Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regetgwtwttgtf4gt45y

Jestem dzisiaj królem wszystkich gości na świecie !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam 26 lat i od dzisiaj jestem najszczęśliwszym gościem na świecie !!!! Byłem na imprezie gdzie poznałem 17letnią dziewczynę z mojej okolicy którą znałem z widzenia a ona mnie też znała, czasem coś pogadaliśmy przy okazji ale nic po za tym.Laska nie z tej ziemi, 175, szczupła, jędrny biust, ładna i zadbana cera, po prostu aksamit !!! Pogadaliśmy troszkę czasu a później poszliśmy potańczyć.Było sporo drinków i dziewczyna się wstawiła.Podczas jednego tańca obejmowaliśmy się coraz to mocniej i Ona mi powiedziała do ucha że chce żebym ją przeleciał że ma na mnie ochotę, od razu cały zesztywniałem.Poszliśmy do domu bo mieszkam nie daleko od klubu, rodzice spali, brat i siostra w pracy a ja w swoim łóżku rąbałem na wszystkie strony 17letnią dziewicę !!!!!!, bzykaliśmy się ponad dwie godziny, zrobiła mi loda, szczytowałem siedem razy ! Po seksie leżeliśmy przytuleni i wychodzi na to że od dzisiaj jesteśmy parą bo dziewczyna chce ze mną spróbować i podobno od zawsze się jej podobałem i ją pociągałem fizycznie.Nie mogę w to uwierzyć :) ona właśnie śpi w moim łóżku a ja z wrażenia musiałem o tym napisać !!!

Co to za klub, gdzie impreza rozpoczyna się przed 11-tą? Ja to może stary jestem ale jeszcze nie głupi...

I rozumiem, że rodzice też się nieźle bzykają, no bo co innego można robić w łóżku o 20?

Klub znajduje się w Rybniku i impreza zaczyna się w każdą sobotę od 17, po 20 byliśmy już w domu i właśnie jakieś 30 minut temu skończyliśmy się bawić a ona zasnęła jak zabita :)

Więc w Rybniku rodzice młodych ludzi zasypiają przed 20:30 a brat i siostra mają nocne zmiany z soboty na niedzielę. Nigdy nie pojadę do Rybnika.

Nigdy nie byłam dobra w humanistycznych przedmiotach, ale mimo to chyba nigdy nie spotkałam się z tym nie głupim. Może się mylę.

A 26-letni faceci nadal mieszkają z rodzicami... i dwójka pracującego rodzeństwa :D Jaki dobry synuś... Koszulki i slipki mamusia nadal ci kupuje? Wolisz w paski, czy niebieskie? To rzeczywiście jest czego gratulować :D wreszcie coś "zaliczyłeś" nawet jeśli to "coś" to tylko pijana dziewica :P

Gość luvdeluxee
Niby się cieszysz, że jesteście razem itd. a mówisz, że ją "rąbałeś"? Nie widzę tu szacunku jak w dobrym, dojrzałym związku... :|

Gość luvdeluxee
Dziewica i 2 godziny seksu? Ciekawe....

"dobrym, dojrzałym związku... " Dobry, dojrzały związek kilka godzin po poznaniu się i dwugodzinnym ruchaniu?

Gość helllllllo
bardzo współczuje tej dziewczynie... "było sporo drinków". Jutro obudzicie sie... bedziecie zawstydzeni. Ona skrępowana. Weźmie ubrania i wyjdzie... chyba że ;) wstań wcześniej, zrób jej śiadanko do łóżka. TRAKTUJ JĄ JAK KSIEŻNICZKE żeby nie żałowała ze straciła dziewictwo prawie że z pierwszym lepszym którego mało co zna. Pogadajcie szczerze itd.

Gość haha ahaha
uwaga, bo uwierzę, masz 26 lat i mieszkasz z rodzicami? I jeszcze twoje pracujące rodzeństwo? :D No sorry, ale coś jest nie tak :D

"głupi" jest przymiotnikiem. Wiem, że była jakaś reforma pisowni kilkanaście lat temu i teraz nie z przymiotnikami pisze się razem ale ja się do tej reformy przekonać nie mogę. A to z powodu utraty niuansów typu: nie moralny - taki, który nie odnosi się do moralności; niemoralny - taki, który jest zaprzeczeniem postawy moralnego;

Gość Siemainara
Eee tam, gadasz...ja mam dzisiaj do przeczytania kolejny fragment Bibli, bo w końcu wypada przeczytać ten fundament cywilizacji Europejskiej i zasad moralnych, i samemu wziąć się za interpretacje, a nie tylko słuchać innych(a różnie z tymi innymi bywa). Będę czytał eseje Hawkinga, poczytam trochę o zjawiskach paranormalnych, dla rozrywki. Może obejżę jeszcze jakiś dobry film. Obecnie słycham fantasycznych kawałków Nicka Cave'a, i już mam kolejne pomysły na filmy. A Ty mi tu się królem nazywasz? :D A już Ci....

Aha, i już wiem, z czego wynika w tym miejscu rozdzielność. Mianowicie z tego, że mamy do czynienia w tym przypadku z równoważnikiem zdania, w którym pominąłem nieświadomie orzeczenie (ale w języku polskim tak się często robi). Pełne zdanie brzmiało by : "jeszcze nie jestem głupi", równoważnik zdania jest więc: "jeszcze nie głupi". Czy jest Miodek na sali?

Mieszkam z rodzicami bo mamy ogromny dom i wychodzi taniej w utrzymaniu, rodzice mieszkają na parterze, siostra z bratem na piętrze a ja na drugim.Na każdym piętrze trzy pokoje, kuchnia i łazienka więc po co mam mieszkać sam lub z dziewczyną na własny koszt i ciułać grosz co do grosza skoro tutaj mam jak w raju i taniej w utrzymaniu jest ? Odezwały się zazdrośnice które pewnie wynajmują za 1200zł mieszkanie w bloku i kombinują jak by tu przetrwać od 10 do 10tego.Miałem już w życiu wiele partnerek w łóżku, kochałem dwa razy i miałem dwa poważne związku które trwały po 4 lata ale żaden z nich nie przetrwał.W łóżku dzisiaj nie robiliśmy nic na siłę, zająłem się nią tak jak chciała i tak jak mnie prosiła, nie wierzę żeby była dziewicą choć tak mi powiedziała.Oczywiście że rano będzie śniadanie do łóżka i traktowanie jak księżniczkę :) Teraz większość ludzi mi zazdrości bo taka jest mentalność Polska że jak komuś się poszczęściło to wszyscy się rzucają i starają to szczęście zabrać :)

Toż gratulowałam. Zerżnąłeś pijaną, 17-letnią dziewicę. Brawo. Swoją drogą, to niezła jest, skoro po paru drinkach proponuje seks facetowi znanemu tylko z widzenia :D nieźle musi już mieć obcykane to "dziewictwo":D

Jeśli "nie" z rzeczownikami pisze się razem (sprawdziłem) to czy można powiedzieć, że dziewczyna jest "niedziewicą"?

To byłoby nawet dość poetyckie i dlatego sobie to zapiszę. Na przykład dziewczyna mogłaby wzdychać : "kiedyż i ja będę niedziewicą?". Oczywiście jeśli nie była w Rybniku w sobotnie popołudnie...

Teoretycznie można, ale takiego słowa nie ma i jest to raczej licentia poetica. Są za to słowa takie jak np. niepokój, niecierpliwość, niebezpieczeństwo czy niemoralność.