Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Piercing

Polecane posty

E tam :P Dziewczyna pewnie przejdzie okres buntu i wyjmie ten kolczyk po pewnym czasie (tak, jak ja) :D

Mems -> nie ma co nie zmienia faktu że to mało której pasuje oczywiscie zdaniem leviatana, co zawsze zapomina dodac...

Ale Tobie psuje wszystko, Martva, wiem, wiem... To już się staje nudne :o

Martva -> a to nie wiedziałem że zawsze wypowiadam się za ogól i muszę pisać ze mówię za siebie

tego nie napisalam... po prostu chcialam miec to mialam, nie zastanawialam sie nad tym czy pasuje bo zycie nie polaga na tym by wszystko pasowalo, czasem trzeba lamac pewne konwencje i ja jestem za takim stylem :)

O.... ja... się... z Tobą z... zgadzam... Wreszcie przeszło mi to przez gardło :D Brawo za postawę :)

Mems Że ja przejdę okres buntu? :D Chyba kryzys ćwierć wieku 🖐️ Paletz O qrwa tak właśnie, namówiłaś mnie :classic_cool: Ale się boje 😭 Potrzymasz mnie za wary? :classic_cool: Lev Dzięki za propozycje, ale zostawię Cie dla jakiejś rudej :classic_cool:

nudny? to ty coś sobie mylisz ;D Mems -> ale takie wyglądanie dla siebie może odstraszać innych :P

powiedziałam "pewnie", nie "na pewno" ;)

Ale ja nie cem żeby mi koleś te wary trzymał 😭 Jeszcze mnie podnieci i co będzie... wróć... jak Ty będziesz trzymać to też mnie przecie podnieci :classic_cool: A to chooy nie robię poniżej pasa

a to fakt, jak ja robilam to okolczykowany piercer obiecal mi ze za kolejne beda rabaty :P

niee z tym zezem to taka ściema, nie mozna dostać zeza od kolczyka w brwi :D ja sobie np sama pzebijałam bo koleżance tak sie łapy trzęsły że podziękowałam :classic_cool: