Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaaa???

Druga kreska słaba ,ale widoczna każdy ją widzi:)

Polecane posty

Gość wfrwfr2tf2t
Mama???ty sie tak nie nastawiaj że jesteś w cizy bo jesli wyjdzie że nie albo poronisz -bo wczesną ciaze łatwo poronić bedziesz bardzo rozczarowana i mozesz popasc w depresje .

Ja robilam identyczny test, mialam taka sama kreske a dzis mam juz roczna corke, wiec mysl pozytywnie bedzie dobrze!

Gość Mamaaa???
Ja jestem dobrej myśli:)))... Powtórzę test za kilka dni:). Ale jajnik mnie kłuje jak nie wiem ! Jestem pewna ,że to ciąża:)

Ja też mam takie kłucia w brzuchu dziwne... i czuję to że będę mamusia:D

Gość Mamaaa???
No to zaglądaj tu co parę dni i pisz co i jak:). A kiedy masz planowany @??. OCZYWIŚCIE GO NIE BĘDZIE !!!!!:))

Obiecuję że będę pisać... w końcu obie będziemy mamusiami w tym samym czasie.. @ miałam mieć 19... ale nie mam i raczej nie będę miała...

Gość Mamaaa???
Łooo no to ciąża !!!!:))) A Ty sie starałaś???

Gość Mamaaa???
Haha może to śmieszne ,ale ja też od Czerwca:). No ,ale w Czerwcu była lipa , no ,ale w tym miesiącu się udało!!!:). Jestem baaaardzo szczęśliwa :). Na szczęście upały mnie ominą bo mieszkam w UK i tu jest zimno:)))

W Polsce nie ma na razie aż takich upałów... mam nadzieję że nie będzie mi nic doskwierać...

Gość Mamaaa???
;). Kurczę ja nadal nie mogę w to uwierzyć ,że będę mamą:)... Jestem taka szczęśliwa ,ale się boję tyle się słyszy ,że ktoś ma dwie krechy a potem dostaje okres:(. Zobaczymy powtorzę test jak będą dwie kreski to już będę pewna:)...

No ja robiłam 3 bo nie dowierzałam... ale nadal mam obawy... Ale jestem bardzo szczęśliwa, bo czuję że jestem w ciąży

Gość Mamaaa???
No to się cieszę:)). To jak co to do usłyszenia:)

Najwyraźniej to wczesna ciąża, im później tym kreseczka jest wyraźniejsza ze względu na większe stężenie hormonów.

Gość Mamaaa???
Dziękuję baaardzo:)

Gość wfqwfqfq
no jesteś w ciązy i co ? zadzwoń do rodziny powiedz mężowi przyjaciół obdzwoń a nie tu piszesz tu raczej nikogo Twoja ciąża nie interesuje

Gość Mamaaa???
rodzinka już wie :))))

Gość wfqwfqfq
no i chyba wystarczy po co tu piszesz i zaśmiecasz forum takim tematem :)

Gość Mamaaa???
A po co Ty tu wchodzisz???. Nie wiem zazdrość Cię lapie??? Jak byś chciał/a wiedzieć to piszę tu bo jestem szczęśliwa ,że będę mamą !!!. A nie powinno obchodzić Cię co tu piszę !!!. Teraz to Ty zaśmiecasz forum:))..

Mamaa gratuluje, ciaza jak sie patrzy, kluciem w jajniku sie nie przejmuj to zmiany hormonalne, jak macica zacznie sie powiekszac bedziesz czula w dole brzucha tak jakby na okres, w przychodni zabookuj sobie spotkanie z polozna juz teraz bedzie latwiej ustalic date, ja urodzilam dwojke dzieciaczkow w UK i jestem bardzo zadowolona z opieki, corcia ma prawie 6 miesiecy i wcioaz nie moge sie nia nacieszyc, gratuluje jeszcze raz i jak cos chcesz wiedziec to pytaj ;-) chetnie pomoge

Gość fwfAFRWRGFASTGSD
jak byś zposzukała znalazła byś podobne tematy i tam byś sie mogła wypowiadać a nie kolejny temat z dwiema kreskami :| o co mam być zazdrosna ? bo nie bardzo rozumiem ? dobrze dziewczyno to sie ciesz w realnym świacie z realnymi znajomymi a nie wirtualnie !:)

Gość Mamaaa???
Wyjdź mi z tego tematu okk??? Na ch*** piszesz takie pierdoły??;// ...

Gość fwfAFRWRGFASTGSD
Bo mnie irytujesz dziewczyno :) ty i własnie Twój temat :) Nie wolno sie w ciązy denerwować Złotko :)