Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

PIS musi wygrać wybory, bo inaczej PO Polsce!

Polecane posty

Gość eder zcgcgcx
nie kupuje sie za własne. własne pracuja

Gość cncnncncn
ja bede glosowala na Palikota poniewaz ani PIS ani PO mi nie odpowiadaja

Gość Witamiżegnamzarazem
Przecież te partie niczym się od siebie nie różnią. Może ci z PIS-u mają mniej dystansu do siebie, a tak...ta sama nieporadność.

Gość eder zcgcgcx
róznią sie. po jest bardziej cywilizowana prawicą w dodatku zliberalizowana. pis to skosniały konserwatyzm:O

Gość Witamiżegnamzarazem
Mało mnie obchodzą ich poglądy, skoro i tak nic z tym nie robią, a tylko żrą się między sobą.

Gość eder zcgcgcx
żrą sie bo tak ma prawica:O

Gość platforma nie jest prawicą
nie ma zbyt wielu cech prawicowych a w samej platformie prawicowców już dawno wycięto lub się ich marginalizuje jak np gowina. teraz lewicowe frakcje mają dużo do powiedzenia i platforma skreciła mocno w lewo.

Gość eder zcgcgcx
gowin to raczej skrajna prawica. a cała PO jest bardziej w centrum, może lekko z lewym wychyłem. ale to trudno rozstrzygac czy to wychył w lewo czy liberalizm bo u nas to bardzo mylace

Gość platforma nie jest prawicą
Nie bede się tu wdał w wyliczanie jakie cechy ma prawica a jakie lewica ale wystarczające jest to że takie coś czerwonego jak eder zcgcgcx popierać może tylko czerwoną partie.

pis walczyl o gazoport szczecinski a tusk w spolpracy z niemcami i rosjanami uczynil go nie oplacalnym czyli zmarnowal moje pieniadze i twoje czyli nasze -super gospodarz i polityk.P S przepraszam za bledy!

Gość eder zcgcgcx
ja jestem czerwony? mogę znac powody takiej oceny?

Gość eder zcgcgcx
dlaczego gazoport jest nieopłacalny?

jeden z glownych dzialaczy P O zarobil miliony na upadlosci Stoczni Szczecinskiej!!!!!!!!!!!! Ludzie kogo wy bronicie???????

Gość eder zcgcgcx
który i w jaki sposób?

gazoprt jest nie oplacalny poniewaz przed wejsciem do portu jest polozony rurociag ktory uniemozliwia wplyniecie duzych tankowcow!

Gość eder zcgcgcx
jeśli rzeczywiście będdzie to przeszkadzało to niemcy obiecali położyć go pod dnem

Gość eder zcgcgcx
Niemiecka kanclerz Angela Merkel oceniła we wtorek, że wypracowano rozwiązania, które dają Polsce dużą pewność, iż Gazociąg Północny pod Bałtykiem nie zablokuje w przyszłości rozwoju portu w Świnoujściu. "Ten problem omawiano intensywnie na wielu szczeblach. Myślę, że znaleziono rozwiązanie, które daje też polskiej stronie dużą pewność" - oceniła niemiecka kanclerz na spotkaniu z zagraniczną prasą w Berlinie. Jak dodała, przewidziano środki zaradcze na wypadek, gdyby wykorzystanie portów w Szczecinie i Świnoujściu miało być w przyszłości zagrożone."Radziłabym, aby najpierw zobaczyć, czy dojdzie w ogóle do takiej sytuacji. Jeśli tak, to - moim zdaniem - zostało powiedziane wyraźnie, co wtedy ma się stać" - powiedziała Merkel, pytana czy nie lepiej byłoby od razu pogłębić gazociąg.

baranie on jest celowo JUZ POLOZONY na dnie a nie pod dnem i takiego rurociagu od tak sobie nie mozna zanizyc a ja tobie jako polityk tez moge wiele obiecac!!

Gość eder zcgcgcx
jeden z komentarzy Ludzie puknijcie sie w glowe: ciesniny dunskie nie pozwalaja wplywac na Baltyk statkom o zanurzeniu powyzej 14,5 m. Musielibysmy wiec najpierw te ciesniny(Skagerak/Kattegat) poglebic. Merkel ma racje, najpierw sprawdzic a potem narzekac.

Gość szkoda słów, lemingi
i tak pójdą za prezesem

Gość eder zcgcgcx
baranie? brakuje argumentów? może przestań zgadywac i opieraj się na faktach. a fakt jest taki że Merkelowa obiecała i jak na razie nic nie wskazuje na to żeby miała słowa nie dotrzymać.

Gość eder zcgcgcx
no to jakie fakty miały miejsce?

Gość eder zcgcgcx
a przy okazji. obietnica szefa rządy też jest faktem. to sa zobowiązania międzynarodowe.

Gość eder zcgcgcx
ziapomniało sie o faktach? bzitki, bzitki.

Gość jak przyszło do faktów
to dał w długą:D

Gość kama 22
Gdyby liderow PIS-u wysłać na emeryturę ale razem z Wodzem to partia ta miałaby szanse gdyby oczywiście młodych dopuścili do głosu, a wtedy mieliby szansę na dużo więcej głosów.

Gość eder zcgcgcx
to oczywiste kamo. ale na szczęście tego nie zrobią:D