Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim skrooomnym zdaniem

Gdzie sie kurka podział topic o 40-tkach?

Polecane posty

Szkoda, że nie możemy podzielić się naszymi doświadczeniami - na jeden dzień . Lubię czuć język kobiety (na sobie), zwłaszcza w miejscach, których nazw nie znam. coś w tym stylu?

taaa, jak załapałam, że to future simple to mi sie cały sens odnalazł :) Zwłaszcza po przeczytaniu angielskiej wersji nie mam juz watpliwości. Niestety, zdalna wymiana doswiadczen sporo traci na atrakcyjności, zwlaszcza, w przypadku pieszczot jezykiem :)

nie tracą..to tylko braki lingwistyczne...ja tez tak mam a w angielskim teraz zabrzmiało: chciałbym podzielić się z tobą doświadczeniem, któregoś dnia...itd....

I dokładnie tak to było w tekście francuskim. :-) Masz rację, skrooomna, mój język nie ma aż tak dużego zasięgu. Poza językiem pisanym, oczywiście. Z tym, że język pisany to jednak nie to samo.

No ale pomarzyc zawsze mozna ;) a z tym Twoim mercedesem... ciężka sprawa, zwłaszcza jak własny wóz niespłacony. To jest propozycja dla kogoś, kto potrafi żyć w rozdwojeniu i nie zmieszac jednego z drugim. Cięzko zadbac o dwie fury na raz...

Nawet nie to, to raczej poczucie przywiązania i zobowiązania jakie ludzie odczuwają do swoich starych samochodów. Co z nimi będzie? Oddać na złom? Jak już przejechałeś nim 300,000 kilometrów?

Whats a pity that we cant share our experiences - one day. Id like to feel the tongue of women (for themselves), especially in places whose names I do not know. tak bym napisala.....

Swoja droga to ciekawa jestem, kim ja jestem w tym nieswoim mercedesie... temporary passenger probably :(

Może być różnie. Możesz być paliwem dla mercedesa, bez którego on całkiem przestanie jeździć albo kimś kto mu tylko rurę poleruje. Ale tego mnie skąd wiedzieć?

No dokładnie to mialam na mysli co mówisz. Nie kazdy potrafi prowadzic podwójne zycie a z tym starym nie ma sie jak rozstać. Ja sie jakos rozstałam, ale tak jak mówiłam, nie dało sie juz niczego naprawic, to po co sie męczyć?

pourrait...chyba tak mialo byc?...pourrais to nie...nie bardzo...

Jeśli nic się nie da naprawić to nie ma co się wysilać. Ale mój samochód nigdy mnie nie zawiódł, nie mogę mu w ogóle nic zarzucić. No i jeszcze kwestia przyczepki, o której nie da się wszak zapomnieć.

Zadałam to pytanie własciwie w próżnię... z tym polerowaniem rury nie mam takiego odczucia, predzej to paliwo by pasowało, ale to chyba tylko zmiana zwykłego na vpower. Jak wróci do standardu to dalej pojedzie jak jeżdził wczesniej, może tylko z mniejsza werwą :)

Tak czy inaczej, chyba Ci nie zazdroszczę, nawet jeśli to jest naprawdę drogi i piękny model mercedesa. Chyba czas spać? Pomyślę sobie o tej wymianie doświadczeń i trochę mi będzie cieplej... zimno dziś jak diabli.

No nic... juz naprawde ide spac, nim sie dobije motoryzacyjnymi problemami, za kilka dni bede niezmiernie szczęśliwa, że moge znów cackiem sie przejechac :)

Nie wiem czy drogi, nie wiem czy piekny, dla mnie sie liczy to, że przytulny i ciepły. Dobranoc

Gość vippp
skroomna czy jest jakoś topik na którym jeszcze nie byłaś? z toba cos nie tak jest :P

u mnie tez po staremu, mam oziębienie w stosunkach i w zwiazku z tym pełne ręce roboty :classic_cool:

nie wiem...kryzys wieku średniego? Chodzi ostatni zestresowany, ja wszystko rozumiem...ale nie pozwole żeby na mnie wyładowywał swoje frustracje :-0 Przynajmniej nie w taki sposób :) I tak oto zostałam sobie sama w potrzebie :P

Jesli czesto miewasz takie ekscesy, to przydałby Ci sie kochanek na czarna godzinę :)

skrooomna no też właśnie tak myślę :D tym bardziej że do 40 już wiele latek nie brakuje, a ponoć ma być jeszcze większa ochota...:P Przeca się nie będe stresować ;)

No to jak Ci jakies ciacho spadnie z nieba to je zjedz :) ja wolę zrobic i żałowac niz żałowac, że nie zrobiłam :)