Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Warszawy

PIS musi wygrać wybory, bo inaczej PO Polsce!

Polecane posty

Gość dziewczyna z Zielonej Gory
ja tam zaglosuje na PIS !

każdy myślący zagłosuje na PIS! TO OCZYWISTE!

Gość eder zcgcgcx
a dlaczego na PiS?

Gość dziewczyna z Zielonej Gory
..bo inaczej bedzie PO Polsce, tak jak napisala dziewczyna z Warszawy, kazdy myslacy Polak wie, ze media robia nam pranie mozgu i robia wszystko aby bylo PO Polsce :(

Gość eder zcgcgcx
a jaka partia ma jeszcze szanse? swoją drogą dziwne. panie powyżej chcą głosowac na PiS ale nie wiedza dlaczego:O

PONIEWAŻ mam już dosc tego co sie dzieje! mam dosc okradania mnie....niszczenia wszystkiego co sie tyle lat budowalo...wysprzedawania majątkow narodowych, robienia platnych studiów... wat.... zabierania najbiedniejszym! w warszawie bilet jednorazowego przejazdu ma kosztowac 5.60 zl! Kto tyle zarabia? No kto? I na kim zerują? na tych któzy mają najmniej.... Mam juz tego dosc... mam dosc Pseudo premiera ktory nie wie o czym mowi...i wiecznie robi inteligentną mine, do glupiej gadki, mam dosc Pseudo prezydenta ktory osmiesza calyu narod... mAM DOSC PRYMITWYWÓW... NIE MAJACEJ MINIMALNEJ WIEDZY O RZADZENIU..... A CO DOPIERO PANSTWEM!

Merkelowa obiecała hahaha a Shatyn wszystko łyka jak pelikan :D I jak to sobie wyobrażasz, pajacu komuszy? Wstrzymają dostawy gazu na wiele miesięcy i wyłożą setki milionów na zakopanie rury pod dnem??? :D:D Gdyby rura miała nie przeszkadzać, zakopano by ją od razu. Wszędzie musisz robić z siebie imbecyla? :D

Gość eder zcgcgcx
kto cię okrada?> co zniszczono? wyprzedaz majątku to prywatyzacja płatne studia sa w państwach kapitalistycznych

Gość przejżałam sobie
tak troszkę skład rządów od 1990 r a więc szanowni państwo pogrzebcie sobie troszkę w internecie cały czas rządzi nami PO i SLD i PSL oczywiście a to byli w PZPR a to w UW a to AWS ale cały czas przy żłobie weżmy sobie takiego pana działacza z ZCHN Niesiołowskiego wprowadził nam konkordat religie do szkół a teraz jest w PO i pluje na Rydzyka i kler a sam dopuścił do tego że kler sie pcha do polityki .PO i SLD i PSL to jest dawne PZPR czyli Komuna

no fakty są takie, że rura nie jest zakopana, przeszkadza i nikt nie będzie wstrzymywał dostaw gazu ani wykładał setek milionów euro na jej zakopanie, wbij sobie to do łba, szatniarzu

Gość eder zcgcgcx
przeszkadza? a w czym? podaj link do takiego newsa że rura przeszkodziła w czymś. poprosze o konkret:D

proszę oto filmik co prawda tylko kilku błędów PO... bo mozna ich wymieniac i wymieniac...

Gość eder zcgcgcx
wiesz... filmiki... to za komuny było dobre. tzw produkcyjniaki... teraz już to nie działa. trzeba posługiwac się konkretami, faktami, umiec o nich coś napisać...

Nie chce by RZAD stawial na pierwszym miejscu dobro rzadu...a dopiero potem dobro Panstwa! jak tak mozna!

Gość eder zcgcgcx
tu akurat jest pole do dyskusji. dobro rządu jest też dobrem państwa. ale to nie znaczy że się z tym twoim stwierdzeniem zgadzam. możesz coś więcje na temat tego stawiania dobra rzadu przed dobrem państwa napisać?

Gość eder zcgcgcx
a pań Rybiński to fan JKM. a więc jego obiektywizm jest.... taki sobie...:O

owszem...np Minister wstrzymywał nowelizację do polowy roku 2009 czyli do okresu po wyborach do parlamentu europejskiego.... itd itp

Gość eder zcgcgcx
jaka nowelizacje?

widoczne są opoznienia w budowie dróg...to tez z czegos wynika.... niestety o tym glosno sie nie mowi....

Gość eder zcgcgcx
jasne że z czegoś wynika. np z tego że chińczycy zawalili

Gość klara xs
po sld i psl to komuszki większość członków ma przeszłość związaną z pzpr a młodzieżnie zna histori można im wszystko wcisnąć

Gość eder zcgcgcx
co oczywiście nie oznacza że rząd jest bez winy. oczywiście że popełnia błędy, robi głupoty. ale... ideałów nie ma....

Gość eder zcgcgcx
"po sld i psl to komuszki większość członków ma przeszłość związaną z pzpr" może jakies konkrety a nie generalizacje?

chodzi dokladnie o projekt budzetowego defizytu na 2009 r. o prognozy zalozen PO I PIS, o odrzucone dobre rozwiazania PIS'u i pogrązenie panstwa.... lepiej Ci wszystko opisze filmik, obejrzyj, to zrozumiesz. Strategia rzadu doprawadzila do wiekszego deficytu! to bylo jasne jak 2x2.... no ale coz.... rzad..postawil wlasne dobro.... ponad dobro panstwa...

Pozniej siegniecie do rezerw do narodowego banku polskiego.... i co? to nie dalo rzowiazania... wiec weszli na ofe...szkoda slow...tu nie ma co i mowic... zaniedbanie, brak wiedzy.... BRAK SLOW

Gość eder zcgcgcx
z tego co pamietam to Jarosław K. wielokrotnie grzmiał że trzeba brac większe kredyty żeby ruszyć gospodarkę czyli żeby powiększyć deficyt....

Gość eder zcgcgcx
wg mnie słusznie siegneli do rezerw zamiast brać kredyty. to samo dotyczy OFE. po co brac kredyty i nabijać kabze włascicielom OFE. niech te pieniądze pracują do Polski

Ktoś może potwierdzić słowa z linku jaki przytoczył ktoś z tego forum w temacie o Norwegii? Co nas czeka w najbliższej przyszłości? - Zamachy w Polsce. Wiesz kiedy? - Tak. To powiedz kiedy? Podaj daty, może to pozwoli udaremnić plany złych ludzi. - W październiku, choć obawiam się, że możemy tym samym je przyspieszyć. Albo przełożyć. Tylko przełożyć. Możesz dokładnie określić miejsce i daty? - Te zamachy już są zaplanowane, u nas też odbywają się ćwiczenia, a nawet serie fałszywych alarmów, by ludzi przyzwyczaić, że nic się nie stanie. O czym Ty znowu mówisz? - O fali alarmów bombowych w Polsce od 17 lipca do 22 lipca tego roku. Wrocław Sądy, Kraków Zakopiańska, Poznań Stary Browar, Gdańsk Galeria Bałtycka, Lublin Cuprum Arena, Opole Savia, Łódź CH Ptak, Zielona Góra Focus Mall, Warszawa siedziba SLD. No nieźle. Kto zostanie oskarżony? - Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy.

Gość eder zcgcgcx
"tu nie ma co i mowic... zaniedbanie, brak wiedzy..." Zaniedbania tak. Ale brak wiedzy? Może jakiś konkret?