Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stiarne

acculift na worki pod oczami

Polecane posty

Gość jakwyszło
Chciałabym też poznać opinie tych pan które miały problemy, będę tu zaglądała jeszcze .

wiesz co.raz wysłałam swoje piersi komuś, żeby się pochwalić i potem na portalu sex-randkowym oglądałam swoje piersi. Z oczami jest gorzej, bo zaraz mnie będę widzieć znajomi. Jeśli nie jesteś zadowolona z zabiegu lub masz pytania techniczne najlepiej udać się do lekarza. Zabieg wykonywałam w Poznaniu i mogę polecić z całego serca dr A. Kruka. Super fachowiec w chirurgii plastycznej i specjalizuje się w laserach. ja jestem bardzo zadowolona.

Gość do powieczka!
Jakoś nie mogę wierzyć w ani jedno twoje słowo. Moja przyjaciółka właśnie w ubiegłym roku przeprowadziła zabieg acculift u lekarza zachwalanego przez ciebie i wiesz co, musiała przeprowadzić zabieg poprawkowy chirurgiczny i teraz musi poddać się jeszcze jednemu takiemu zabiegowi,żeby uzupełnić tkankę tłuszczową i dokonać jeszcze jednej korekty,tak powieki dolne były zniszczone. PS.Powieki górne też miała tam operowane i też musi poprawić.Przykre to,wszystko jest. :(

no jest mi bardzo przykro. zastanawiam się, czy to ty nie kryjesz się za tą koleżanką, bo przecież żadna z nas nie potrzebuje sekundantki. Wyślij koleżankę do lekarza i daj spokój z tym jadem tutaj. Przeszczep tłuszczu? żeby tylko koleżanka nie wyglądała jak kawałek kaszanki. Mało który lekarz decyduje się na takie karkołomne poprawki, albo naciąga albo omamia ja. zresztą nie moja sprawa. niepotrzebnie się tutaj pokazałam i angażuję w nieswoje sprawy. Ty jeszcze chciałaś moje zdjęcia. Ja jestem zadowolona i mam świetne powieczki dolne-bez przeczepu tłuszczu.

a poza tym po co Ty Kobieto podszywasz sie pod różnymi pseudonimai? przed chwilą bylas "jak wyszło" teraz " do powieczka" odpuść sobie. ja nie mam nic do ukrycia i mam jeden speudonim, niezaleznie od godziny , dnia czy tematu. Mozna mnie rownież odnaleźć na "jestem po powiekszaniu piersi cz 2" u Koronkowej. my tutaj jestesmy po to zeby uczciwie opowiadac sobie o zabiegach, doświadczeniach a nie ukrywać sie jak krety za kilkoma nickami i opowiadaniu bredni o zabiegach i lekarzach.

Gość do powieczka!
Mogę śmiało cię podejrzewać o nędzną,kiepską reklamę ,gdyż treść twojej wypowiedzi właśnie na to wskazuje - no coż,jeżeli się musi to,trzeba - no nie!

Gość jakwyszło
Ja przepraszam , ale wypraszam sobie pod nikogo się niepodszywam , a niby po co miałabym to robić , w jakim celu ? Prawdę mówiąc to ja wogóle nie przebywam na forach , bo nie czułam nigdy takiej potrzeby , ale teraz kiedy jestem zainteresowana poprawą wyglądu to postanowiłam ,że częściej będę zaglądała . Słuchaj ja nie śmiała bym wykorzystać twoich zdjęć do czego kolwiek , chcę tylko zobaczyć efekt , ciężko jest tak uwieżyć na słowo . Podobno na jakimś forum kobiety wstawiają swoje zdjęcia z przed jak i po operacji, a ja tylko chcę abyś przesłała mi zdjecia na poczte . Wysyłając zdjecia samych powiek nawet na forum nikt by nawet Ciebie nierozpoznał . Jeśli się zgodzisz to napiszę swojego emaila . Pozdrawiam

Gość jakwyszło
Koleżanka Twoja miała poprawkę po acculifcie i idzie na jeszcze jedną ? Jaki był efekt tego zabiegu ? Podobno miało to być mało inwazyjne . Co było nie tak , że poprawiała i nadal jest żle .

