Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiczki co na to wasza rodzina

Polecane posty

"ba za 1szym razem to się spuścić nie mogłem ,a po wszystkim tylko jajka mnie bolały ..." O nie! Teraz prawiki będą się bały bólu spowodowanego pierwszym razem. :D

Gość IMO13841
To znaczy, że nie podnieca Cię dotyk seksownej, rozebranej kobiety, hmm. :classic_cool:

Gość 43543543
jaja bolały bo byłem jednocześnie podniecony i zestresowany żeby się nie spuścić za szybko...po 3-4tym razie miałem to w dupie i tryskałem na lewo i prawo ;),,,,co myślę o dziwkach ?....ja wolę jednak mieć to poczucie ,że w jakiś sposób sam zdobyłem kobietę i że mnie coś z nią łączy nawet jak byśmy się mieli rozstać ...niż fakt że ona to robi tylko dla kasy mając mnie totalnie w dupie. No i powiem wam panowie ,że to niesamowite uczucie jak wasz ptak wchodzi w wilgotną ,rozgrzaną cipeczkę ..która potem jużw trakcie aż tryska śluzem z podniecenia ...mmmm...w dodatku mam tą przyjemność że mogę trzaskać bez gumy ;) ..i ta podniecona dziewczęca buzia i sterczące sutki...;)

Gość IMO13841
Jeśli przeczytasz, posta kolegi 'już-nie-prawika', to dopatrzysz się pewnej zależności, ja przecież nie będę Ci tłumaczył działa kutas.:D

Gość kiedys cos mowili
ale teraz temat ucichl i dobrze mam wieksze problemy niz brak baby czy bycie prawikiem

Gość IMO13841
Cóż za ironia. Sponsor ja bym się bardziej martwił, czemu podczas striptizu i "lizania cycków" Ciebie nie boli. :classic_cool:

Gość kiedys cos mowili
"a jakie to sa wieksze problemy? bo jeszcze moze byc hajs.." A chociazby zdrowie? co to bez baby nie mozna zyc? pierwsze slysze

Gość 43543543
od lizania cycków mogło go nie rozboleć bo wiedział że na tym się skończy więc automatycznie nie myślał o tym żeby sie nie spuścić za szybko ,ale niech spróbuje pełnego kontaktu z penetracją to raczej jest pewne że go rozbolą stres zrobi jednak swoje za 1 razem ..

Dla mnie to dziwne. Koleś jest bogaty i nie ma oporów przed zadawaniem się ze szlaufami za kasę. W takiej sytuacji już dawno tym prawiczkiem być nie powinien. 🖐️

Gość dobreeeeee
up

Moj ukochany stracil majac 42 lata- serio.I juz 3 lata nadrabiamy jego zaleglisci...

Gość morhiba
to do tivi sie nadaje

Gość morhiba
jakis ortokatol? czy niesmaily romantyk?

Gość Vince Black
znowu ta debilka przylazła :/

Gość zerlina
a trafił w dziurkę?