Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaallllleeee jjjaaajjjjaaa

jakie polecacie pieluszki w rozmiarze 5

Polecane posty

chciałabym żeby były delikatne a nie takie sztywne jak nie które... mój młody nie ma roku, ale ma dużą dupkę i nóżki i często wlaśnie te falbanki z boku mu podrażniają... Używałam dość długo dady, niby ok, ale chciałabym coś innego wypróbować... odpadają huggiesy rossmanowskie i lidlowskie, z tesco gaga mam dwie na próbe, ale już widziałam, że takie bylejakie są... Co myślicie o slep& play?? Wolałabym żeby to były tańsze pieluszki niż tradycyjny pampers...

ponawiam pytanie

Gość cycuszekblondasek
Moj kolega ma do sprzedania pieluchy w roznych rozmiarach dla starszych osob polecam;/

slep&play są beznadziejne, dla nas najlepsze są pampery org i dady ale na dzień bo po nocy akby przesiąkają

ja polecam pieluchomajtki z pampersa, są drogie ale najlepsze dla takiego ruchliwego dziecka. Nam sprawdziły się idealnie.

a jakies inne firmy produkują pieluchomajtki? czemu sleep&olay złe?

co prawda mam małę dziecko,5,5 miesiaca ale skusiłąm się na paczke sleep&play raz w rozm. 3.......totalna porażka,za cienkie,nic nie uciagliwe boki i ciężko dopasować do ciałka,rzadkie kupki gdzieś wyciekały,siusiu dużo też nie wytrzymywały ;/ lepsze są active baby.

kazdy cos innego,ja polecam z rossmana baby dream,ale nie te OKO tylko te za 19,99 pieluchomajtki również,akurat na moim synku leza idealnie i nigdy nie przeciekły