Gość do jakwyszło
W odpowiedzi do 'powieczki' nikt się nie ukrywa,tyle tylko,że uczciwie odpowiadam żeby każda kobieta wiedziała na co może być narażona - natomiast jeśli któraś z pytających Pań będzie chciał przeprowadzić w/w zabieg to tylko jej osobista sprawa i jeszcze jedno,nikogo nie odciągam od zabiegów,po prostu piszę prawdę i fakt jaki miał miejsce i nikogo nie oczerniam. Odpowiadam Ci 'jakwyszło' otóż,moja koleżanka po zabiegu accilift miała powypalane dziurki w powiekach oraz ranki i uszkodzoną tkankę co wyglądałó jak dołki i wzgórza, do zabiegu cały czas musiała powieki zaklejać plastrami. Po operacji plastycznej nie w naszym kraju, powieki wróciły prawie do normy gorzej jest z ubytkiem tkanki tłuszczowej i dlatego potrzebny jest drugi zabieg.Pozdrawiam

Gość Marikalub
dlaczego odrazu zakładasz z góry że to kłamstwo , a ja właśnie wieże w takie opinie . nikt by się nieodważył zmyślać . Dobrze że mówi się o żle przeprowadzonych zabiegach . Zawsze trzeba wziąć pod uwagę te dobre i złe komętarze . Gdyby były same dobre to wyglądało by to podejżanie .

Gość jakwyszło
Wczoraj nawet nie miałam czasu tu zajżeć . Sytuacja chyba wyglądała nieciekawie. Czy koleżanka kontaktowała się z operatorem ? Chyba lepiej operować powieki tradycyjną operacją skalpelem . Myślałam że to bezpieczny i nieszkodliwy zabieg bez szpecących blizn na powiekach bynajmniej tak piszą o tym .

Gość do jakwyszło
Masz całkowitą rację,operacja plastyczna przynosi dobry i widoczny efekt który jest długotrwały i absolutnie nie widać bliżn gdyż ukryte są w zmarszcze. Ja osobiście nie wierzę w lasery typu fraxel,thermage, itp. - poczytaj sobie forum ' Uwaga na fale radiowe i thermage'ile zostało poszkodowanych i oszpeconych kobiet które przeszły i przechodzą nadal przez piekło polaserowe i FR.Pozdrawiam.

Gość Domińska
jeżeli jesteś świeża to radzę niesugerować się forum kafeteri ,ze względu na to ,że tu jest bardzo dużo fałszywych reklam ( jeżeli chodzi o medycynę estetyczną i chirurgie plastyczną ) , są wiarygodniejsze fora ze zdjęciami po operacjach i radzę abyś tam zajżała .

Gość kikinia
Proszę napisz o jakie portale chodzi,jestem zainteresowana,gdyż chcę poddać się operacji mini liftingu.Pozdrawiam.

Gość przykra prawda
Jak lekarz spaprał coś to niech się liczy ze złymi opiniami . Nikt nie będzie zachwalał w takiej sytuacji . Chyba to normalne . Niech się stara jeden z drugim to nie będą wypisywać ludzie bezpodstawnie ! Na każdym forum można znajść coś złego na każdego lekarza . Przynajmniej tam mówią ludzie prawdę bo te różnego rodzaju niby wiarygodne portale tylu znanylekarz itd to istny pić na wodę . Ciagle usówane są negatywne komętarze i każdy już o tym wie , na wszystkich forach ostrzegają ludzi przed celowym wprowadzaniem w błąd .

Gość Ankalubik
Nie do mnie było skierowane to pytanie , ale napisze jakie ja polecam forum i tam jestem stałą bywalczynią . beauty w Polsce , fealbeauty. eu . Wole te pierwsze i na nim jestem częściej , te drugie zaś też jest fajne ale te tło czarne ma się wrażenie jak by się odwiedzało stronę pogrzebiwą . Zdaża się czasami że tam też ktoś kłamie , ale taką odobę można odrazu poznać i właśnie to jest zaleta tamtejszysz ston internetowych . Ja tu to już żadko zaglądam właśnie dlatego że albo celowo ktoś ich zachwala bo dostali taki nakaz od lekarza , albo sami lekarze to robią . Co jest ciekawe ! Takie podstepy odrazu idzie wykryć jak toś przebywa na forach odrazu będzie wiedział co jest prawdą a co nie . Dlaczego Ci najlepsi tego niebrobią ? Tacy jak prof kobus , dr Łątkowski ,dr Wójcicki , dr Nawrocki , dr Szczyt itd . Bo oni nie potrzebują reklam mają kupe roboty , a po drugie jest jedna zasada , którą każdy powinien pamiętać ! Dobry lekarz nie potrzebuje reklamy !

