Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blu-way

Kto jest przeciw PiS niech głosuje na Kongres Nowej Prawicy!

Polecane posty

Gość Blu-way

"Kto zagłosuje na Nową Prawicę? (Jest PS.) Oczywiście te 23% ludzi od lat wiedzących, co trzeba by zrobić, by Polska stała się normalnym krajem. Kto jeszcze? Otóż spośród 29% zwolenników PiS może 20% to świadoma "Partia Jednej Katastrofy; co najmniej 9% to ludzie, którzy głosują na PiS tylko dlatego, że za wszelką cenę chcą pozbawić władzy tych złodziei i oszustów z PO. Spośród 40% ludzi mówiących, że chcą głosować na PO, co najmniej połowa doskonale wie, że to oszuści i złodzieje ale panicznie (i słusznie) obawia się rządów PiS i nie widzi alternatywy. Ale niedługo zacznie się kampania wyborcza. Do tej pory telewizje, będące w łapskach "Bandy Czworga, nie pokazywały alternatywnych rozwiązań. Teraz przynajmniej ta reżymowa będą musiały. Więc ludzie zobaczą! Powtarzam: nie sądzę, by "Banda Czworga zusammen do kupy przekroczyła w tych wyborach 50%! Po tylu latach takich rządów!?! ===== PS. To napisałem już parę dni temu. Wczoraj podszedł do mnie na spotkaniu ktoś, kto powiedział, że PO zrobiła sobie sondaż, z którego wynika dokładnie to samo: połowa to zwolennicy PO (zapewne głównie salariat i wielcy przedsiębiorcy „z układem bo już nie drobni przedsiębiorcy) a druga połowa tylko dlatego, że obawia się PiSu. Zawiadamiam, że jeśli zagłosują na Kongres Nowej Prawicy to PiS nie dostanie z tego powodu ani o jeden głos więcej... Mam nadzieję, że połowa tych 20% zwolenników PO i połowa z tych 9% zwolenników PiS zagłosuje jednak na nas. Plus nasze wierne 2-3% - to nawet znacznie lepiej, niż moje prognozowane 15%."

Gość Blu-way
Połowa ludzi głosujących na PiS robi to, bo boi się PO. Połowa ludzi głosujących na PO robi to, bo boi się PiS.

Gość oiboubv
wiec niech boidupki zaglosuja tym razem na Nowa Prawice !

Gość yoorko12.20.61.
"Wyczuj PISmo nosem " Głosuj na Nową Prawicę.