Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Piercing

Polecane posty

Gość IMO13841
Blondi zgłupiała nam na stare lata. :D

Gość IMO13841
pijany kjójićek "ponieważ zawszę źle lokuję swoje uczucia, a jak już lokuję to tak na maksa potrzebuję odpoczynku na chwilę obecną (;" Ehem! :classic_cool:

Gość IMO13841
No co?! Po prostu zgadzam się z Tobą, gdyż wiem, że była to smutna, acz chwytająca za serce historia. :P

IMO13841 pieprzony uparciuchu tylko, że mówimy o dwóch rożnych osobach :classic_cool: znowu mi wmawiasz :O

Gość żulu
krolik tez musisz miec wary jak indorze wola. Zeby cipe sobie kolczykowac, jak najgorsza kur...

Gość IMO13841
Króliczek - masz kolczyki w cipce? :P

pijany kjójićek -> no cóż ja sobie cenie szczerość i uczciwość ;) a okłamać kobietę to wg mnie jedna z najgorszych rzeczy co facet może zrobić

Gość IMO13841
Króliczek uparta samiczka, wypiera się teraz lotniczka. Ale wszyscy wiedzą jak było, jak z jego powodu Ci strasznie odbiło. Nie masz się teraz co ukrywać, i gdy plotkują z tematów się zmywać. Wszakże uczucia ma swoje 'dziewica', od czasu, do czasu nosi ją pica. Jest to niezwykle naturalne, nie jak oburzenie Twe teatralne. Było minęło, żyć dalej trzeba, dopóki nie trafisz na kolejnego zjeba. :P

IMO postanawiam ponownie nie odpowiadać na twoje pozbawione prawdy posty 🖐️ Leviatan jedna z najgorszych, niestety jedna z najczęstszych, ale ale my kobiety kłamstwo tez mamy we krwi :classic_cool: więc...

Gość IMO13841
I znowu się obraziła, będzie teraz się boczyć. Do tej pory była nawet miła, a ja dalej będę się droczyć. ;)

pijany kjójićek No właśnie z tym zezem to tak po koleżeńsku wiem :O Koleżanka miała i jej oko "uciekało" w górę, więc chyba nie mit a przypadek jakiś tam na ileś tam ;) Nie chce być tym przypadkiem ;) Dalej nie wiem, się może zdecyduje jak już pójdę robić ;)

Gość IMO13841
Mlondi - masz faceta?

Gość IMO13841
MałaBlondynka "jestem kryptolesba" Tak myślałem - nie ma kto Cię porządnie męską ręką w łeb huknąć, aby te głupie pomysły z blond główki wyleciały. :classic_cool:

Hahaha... A Ty myślisz, że ja się będę Kogoś pytać o zdanie? Pokaże się w domu po fakcie... najwyżej jedną noc będę spać na wycieraczce :classic_cool:

MałaBlondynka -> jak chcesz to mogę ciebie zwrócić na prawidłową drogę z krypto lesby :P

Ja miałam w dolnej wardze, więc taki też radziłabym Tobie zrobić ;)

Levviatan, toteż nikt nie każe Ci ich w ustach mieć :P

Rozumiem, że jest na to jakiś paragraf? XD