Gość Andzelika85
Fajna strona estheticon.pl . Portal chirurgi plastycznej gdzie odpowiadają na pytania specjalisći

Gość zainteresowanajolanta
Zabieg ten wzbudza wiele kontrowersji Jak widać . Postanowiłam zagłębić się w to i poczytać coś na te ten temat . Otóż co mnie najbardziej zainteresowało ! Mało kto wykonuje ten zabieg w Polsce zaledwie kilka gabinetów ww dr kruk , dr gumkowski, klinika ze Szczecina aesthetic , solmed w Częstochowie - też niepamietam nazwiska . I co jest ciekawe ! Dr gumkowski ma skopiowane zdjęcia po zabiegu z Amerykańskiej strony internetowej , które także jedno z nich znalazłam w klinice ze Szczecina . Na stronę internetową solmedu ze Szczecina niestety nie moge wejść i sprawdzic jak sytuacja tam wygląda , coś strona nie chce się otwożyć. I teraz do czego zmieżam . Zdjęcia z acculiftu laserem acusculpt na powieki dolne znalazłam tylko u dra kruka . Czy to nie jest dziwne , że niby taki świetny laser tyle zalet , a mało kto który gabinet go ma , znalazłam tylko 4 gabinety w Polsce i jest tak mało zdjęć po zabiegu . Czytałam trochę amerykańską stronę no i co się doczytałam . Zabieg ww laserem to rozwiązanie na krótki czas usówa nadmiar tłuszczu niby jakoś trochę skórę oblicza na krótki czas , ale przyśpiesza decyzję o operacji faceliftingu ze względu na nadmiar zwiotczałej po usunięciu tłuszczu skóry . W Ameryce na powieki dolne także mało kto to robi ! Po usunięciu przepuklin tłuszczowych pozostaje nadmiar lużnej skóry na której powstaje bardzo dużo zmarszczek . Niby piszą że można oburczyć skórę póżniej laserem , ale po katować skórę dwoma laserami . Reasumując uważam , że zabieg nie jest godny zainteresowania , a wręcz niebezpieczny powikłaniem martwicy skóry , której nikt by napewno nie chciał mieć na powiekach . Dziury o których mowa , są także prawdopodobne . Stawiam więc na tradycyjna plastykę powiek i to skalpelem , nie laserem !

Gość Wiesławka
Polecam plastykę powiek . Siniaków praktycznie wogóle nie miałam po pól roku od operacji blizny są tylko dla mnie widoczne . Opuchlizna też była niewielka . Przez tydzień siedziałam w domu a po tygodni zdjecie szwów . Plastykę powiek robiłam w Szczecine nie będę pisała u kogo żeby nierobić reklamy . Jestem bardzo zadowolona .

Gość KlaudynkaMinka
ta strona estheticon.pl jest nawet fajna .też z niej kożystam tylko czasami odpowiadają na pytania jacyś wogóle nieznani lekarze

Gość hydbogdcn
Czym się różni smartlipo od acusculpt ? Wygląda to tak samo , i w jednym i w drugim widać na końcu te czerwone światełko . Widziałam na podbródku babka miała też coś dziwnego , nie wiem co to dokładnie takie spore to było czy to dziura z ropą czy co co było . W każdym bądź razie wyglądało nieciekawie . Wydaje mi się że tradycyjna liposukcja używana od dawien dawna jest o niebo bezpieczniejsza i lepsza .

