Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

Gdzie sie kurka podział topic o 40-tkach?

Polecane posty

borys ty sobie prace zmień coby samemu nie siedzieć na tych obchodach :D

czyli po 40 Nigdy nie oceniam ludzi, tak punkt widzenia zmienia się.. nigdy nie byłam kochanką, więc nie wiem jak to jest. Ty byłaś jedną i drugą Zastanawia mnie, jak jest Ci z tym że wiesz, że jest zona, więc może te rzeczy też? Nie czujesz zazdrości, niemocy, itd.? Mój mając "ją" potrafił przyjść do mnie i zdziwioną miał paszczę jak odepchnęłam... Można kochać dwie na raz? Tak, mężczyxni potrafia kochac dwie na raz. Dla mnie bycie kochanka to tez sytuacja nowa, ale uczucie moje jest szczere, to nie przejaw nudy i syndromu "niedoruchania". Seks z zoną mnie nie obchodzi, czego oczy nie widzą... zazdrości nie czuję bo małzonek mój byl chorobliwie zazdrosny i mam awersje do zazdrości. Niemoc... może jakas jest, bo musze trzymac sie ograniczeń i nic z tym nie zrobię. Ale widziały gały co brały i nie zamierzam robić sobie "dupy z geby" i forsowac aneksu do umowy :) czasem brak mi go, ale przynajmniej jestem panią swojego zycia, nikt mnie nie kontroluje, nie blokuje łazienki i nie robi awantur jak wracam z pracy.

Gość czyli po 40
popieprzone wszystko... Jak się starasz, to ta druga strona olewa...eh..

Gość czyli po 40
jasny układ.. A Ty mądra kobieta. Nie wchodzi w rachubę rozwód?

Gość czyli po 40
ale co w agencji? Stróżowanie czy korzystanie?

Borys, a szanowny kaszalot nie pracuje? Wybacz, że tak z sarkazmem o małzonce, ale to późna godzina i włącza mi się troche jadu :)

Gość czyli po 40
Pseudona

czyli po 40 jasny układ.. A Ty mądra kobieta. Nie wchodzi w rachubę rozwód? Nie wchodzi. Nie zgodzilabym sie nawet na to, on ma dzieci. Chyba, że rozwod miałby nastąpić z powodu całkowitego rozkladu pozycia a nie z powodu mnie. Ale na to sie nie zanosi i ja na to tez nie liczę. Nawet, gdyby sie rozwiódl to co ja z nim pocznę? Pofajdałabym sie chyba ze strachu, że nam cos nie wyjdzie, czar nagle prysnie a zona jego i dzieci plakałbyby na darmo.

Ciao pseudona

Gość czyli po 40
moim...👄 Borys, eh...

Gość czyli po 40
ja też uciekam Wszystkim... Może jeszcze porozmawiamy:) Borys, przemyśl wszystko i coś zrób ze swoim życiem, by nabrało barw!:) Jesteś fajnym 50 latkiem i zasługujesz na coś więcej niż kurs dom - praca, praca - dom... A w domu... eskimoska :O Pa! 👄

Borys, a nie odpowiedziałes mi na pytanie, rozwazasz wymianę łapki na namietna kobietke czy padasz podnóżkiem i rezygnujesz z rozkoszy cielesnych póki mały ma cos do gadania?

Gość czyli po 40
moim, Twoje teksty są przednie! :D normalnie nie mogę! :D

coraz częściej zastanawiam się nad zmianami i rozważam taką możliwość

haha, dzieki czyli po 40 mam dzis wene chyba. Tez bedę spadac do wyrka, sama niestety... ale chytrusem nie będe i wszystkim życze mokrej nocy ;) A tym samotnym i niedopieszczonym fantastycznego autoorgazmu manualnego ;)

Gość czyli po 40
bywajmoim... Mój małżonek(były) takiej kochanki nie mógł by mieć! :D (za bystra!)