Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAN KAZIMIERZ

Obraza dziewczyny

Polecane posty

Gość PAN KAZIMIERZ

Jest pewna dziewczyna na której dosyć mi zależy, obydwoja mamy po 20 lat no i tu pojawia się problem, ponieważ ze względu na nasz wiek przyczyna mojego problemu może się wydać niektórym absurdalna, mi się w każdym razie taka wydaje. Smsowałem sobie dzisiaj z tą laseczką, było mi przyjemnie z tego powodu, bo lubię tę dziewczynę itd, i w pewnym momencie spytałem się jej o radę. Użyłem przy tym stwierdzenia że "Skoro mi się już napatoczyłaś, to spytam się Ciebie o..." no i się spytałem, ale ona szczeliła focha że napisałem że się "napatoczyła" dokładnie. Sam nie wiem, czy to ja zachowałem się jak głąb, czy może ona totalnie nie ma do siebie dystansu? Rozsądźcie forumowicze :P

Gość Jalontaa.
głupia ci...pa

Gość Kangooo
Zachowałes się jak głąb

Gość kjur
Zdecydowanie jesteś głąb. :)

Uprzedzam, że jeśli zamiast napisać "Uraziłeś mnie słowem napatoczyć" strzeliła focha, to w przyszłości zamiast mówić o co jej chodzi i dlaczego jest jej przykro - będzie strzelać focha. Mnie to irytuje i staram się to zmienić. Ale uprzedzam, jak lubi strzelać focha to będzie to robić :)

Może ona jest niepewna swojej pozycji? I teraz mysli, że faktycznie ci się 'napatoczyła', bo nie masz innej opcji? ; )

Gość PAN KAZIMIERZ
Napisałem że to było żartobliwie, ona że raczej nie, więc ją przeprosiłem (chociaż nie wiem za co). No i cisza... tylko że to ktoś od dawna kto mi wpadł w oko itd itp. W innej sytuacji bym się nie przejmował tylko bym olał.