Drogie Panie, zajmuję się turystyką medyczną i w temacie jestem najbardziej zorientowana. Zupełnie nie wiem, o co chodzi tym wszystkim, co tak zioną złem. W wpisów jasno wynika, że jakaś pacjentka ( zapewne emocjonalnie zaburzona) nie jest zadowolona z zabiegu-to się zdarza. Zamiast wrócić do lekarza wkręca się pod różnymi nickami i opowiada dziwne rzeczy. Wpisy zaczyna robić zapewne konkurencja i dodatkowo zaostrza to cały wątek. zupełnie niepotrzebnie od około 9 lat przywożę pacjentki z Niemiec, Danii, Szwecji do Polski na zabiegi chirurgii plastycznej. Pacjentki bardzo są zadowolone z zabiegów. Technologia poszła do przodu i coraz więcej zabiegów przeprowadza się laserami-zabiegi trwają krócej, są bardziej przewidywalne i co ważne gojenie jest krótsze. Polska jako jeden z nielicznych krajów w Europie dogania nowinki światowe. W samej Danii nie ma żadnego lasera do liposukcji laserowej-u nas, całe mnóstwo. Z tego co się zorientowałam, są stare aparaty, jak SmartLipo-nie spełniające oczekiwań pacjentów i lekarzy i nowsze. Lekarze, które zakupili smartLIPO muszą aparat spłacić i wykonują nim zabiegi.aparat nie jest zły, ma mniejsze wartości-jak opowiadał mi jeden z lekarzy-ale przeznaczony jest do czegoś innego-uelastyczniania wiotkiej skóry lub rozstępów. Nowsze aparaty-mają zadawalający zakres wartości-to jest właśnie slimlipo i accusculpt I i II. Firmy toczą miedzy soba boje, również tutaj na forum, który lepszy-a działanie jest zbliżone. Dowiadywałam się u źródła-czyli w firmach-sa cztery aparaty accusculpt na Polskę. w dwóch nich robi się acculift i pacjentki są zadowolone. Budzi to zazdrość innych gabinetów i firm- nie wiem czemu. Naturalnie wśród moich "Turystek" czasami zdarzają sie poprawki-ale każda z nich jest bardzo zadowolona z efektu. Mało która pacjentka chce już się operować i tzw "Polskich Sław Chirurgii Plastycznej", bo mimo, że my w Polsce wciąż o nich mówimy to na Zachodzie nikt nie słyszał o Prof Kobusie, Jethonie czy Zielińskim. Postawiłam na nowoczesne Kliniki, młodych prężnych chirurgów plastycznych o nowych umiejętnościach i jestem zadowolona. dla mnie liczą się nazwiska dr Śliwińskiego ze Szczecina, dr Charazińskiego, Nowaka, Bromy, Stańczyka, Osucha z Warszawy, dr Kubasika, Kruka (tego do laserów), Dydymskiego, Skupina z Poznania, dr Kasprzyka, Keller-Skomska z Krakowa, dr Muraszko, Jamonta z Gdańska. Mam z nimi dobry kontakt, z niektórymi wciąż chcę nawiązać współpracę i jestem zadowolona, a przede wszystkim zadowolone są pacjentki. Taki zabiegi wygonuje sie już na całym świecie-laserowa plastyka powiek to już standard w Australii, USA. Nasi lekarze sa równie dobrze wyszkoleni i nie ma co dyskutować.

Gość Emilia85
ja unikam młodych lekarzy i nawet nie idę do dentysty jak widzę że ktoś młody ma mi zęby leczyć , co do lekarzy o których wspomniałaś to o niektórych ja nic niesłyszałam , ci starsi chirurdzy są najbardziej pewni . Pewni -w sensie że nie zrobią kżywdy i że możemy im w jakimś stopniu zaufać bardziej ,ze względu na duże doświadczenie jak i dobrą reputaję na która sobie sami zapracowali . Jeżeli chodzi o profesora Kobusa to jak najbardziej jest on chirurgiem światowej sławy znany w różnych krajach myślę że nie znają go wszyscy na całym świecie zresztą tak samo jak my nie znamy lekarzy np z USA . Wystarczy wejść na jego stronę i zobaczyć jakiego typu przeprowadza on operację , są to bardzo ciężkie operacje które mało kto umie w Polsce ( nieliczni ) ! Jeżeli ktoś się nieoperuje i nie czyta to nie wie kto jest dobry a kogo należy unikać . Powinno być tak, że każdy lekarz który jest w czymś dobry powinien robić to co najlepiej potrafi a nie robić wszystko i byle jak . Niebawem idę na operację nosa i szukam chirurga , który nie zrobi mi kżywdy . Od 4 miesięcy czytam nieustannie fora dowiedziałam się że noski często niewychodzą dlatego chętnie skożystam z usług chirurga który specjalizuje się w noskach , mam na oku kilku ,ale kogo wybiorą to jeszcze nie wiem . Narazie czytam i zbieram wiedzę .

Gość słonecznie
Najlepsi chirurdzy plastyczni są niestety w stanach , ale tamtejsze ceny są bardzo wygórowane , tam też zdażają się tragedie . Kiedyś czytałam jak kobiecie wstrzykneli sylikonon w twarz i ten sylikon wendrował jej po całej twarzy . Kobieta przeszła 2 czy 3 próby samobójcze ze względu na głęboką depresję z którą sobie nieradziła, i to jest już tragedia . W dzisiejszych czasach gdzie tak bardzo liczy sie wygląd zrobić komuś takie świństwo to trzeba być prawdziwym sk.... bez serca !

