnie nosi na rekach w wielu sytuacjach, ale nie musisz o tym wiedziec. kocha mnie, to nosi. kocha bezinteresowanie, a nie za cos jak ciebie.

A skąd masz pewność, że Ciebie nie zdradza ? Z reguły gnojki, którym dzieci nie w głowie posuwają na boku inne dupy, lepiej bądź czujna.

tak samo jak gnojki, ktorych kobieta ma wiadro miedzy nogami albo juz ich nie kreci po ciazy, badz czujna.

A skąd Ty możesz wiedzieć, dlaczego kocha mnie mój mąż ? Nie pomyślałaś, że pokochał mnie bezinteresownie, zanim pojawiło się dziecko ? A Ci co noszą na rękach, to są największymi draniami i najwięcej zdradzają, wiem, bo trochę doświadczyłam w życiu. Znudzisz się mu, to pójdzie do innej. Naprawdę dziewucho masz nasrane we łbie i mało o zyciiu wiesz.

a co ty mozesz o nas wiedziec? wrozka nie jestes, wiec zlosliwe przepowiednia wsadz sobie w gruba dupe.

A skąd Ty wiesz, że Ty go kręcisz, dziewucho ? Za piękna to nie jesteś, więc uważaj, są ładniejsze laski. Ja nawet ładniejsza jestem o wiele, choć po ciąży. A wiadro to masz chyba Ty od ciągłego posuwania, bo ja nie mam.

ja chyba wiem o co chodzi twojemu facetowi, mówi że nie chce miec z Toba dziecka, a tak naprawdę ciebie posuwa, a znajdzie sobie odpowiednią kandydatkę do wspólnego życia,

Gość mnie tam wcale nie dziwi
że dwudziestoletnia dziewczynka nie marzy o dziecku, tylko o dalekich podróżach, no ludzie, to zupełnie normalne dziwne byłoby, gdyby chciała zakładać rodzinę:-0 a ton jej wypowiedzi jest adekwatny do wieku i stopnia dojrzalości, wyluzujcie, dostanie trochę kopniaków od życia (a każdy dostaje) to spokornieje :-)

No właśnie, co Ty możesz wiedzieć o mnie, to po jaki kij się wypowiadasz, że mam wiadro i że mnie na pewno zdradza i kocha za coś, co wróżką jesteś ? A grubą dupę masz Ty !

Gość proszku proszku
jesteś suczą do ruchania, ale nie do wspólnego życia.

dla was wspolne zycie to cielenie sie, zalosne. nie rozumiecie, ze ktos moze nie chciec dziecka, wszystko jest ulotne, dzieci tez. my to wiemy. wiemy ze i one kiedys umra, wiec nie tracimy wiele. dlatego zyjemy dla siebie, tylko dla siebie. i chce mi sie ryczec, bo kiedys balam sie ze takiego wspanialego facveta nie spotkam, a jednak 🖐️

Gość proszku proszku
dobrze facet kabinuje ruchanie ma za darmo, ale jak postanowi się ustatkować to inna sobie znajdzie, odpowiedniejszą. Faceci też marzą o dzieciach.

No tak, racja, ja w jej wieku też nie miałam w ogóle chęci na dzieci, ale tak nasrane we łbie też nie miałam, żeby tak pisać !

ta, wazac 52 kg na pewno mam gruba dupe :D moj facet mysli o mnie, nawet kiedys mi powiedzial, ze dosyc juz przeszlam i nie bedzie mnie meczyl tym syfem zwanym ciaza. chcemy byc wolni, ulotni...ale wy tego nie zrozumiecie. filozofia to dla was obce slowo. jestescie proste to i wasze zycie jest proste, przesiakniete zwierzecym instynktem.

Akle wiesz co, rodzice zazwyczaj umierają przed dziećmi. I ty też jesteś ulotna, też kiedyż umrzesz i Twój facet też, a zresztą może Ciebie zostawić w każdej chwili.

Gość proszku proszku
dla kogo wspólne życie to cielenie się/ boże skąd się biorą takie pustaki, umyj się bo jesteś tępą dziwką i suczą. A twój facet i tak cię wyrucha i tak. zostaniesz sama, a wogóle jak to sie stało że on cię chciał, taką pospolitą nie umytą zaniedbaną dziwkę?

eee, szkoda słów na takiego tępaka. Idź się ulatniaj. A życie to nie filozofia, moja droga, nauczysz się przez najbliższe 10 lat. I obyś nie wpadła z tym swoim facetem w niechcianą ciążę, bo jak wiesz, nawet biorąc tabletki czy stosując 3 zabezpieczenia można wpaść.

poza tym moje dwa psy zabieraja mi tyle uwagi i wole je, wdzieczne, zawsze kochane niz bekarty, serio. zegnam ograniczone sucze :D