Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lqwpdisdj

Kafeterianki, pomóżcie ! ;))

Polecane posty

Gość lqwpdisdj

Poznałam w klubie fajnego chłopaka (tak akurat pod koniec imprezy). Fajnie nam się gadało (on był ówczas po chyba dwóch piwach) ale rozmowa się kleiła, odprowadził mnie na przystanek, wymiana numerami i te sprawy :) Bardzo mi się spodobał, ja mu chyba też w oko wpadłam :D Teraz umówilismy - mamy się spotkac, wiadomo będziemy trzeźwi i wypadałoby bardziej zwracać uwagę na to co się mówi. Proszę o doradę, jestem strasznie niedoswiadczona, MAM 18 LAT I NIGDY NIE MIAŁAM CHŁOPAKA, o czym mniej więcej moglibysmy rozmawiać i nie mówcie mi tu o pogodzie:D Co robić, biorąc pod uwagę że cały czas leje? Takie realne, kreatywne pomysły, by lepiej się poznać. Wiem że grunt to rozmowa, ale może macie jakies pomysły na okolicznosci? Błagam, liczę na Was! :):D

Gość lqwpdisdj
up up! :D

Gość lqwpdisdj
uuup

Gość lqwpdisdj
tylko nie żartujcie sobie, dla mnie to jest sprawa na smierć i życie :D

Gość lqwpdisdj
POMÓŻCIEEEEEEEEEEEEEEE!

Gość ggdfhdfh
czym sienteresujecie, co lubice robic, zapytaj jake flmy lubi, opowiadaj zabawne historie o twoich przyjaciolach itp :)

Gość ladyhj
najlepiej nie planuj o czym będziesz rozmawiac bo to samo wyjdzie, bądź soba na luzie nie ściemniaj, nie próbuj udawać kogoś kim nie jesteś żeby mu się przypodobać. Dobrym tematem na rozmowę są wspólni znajomi, zainteresowania, szkoła....... pogoda też :) na początek :D

Gość lqwpdisdj
noo już lepiej, dzięki za propozycję. Macie jeszcze jakies pomysły? ;>

Gość lqwpdisdj
haaha:D Racja, ale nawet nie wiecie jak się boję :(

Najgorsze to zastanawiać się nad tematami, bo "ułożone" w głowie tematy = sztuczna gadka. Idź na żywioł :) Temat "pogoda" wcale nie musi być nudny :D Kino na pierwszą randkę się nie nadaje bo nie pogadacie. Nie wiem, może wypad na pizzę? :)

Gość lqwpdisdj
bo tak w ogóle spotykamy się u niego w domu:D no i może jakies propozycje w stylu "co można z kolegą robic w pokoju"? chyba własnie tylko rozmawiać, nie wiem, mam wrażenie że zadaję coraz głupsze pytania, wybaczcie mi to :(

Gość lqwpdisdj
słodkie to :D

Gość lqwpdisdj
uuup

Gość lqwpdisdj
jestescie jeszcze? ;>

Gość lqwpdisdj
a co to jakis zły pomysł? ;/

Fatalny :o nie znasz Go, nie wiesz czy nie poda Ci pigułki gwałtu itp. :o A zresztą jak uważasz, jestem hipokrytka bo sama na drugiej randce z moim przyszłym mężem pojechałam do 3miasta :classic_cool: he he :D to chyba gorsze niż dom, mógł mnie zabić :P:P:P:)

Gość lqwpdisdj
Nie wiem czy dobry czy zły, ale chciałbym już u niego być i nie myslę o tym, a na ogół jestem bardzo odpowiedzialna, czyli chyba po prostu mnie ponosi:D z tym Trójmiastem dobre:D widzę że doswiadczenie już masz, mogę liczyć na jeszcze jakies rady? co Wy robiliscie jak nie znaliscie się jeszcze za dobrze itp.? :D

badz na luzie! naprawdę, samo sie potoczy. a jak sie bardzo martwisz to łyknij sete to łatwiej pójdzie :classic_cool:

ale na Boga, nie umawiaj sie u niego tak szybko :o nie znasz, go to może być jakiś psychopata. a ile ma lat?

Gość dzika róż.a
wiesz co, ja zawsze jak się z kimś umawiam to jestem zupełnie na luzie i taka jak przy przyjaciołach, nie próbuj mu się spodobać na siłę, bo to nie ma sensu, ja gadam jak najęta przy przyjaciołach to i przy facecie się nie oszczędzam i gadam pierdoły, jak mnie nie chce taką jaka jestem to niech spada :D

Gość lqwpdisdj
on jest 3 lata starszy ;D haha, tak przyniosę bierki :D nie myslałam w ten sposób że może mi zrobić cos złego i nie zapowiada się abym tak myslała... ; < może sie mylę ? :)