Gość marzenapolaserku
Dziewczyny ja byłam u młodego lekarza , który zrobił mi resurfacing czy jakoś tak na powieki dolne . Rewelacja ! Zmarszczki o niebo mniejsze , przez tydzień wyglądałam nieciekawie , ale warto było naprawdę . Do lekarza trafiłam z polecenia pani chirurg plastyk , tak więc byłam trochę bardziej odważna . Mam pytani do "poncia " . Czy ty orientujesz może . Zabieg miałam w zimę . Podobno zabieg miał się trzymać 5 lat , a mi sie wydaję że mam wiecej zmarszczek po 6 miesiącach . Jeśli wiesz to napisz ile trzyma się taki efekt .myśle żeby może znowu iść na to samo , ale nie wiem czy to bezpieczne będzie .

Gość do poncia!
Spieprzaj z tąd z tą twoją reklamą - jeste żałosna, szukasz naiwniaczek czy może reklamujesz lekarzy którzy nie mają pacjętek? Nie znasz światowej słwy prof.Kobusa,a znasz lekarza Kruka? - no nie to,zakrawa na kpinę - nic więcej nie będę dodawać gdyż w tej sytuacji jakikolwiek komentaz jest zbyteczny. Baw się dalej i to dobrze,a nuż jakaś pacjętka da się złapać na niby to,twoją świetną znajomość w kwestii laserów i lekarzy w danych dziedzinach i zwoż te swoje panie z zagranicy,jeżeli takowe wogóle są.

do emilia 85 z pewnością Droga Emilio będzie ci bez różnicy, że przy tylu błędach ortograficznych będziesz miała nos bardziej prosty czy bardziej krzywy. Polecam Profesora Zielińskiego-jest rewelacyjny w przekrzywianiu nosów, Profesor Kobus- on jeszcze żyje????? do poncia Jakie z Was nieudolne Baby-a ci "młodzi" wg Was chirurdzy mają po 40-50 lat :-) Nikt nikogo nie reklamuje. Znam nowatorstwo lekarzy z którymi pracuję, bo nadążają za nowinkami światowymi i tylko z ich usług bym korzystała. Ile płaci ci Kobus za taką reklamę?... Facet powinien godnie odejść na emeryturę, a nie jeszcze coś tam operować. Swój czas miał. Jakoś żadnej książki jego autorstwa w księgarniach nie widziałam. rozmowa jest bez sensu. Zabiegi laserowe to standard. Starzy tego nie potrafią. Oferują stare metody. Nie znają liposukcji laserowej, kto z nich słyszał o acculifcie? a kto o laserowym faceliftingu? jak macie czelność oceniać zabiegi uznane obecnie na całym swiecie. Kim Wy jestescie. Prostaczkami w wiekszości, które tutaj przesiadują i plotkują Trzeba z Wami takim językiem rozmawiać pełnym błędów ortograficznych, w mowie i pisowni. Niebezpieczne jestescie z tym swoim jadem. Zegnam-Niech każdy wybierze sobie własnego lekarza, przed wyborem jednak dobrze pomysli.

do poncia i Emilia85 teraz zauważyłam , że to ta sama osoba podszywająca sie pod dwoma nickami-raobicie takie same błędy ortograficzne " z tąd" aż razi chyba że "stad".... :-) oj douczyć się, a nie o ustach napuchniętych tłuszczem myśleć :-) te lasery nie dla was-za drogo. :-) ale chyba aluzji zadna z was nie rozumie.trudno.

Gość do poncia
Tak,tak masz rację razi... ale to,kogo i co reklamujesz. Nikt tu nie pisze wypracowań z ortografii, lecz zapamiętaj sobie,że dowcip czsami potrzebny,ale rozum zawsze bo głupszy od nieuka, jest nieuk uczony. I jeszcze jedno - mądry wszystko zauważa,głupi wszystko komentuje Nikt tu się pod nikogo nie podszywa - uważam,że to twoja domena.

Gość do poncia
Aaaa ty uczona czy chociaż wiesz,że komputer ma nad mózgiem tę przewagę,że się go używa? Sądzę jednak,że przy twoim ograniczeniu,raczej nie załapiesz o co chodzi. Nie chcemy tu twoich wypocin ani reklamy - więc spadaj na drzewo tam gdzie twoje miejsce.