Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollek Bollek

Wysokie dziewczyny wejdzcie zobaczcie zapraszam

Polecane posty

Gość Bollesław Lollesław
jestem na TAK :D

mam dużo znajomych, które są wysokimi i ładnymi kobietami, mają facetów, niektóre nawet mają o 2cm niższych od siebie i co w tym złego? kwestia gustu, macie jakieś dziwne podejście...

janekrys i co byś zrobił gdybyś spotkał dziewczynę 180 ładna, zgrabna i by ci się spodobała? olałbyś ją bo nie jest kobietą tak?

Gość ami idz stad juz kobietonie
:o

no bo nie rozumiem, ja mam 170 i nie uważam że kobieta, która ma powyżej 175 nie jest kobietą... a jak nie chcesz to nie czytaj moich wypowiedzi, kazał ci ktoś?

ile można takich tematów zakladać........ osobiście znam laskę, 183 jakoś,cycata, bystra i śliczna z buzi. jednak fakt jej tez się marzy wyzszy chłop a o to już trudniej :P

Gość Bollesław Lollesław
No a tak a 185 cm i 100 kg z dupskiem jak piec kaflowy i cyce jak donice ?

ok szanuję twoje zdanie;), ale ja mam trochę inne. Każdy może je wkońcu mieć...

no to jak masz tylko 170 i jestes taka jak piszesz to nie ma problemu znajdziesz sobie niejednego

Masakra dla mnie jak kobieta nie ma nawet 170cm, facet musi czuc sie jak pedofil. ja mam 172cm i dałabym sie pociac za 3cm wiecej. uwielbiam rosjanki, ktore maja wzrost powyzej 175cm ale wkoncu to najpiekniejsze kobiety na swiecie

Gość Lady Morphinum
Ale pierdolicie smuty, widać ze macie kompleksy. Ja mam 178 cm, moj facet 180 idziemy za tydzien na wesele i bede na nim w szpilkach, bede miec jakies 188 cm i mam to w dupie, to ja mam sie dobrze czuc, mojemu facetowi to sie podoba. Widac,ze macie jakies problemy ze sobą

przeciez kobieta moze miec 180 i byc drobniejsza i bardzoej kobieca niz taka np 165:-O

Gość zygmunnt
dla mnie laski takie 165 cm to kaleki to nie kobieta tyko wytwór natury, kobieta powinna byc reprezentatywna taka 175cm to jak modelka, a ztaką 165cm to wstyd sie kumplom pokazac

QRANIA tez mega bzdury piszesz tak jak pedofil bo laska nie jest wysoka niska karzel wysoka tez zle nasrane macie kobieta moze btc atrakcyjna i miec rozny wzrost a gusta sa rozne i wasze spory sa bez sensu

dajcie spokój to pewnie jakis pedofil pisze krecą go niskie laski bo ma wrazenie ze to dziecko

:) taka sama wartosc tej polemiki jaki sprzeczanie sie czy lepsze sa brunetki czy blondynki

Gość Bollesław Lollesław
No nie każda wysoka musi być gruba. Ale pytam - taka 185 cm i 100 kg z dupskiem jak piec kaflowy i cyce jak donice ? Jak ją ocenicie ?

Gość to jest takie samo
pierdolenie internetowe jak to ze facet ponizej 175 cm nie moze byc przystojny . Ciekawe dlaczego u mnie na roku co drugi ma okolo 173-175 i dziewczyny piszcza ze to ciacha

jak ją ocenimy? wybacz, ale na pewno nie najeżdżałabym na nią jak ty i niektórzy tutaj, po kobietach które mają powyżej 175... a podsumuwując, każdy jest jaki jest i każdy lubi coś innego i wsio:)

Gość wzrost jest latwy
do opisania i porownania sie wystarczy 3 cyfry wpisac dlatego tak sie o tym duzo w necie pisze. Konkretny wyglad juz ciezej "zmierzyc" i wpisac sobie ot tak

Tamari :) taka sama wartosc tej polemiki jaki sprzeczanie sie czy lepsze sa brunetki czy blondynki racja;)