Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

PIS musi wygrać wybory, bo inaczej PO Polsce!

Polecane posty

Gość eder zcgcgcx
gdyby było raz to ok. chociaż nie chciał tego odwołać. ale trzy za kłamstwa?:O

jakie niby kłamstwa? Jesli mowimy o klamstwach.... to czym nazwiesz to co pokazywaly sondaze? te olbrzymie roznice? To jest klamstwo...a nie jakies bzdury ktore media wciskają...

Gość eder zcgcgcx
nie. ja mówię o kłamstwach za które został skazany. np o Dornie, czy ostatnio o GW.

Gość eder zcgcgcx
"to czym nazwiesz to co pokazywaly sondaze? te olbrzymie roznice? To jest klamstwo...a nie jakies bzdury ktore media wciskają..." Sondaże to sa sondaże. Przeprowadzają je wyspecjalizowane firmy. A więc jakie kłamstwa?

Gość eder zcgcgcx
a kumplowanie się z Lepperem żeby tylko dorwać się do władzy? tego naprawde jest sporo. idx spac...:) szkoda czasu.

wprowadzanie ludzi w błąd....przecietny kowalski...ktory widzi w sondazu 30 % czy 20% roznicy....mysli sobie, aaaa po co mam isc jak i tak PO wygra.... taki przyklad, bo w sondazach bylo pokazane na kozysc PO... ZAWSZE! wiec to jest wprowadzanie ludzi w blad...czyli oszukiwanie!

Gość eder zcgcgcx
nie. to nie wprowadzanie ludzi w błąd. sondaże pokazują tendencję. trzeba umiec je czytac. no i mysleć....

otóż to jest wprowadzanie ludzi w błąd......

Gość eder zcgcgcx
nie wiem jak ci to wytłumaczyć. to działnia firm sondazowych. takie mają wyniki. to co? maja pokazywac inne wyniki?

Gość eder zcgcgcx
moga. są przeprowadzane w konkretnej sytacji. dlatego nie sa obiektywne no bo jak. dlatego trzeba zwracac uwagę na tendencje, na proporcje a nie na cyferki

Gość eder zcgcgcx
ale naprawde idź już spać. szkoda nocy.

Gość Dziewczyna..
dobranoc

Gość Dziewczyna..
dzien dobry :)

do eder cos tam wiesz jaki polityk w U K jedloglosnie zostal okrzykniety politykiem wszechczasow i dlaczego?????

Gość eder zcgcgcx
nie wiem który polityk

ten polityk zarazem byl najmniej atrakcyjnum jesli chodzilo o jego wyglad zewnetrzny ale mimo wszystko w U K zostal wybrany jedloglosnie..................................

Gość powiem szczerze
nie lubię po mam poglądy lewicowe ale nie pis jarka to nie jest partia a jego własność w mojej ocenie jego ponad 20 letnich działań i zachowań on jest złem on to dosłownie ZŁO! i przez to zagłosuję na po wole miernoty :(

Gość PiS nie ma szansy na
wygranie wyborów, Polacy na to nie pozwolą !

Gość Nie chcemy IV RP
przerabialiśmy to i mówimy PiSowi NIEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!

Gość do .....Palpatine
Lwica dziecinko jest dla ludzi pracy czyli dla nas Masz rację, że za czasów rządu SLD z Millerem na czele lewica skierowała sie na centrum z kierunkiem na prawo i ................. to był błąd Millera, jeden z błędów w rezultacie SLD straciło poparcie Polaków, tym bardziej , że Miller stał sie pro kościelny :( Do dzisiaj SLD nie może sie podnieść, ale za błędy trzeba płacić

Gość Do .... :)
j.w..., Wiecie co by było gdyby Rostowski został ministrem finansów 20 lat temu? >>>>>>>>>>>>>>> wiemy, że gdyby ciocia miała wąsy to by wujskiem była ;) ;) ;);););)

Gość hgg
oczywiście że dalej będę głosowac na PO. jak większość polaków i znowu wygramy.

Gość normalni głosują na PiS
a sado-masochiści, mentalni niewolnicy, którzy lubią, jak się ich w biały dzień okrada z kasy, śmiejąc się im przy tym w twarz, zagłosują na PO. Ja myślę samodzielnie i głosuję na PiS, a myślącym alternatywnie - czytaj: o jak miło, jak mnie Tusk okrada i oszukuje współczuję klapek na oczach, życzę końskiego zdrowia oraz sił witalnych w pracy do późnej starości no i w ogóle pracy, a Waszym wnukom, aby wiedziały, ze tu jest Polska, Polska to osobne państwo, a nie gubernia putinowska czy land niemiecki lub laboratorium leków francuskich na Polakach. Głosuję na PiS.

Gość Luk890.
Ludzie otworzcie oczy !!!!!!! PO SLD Palikot to banda komunistyczna niszczą Polskę i nas trzeba rewolucji niech prawica dojdzie do władzy ...... Czego złego chce PiS prawdy i wolności niezależności to coś złego ????? A reszta SLD urządza urodziny Jaruzelskiemu zbrodniarzowi i zdrajca polski finansuje to Kwaśniewski ludzie komuna sie bawi a my. Nic z tym nie robimy !!!!!!!!!!!!!!! Miller komunista ma coraz większe poparcie ludzie otworzymy oczy i myślimy o Polsce naszej wolnej niepodległej gdzie można żyć pracować i budować przyszłość ; wszystko w naszych rękach :)