Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

PIS musi wygrać wybory, bo inaczej PO Polsce!

Polecane posty

i mial racje.... tylko nie w taki sposob jak to zrobilo PO.... obejrzyj sobie filmik.... w efekcie okazalo sie ze deficyt byl taki jak mowili eksperci PIS.... ale PO oczywiscie juz dawno spieprzyli sprawe...

Gość eder zcgcgcx
"Kraków Zakopiańska" zamach bombowy? gdzie, kiedy?

Gość zielloniutka
poważnie, może i nie ma oświadczenia lekarskiego ale Kaczyński NIGDY by nie ujawnił publicznie takich badań czy dla Was to jest naprawdę normalnie, że sam już siebie nazywa 'premierem' w spotach wyborczych? czy chcecie na premiera człowieka, który tak bardzo nie chciał oddać władzy, że wszedł w komitywę z Lepperem i Giertychem? nie czujecie jaki to dół, wziąć do rządu i układać się z ludźmi z wyrokami (Lepper)? premierem ma być człowiek, który nawet po śmierci swojego brata w tak tragicznych okolicznościach nie potrafił na chwilę zapomnieć o polityce, tylko zrzucał winę na rząd? wiecie ile nienawiści musi być w tym człowieku? przecież to jest niebezpieczne podobają się Wam te spoty wyborcze, w których tak jadą po PO? czort z PO ale dlaczego zamiast pokazać, co mają do zaoferowania, pokazać swoje zalety, tylko krytykują? BO NIE MAJĄ NIC DO ZAOFEROWANIA , bazują tylko na błędach PO Mówcie co chcecie, mi się nie marzy stalinizm w Polsce. Nie jestem za PO ale na pewno nie oddam głosu na człowieka niezrównoważonego psychicznie, który jest opętany manią posiadania władzy. W historii było wiele przykładów takich ludzi i dziwię się, że niektórzy tego nie dostrzegają.

Gość eder zcgcgcx
dziwczyno.... jak Tusk wziął mniejsze kredyty jak chciał Kaczyński to deficyt jest taki sam? obawiam się że z matematyką coś nie tak. a filmik? już pisałem ale powtórzę. z ogladania prymitywnej agitacji wyrosłem już dano. a nigdy w nia nie wierzyłem

Gość eder roztrzęsiony jesteś
jak shatyn ,shatynie to ty?

Gość eder zcgcgcx
do....zielloniutka pełna zgoda!

Gość eder zcgcgcx
rozstrzęsiony? gdzie i jak?

Gość eder zcgcgcx
"ale PO oczywiscie juz dawno spieprzyli sprawe..." w czym spieprzyli?

Gość eder zcgcgcx
z tą Norwegią całkiem mozliwe. oszołomów katolicki u nas sporo...:O

Jakiś ty głupi, shatyn tego nie da się opisać :o:D są dziesiątki takich newsów, podam z wyborczej co byś przypadkiem nie śmiał kwestionować żródła :D http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,9547620,Rura_Nord_Stream_juz_lezy_i_blokuje_rozwoj_portu_w.html proponuje, przeczytaj uważnie nagłówek, 50 razy 🖐️

Gość eder zcgcgcx
Konsorcjum Nord Stream zakończyło układać przez Bałtyk pierwszą z dwóch rur gazociągu z Rosji do Niemiec. Mimo polskich protestów ułożono ją tak, że blokuje rozwój portu w Świnoujściu. Jak na razie to tylko przypuszczenia bo nie zdarzyło się nic, co rura by zablokowała. A jak się zdarzy to mamy obietnice Merkel że wkopią to głębiej. Nie zauwazyłeś, że to teoretyczne rozważania. No to jesteś głupi. A ja pytałem o fakt. Co zabokował i kiedy.

Eder! Wlasnie chodzi o to, ze eksperci PISu proponowali wieszy kredyt...ale PO powiedzialo, ze analfabetow sluchac nie bedzie..... i pozniej juz pojechalo z gorki blad za bledem..

Gość eder zcgcgcx
acha dziewczyno... to jak PO wzieło mniej kredytów to źle????:O bo ja cały czas czytam o tym jak to zła PO zadłużyła Polskę. a ty piszesz że to źle, że tak mało zadłużyła...:O

Gość eder zcgcgcx
a tak przy okazji wielbicielu. przydałoby się więcej kultury. w twojej szatni tego nie uczą?

Gość eder zcgcgcx
gdybyś przeczytał całość dowiedziałbyś się że tak samo blokuje jakby ją wkopali na 20 metrów i na odcinku 10 kilometrów. bo wtedy nie będzie mozna przyjmowac statków o zanurzeniu 30 metrów. i tak mozna dalej...:D:D:D w pisowskiej propagandzie...:D:D:D:D na razie nic nie blokuje. w przyszłości jak będzie blokowac to ją wkopią głebiej.

Eder....nie chodzi oto ze wzielo mniej...tylko o tą konkretną sytuację! kiedy trzeba bylo go więcej...oni robią wszystko bezmyslnie...zrozum to w koncu... zachowują sie tak jak dzieci.... kompletnie nie majace wiedzy...ale ciagle udawadniające ze są prawie pelnoletni i mogą!

Gość eder zcgcgcx
ja nie wiem co było w tej konkretnej sytuacji bo Jarosław K. kilkakrotnie namawiał do brania dużych kredytów. "oni robią wszystko bezmyslnie...zrozum to w koncu..." postaram się zrozumieć jak napiszesz mi co zrobili bezmyślnie i to uargumentujesz konkretami czy faktami.

Gość eder zcgcgcx
oczywiście nie chodzi o całość a o kilka przykładów.

Gość eder zcgcgcx
i na to przy okazji też. chociaz dwa przykłądy... "achowują sie tak jak dzieci.... kompletnie nie majace wiedzy..."

Eder...chetnie napisze...i więcej niż kilka.... ale to moja godzina ... chodzi o spanie...jak ja przegapie to nie zasne do 1 :) A POZNIEJ BEDZIE PROBLEM Z wstaniem do ukochanej pracy..... Zatem zrobie to jutro..

Gość eder zcgcgcx
bo jeśli o zachowanie dziecinne pozbawione wiedzt to ja mogę wspomnieć o tzw białej ksiedze macierwicza.

Gość eder zcgcgcx
OK. miłych snów:)

Gość zielloniutka
daj spokój eder, nie widzisz, że to walka z wiatrakami? jakby PO wzięło jeszcze większe kredyty, takie jak chciało PIS, to zadłużenie byłoby jeszcze większe i jeszcze większa nagonka na PO

:) nie w tej konkretnej sytuacji.... nie w tej...

a sytuacja byla kluczowa. Dobranoc :) I zycze by dobre aniołki WAS odwiedziły i olśniły :)

Gość eder zcgcgcx
no niestety. to walka z wiatrakami. oni jakoś nioe chcą pamiętac tego co pis nawyrabiał. o wyrokach na Jarosława K. nie wspomnąc...

Wyroki...no prosze Cie...Eder...bo pomylil slowo Prywatyzacja z Komercjalizacją? Przeciez kazdy nawet po zawodowce czlowiek wie...ze chodzi o to samo....