Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

Gdzie sie kurka podział topic o 40-tkach?

Polecane posty

Gość CzteryCztery
Zwłaszcza , że 40 to gorące kobitki są ... nadrabiają stracony czas

Gość czyli po 40
ma 50, więc powinno mu się chcieć!

A dopingu troche było. Wbrew pozorom nie jestem nieśmiały i tym bardziej zakompleksiony tylko kroche zmęczony taką sytuacją

no tak...... pocieszam się że jeśli już teraz jestem napalona to po tej 40 będzie jeszcze lepiej oby mój tylko mógł :D albo już dziś zaczne szukać kochasia jakiego coby mieć "na zaś" ;)

tak? no tak mnie wzieło po tej wypowiedzi czterycztery czy jakoś tak :D

czyli po 40 moim... powinnaś pisać...masz lekki język pisałam, pisałam... spisałam swoje fantazje erotyczne ;) Teraz mam inna misje, siedze na forum i chłone wiedze o męskiej naturze. Może też przy okazji odpłace się troche komuś za moje Kochanie, które spadło mi z nieba... i też czasem komus jakis promień nadziei wyślę.

nie wiem, nie znam sie jeszcze mi trochę brakuje do tej 40 ;) a w ogóle to skąd właśnie te "ryczące" się wziely??

wszyscy mają się dobrze coś jest w powiedzeniu "Ryczące czterdziestki " tylko to ryczące zastąpiłabym innym słowem ... jakies pomysły Jasne, że sa pomysły... namietne czterdziestki na przykład

nie wiem, nie znam sie jeszcze mi trochę brakuje do tej 40 a w ogóle to skąd właśnie te "ryczące" się wziely?? ryczase czterdziestki to skojarzenie do szerokości geograficznej i wiejących z dużą siłą wiatrów wiatrów :)

sprawdzilam na wiki własnie i mam rację, wklejam: Ryczące czterdziestki, strefa ryczących czterdziestek pas wód oceanicznych biegnący nieprzerwanie wokół południowej półkuli kuli ziemskiej, w przybliżeniu pomiędzy 40 i 50 szerokości geograficznej południowej, wzdłuż którego wieją stałe, wiatry zachodnie, o bardzo dużej prędkości, będące powodem częstych sztormów. Rejon związany z działalnością cyklonów w południowej strefie niskiego ciśnienia. Akwen trudny nawigacyjnie i niebezpieczny dla statków. Leżący na północ od przylądka Horn, a na południe od Przylądka Igielnego obszar ryczących czterdziestek od dziesięcioleci budził respekt marynarzy, ale był równocześnie wyzwaniem i próbą charakteru. Wiele jednostek spoczywa na dnie w tym regionie. Jednak śmiałkowie, którzy go przepłynęli, zyskali uznanie u innych marynarzy i mogli korzystać z marynarskich przywilejów (np. prawa gwizdania na pokładzie). Nazwa pochodzi od 40 szerokości geograficznej południowej; została nadana przez marynarzy.

moim skrooomnym jeszcze siętu wyedukuję i na ludzi wyjdę no ;) borys moje ochotki są....niespodziewane :D

borys* Skromna .........jesteś nie do wyjęcia Borysku, a co to znaczy? Zabrzmialo milo ale wolę sie upewnic...

Borysku, a nascie lat temu czytalam jeszcze o wyjących pięśdziesiątkach, to cos especially for u, wygóglaj sobie ;)

To było do Pseudony A do Skromnej.........inaczej niesamowita

Zasmiejecie mnie na smierc... ale o ryczacych 40tkach i wyjacych pięciesiatkach przeczytalam ponad 20 lat temu w ksiązce podróżniczej dla dzieci pt. Dzika mrówka i tam tamy :)

Borysku, dziękuję :)

borys dobiegnę, kiedyś dobiegne tej 40 ;) ale nie mam zamiaru plakać z tego powodu ;)

Ja tego kompa chyba wywalę przez okno Tak muli że nie mam nic i nagle pojawia się kilka postów na raz

Borys, kompa słuzbowego sie nie wywala prze okno. Jak Ci muli spróbuj go troche odmulic, wyczyśc cache