Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaaa

zazdroszcze kobietom ze lepiej wygladaja ode mnie

Polecane posty

Gość zazdrosnicaaaaa

maja ladniejsze wlosy, figure, rysy twarzy. potrafi mi to zepsuc humor na caly dzien . nie radze sobie z tym totalnie mimo ze nastolatka juz dawno nie jestem

Gość antonio banderoos
martva ty dnia nikomu nie zepsujesz a kazdego dowartosciuje taki brzydki ryjec ktorego posiadasz:classic_cool:

albo zacznij strasznie duzo cwiczyc aby osiągnąc nieprzecietnie piękne ciało, wtedy wmawiaj sobie,ze figura jest wazniejsza od twarzy uwierz mi że nawet śliczna laska,która zobaczy dziewczyne o takim ciele,troche jej zazdrosci

Gość niespełniona piosenkarka
wez sie za siebie to nie bedziesz zazdrosna. staraj sie wygladac lepiej niz one. przecież od ciebie zalezy jak wygladasz.

Martva ojjj to był chyba twój najlepszy tekst na kafe :) rozbawiłaś mnie do łez... :)

Gość zazdrosnicaaaaa
martva-- akurat tobie nie zazdroszcze bo nie mam czego. to nie takie proste bo wielu rzeczy nie da sie zmienic np szerokich bioder, cienkich ciagle przyklapnietych wlosow

jesli masz szerokie biodra to zadbaj o to zeby miec płaski brzuszek-bedzzie to wyglądac sexy co o włosów to:lekkie cieniowanie na czubku głowy,pianka nadająca objetosc i suszarka powinny załatwic sprawe:)

Gość zazdrosnicaaaaa
jak pocieniuje wlosy to juz wogole beznadzieja. pianki lakiery to efekt na gora godzine . potem wlosy wygladaja smetnie jakby nie byly myte z tydzien

Gość zazdrosnicaaaaa
martva--a skad wiesz czy jestem stara? wyciagasz zbyt pochopne wnioski a to nie swiadczy o tobie za dobrze

Gość zazdrosnicaaaaa
"dawno" to pojecie wzgledne.osobe 20 para letnia nazwac stara to moze tylko jakis kretyn

Gość tez tak mam iestety
Bo moze i mam na koncie spore osiągnięcia (w sensie intelektualne) ale i tak u kobiet ostatecznie liczy sie wygląd. Przywykłam do bycia najlepszą w tym co robie (jestem specjalista w waskiej dziedzine, w pracy same sukcesy itp) i nie moge przebolec, ze w kwestii urody juz nie jestem naj naj. Jakiś dziwny mam kompleks, ze musze byc najlepsza.

Gość zazdrosnicaaaaa
to i tak masz lepiej bo u mnie w dziedinie zawodowej tez jakos nie najlepiej

Gość ryetnjueure
Martwa, twarz masz raczej mocno średnią, a twój mroczny stajl tylko pogarsza ogólną prezencje. :D

Gość zazdrosnicaaaaa
Martva--a gdzie pisalam ze mam brzydka twarz? mam ladniejsza od ciebie. moim problemem jest to ze zawsze porownuje sie do innych i u nich potrafie dostrzec piekno(nawet w przecietnej twrzy) a u siebie wyszukuje wady

jestem podobna do angeliny jolie i wszystke te[paki z kafe mi jada przez to :o

Gość reherywe
Oj Martwa, pozazdrościłaś chyba groszkowi popularności :D

Gość urwij kontakt i tyle
osrajcie to idiotke noxelie/martva bo rozwala ciekawy topik. To nie jest dyskusja o jej ryju wiec ignorujcie ją, błagam, porozmawiajmy na temat. Do przeciętnych kobiet: czy pogodzilyscie sie ze swoja normalnościa i widząc zajebista laske nie jest wam żal? Lub gdy Wasz facet ogląda np. z wami film, a tam aktorka o super figurze, widac, ze on ja podziwia, a wy macie brzydkie cialo - co czujecie?

Gość ryeywerywt
*proszkowi

Ona na tym zdjęciu ma normalne brwi, proporcjonalny nos i inne usta...nie widzę podobieństwa ;) Tak pomijając wygłupy Nox, to autorko zastanawiałaś się skąd Ci się to bierze?