Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Piercing

Polecane posty

Co wg was ładniejsze? Kolczyk w wardze ( kącik dolnej wargi) czy monroe? W sumie oba mi się podobają, ale wybiorę jeden tylko qrwa nie wiem 😭

miałam w obydwu miejscach, gdybym miała wybrać raz jeszcze to zdecydowanie dolna warga :)

No właśnie też miałam kiedyś w dolnej, ale to za małolaty i w sumie nie długo i ciągle nim kręciłam i się bawiłam :D Pod tym względem monroe chyba będzie lepszy, ale to takie oklepane teraz :O

przygotuj się na pierdoloną zagładę. Czuję szatana.

ogólnie piercing jest oklepany, strasznie mnie znudził, a byłam małą miłośniczką, po monroe będzie widoczna blizna kiedy ściągniesz, tego troszkę żałuje.

w ogóle! fuj fuj, sama miałam kiedyś w brwi ale młodym sie yło to i głupim. nie szpećcie się laski

Ja też byłam... mając naście lat :classic_cool: A teraz coś mi się tak wymyśliło ;) A jest różnica w bólu przy tych dwóch? Tzn czy monroe jakoś gorzej się przebija, goi itepe? Wargę przebijałam sama, ale z tym chyba pójdę do kosmetyczki, żeby mi jakoś ładnie jego wysokość dobrała ;)

Gość marcin84ww
kobieta z kolczykiem przy ustach może sobie odjąć 1 automaniak od ogólnej oceny.Za co można stracić kolejne punkty?Np. za: -palenie fajków -dzieci -złe traktowanie rodziców itp

wiesz, szczerze to ja nie czułam bólu, tylko takie przyjemne uczucie :D ale dużo osób odradza kosmetyczkę, idź do bardziej profesjonalnej osoby, tak na wszelki wypadek :)

xmetaxa Wiesz co kurde muszę! No normalnie muszę! Mi się piercing podoba pod warunkiem, że nie jest w chooy na raz na twarzy, a aktualnie nie mam nic poza kolczykami w uszach.. taka może seksi będę jak MM ;) :classic_cool:

no właśnie na twarzy tez bym już sobie nie zrobiła, jest jeszcze jedno jedyne miejsce które mnie strasznie kręci, a mianowicie sutek :D ale mam wątpliwości

Gość hydroksyzyna
", po monroe będzie widoczna blizna kiedy ściągniesz, tego troszkę żałuje." a opo tym w wardze?

Nieee no o sutku to ja nawet nie myślę :classic_cool: W sumie tylko te dwa mnie interesują... nos mi się tez nie podoba, języka za bardzo się boje, brwi w sumie jakoś nie wiem - zeza się boje czy czegoś w tym stylu ;) W pępku jeszcze miałam i w sumie fajny był, ale mam jeszcze bliznę i w sumie nie wiem czy to by się tak dało nowego na bliźnie zrobić

na dolnej wardze bardzo nie widać, bo miałam tuż pod, mam dość pełne usta więc trzeba się dobrze wpatrzyć, żeby zobaczyć

Gość marcin84ww
niestety taka prawda.Dziewczyny z takimi kolczykami tracą w moich oczach gdyż myślę że jeszcze nie wyrosły z wieku młodzieńczego.Jeśli laska ma kolczyk i do tego pali to z miejsca jest skreślona.Jedną wadę mogę tolerować bo sam nie jestem ideałem

Gość hydroksyzyna
kjójicek a powiedz ty mi, co ty widzisz w kolczyku w sutku bo zawsze mnie zastanawiało co jest w tym takiego że innych pociąga bo dla mnie to takie dziwne miejsce...

zeza? to w ogóle możliwe? większość to mity, typu paraliże itp :P Levviatan dzięki

dla większości to dziwne miejsce :P nie wiem skąd ta fascynacja sutkiem, napiszę tak: mam świra na punkcie sutków, tak czy tak lubię rożne urozmaicenia :D

Gość hydroksyzyna
ale jak masz sutka to nikomu tego nie pokażęsz tylko swojemu chłopakowi najwyżej to się opłaca tam robić?

ponieważ zawszę źle lokuję swoje uczucia, a jak już lokuję to tak na maksa :) potrzebuję odpoczynku na chwilę obecną (;