Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdooooooooołowana

Też macie dzis doła?

Polecane posty

Gość zdooooooooołowana

Jak wyżej.

Gość nie, dlaczego?
:)

Gość zdooooooooołowana
To podołujmy się razem :(

Gość Witamiżegnamzarazem
Nie. Ale smutno mi, bo Tobie jest smutno. No, może znowu nie tak smutno, ale na pewno wesoła wieść to nie jest....

Gość aj em
dlaczego? ja dola mam zawsze :)

Gość zdooooooooołowana
Słabszy dzień/dni :/ A Ty czym?

Gość potrzebująca-w potrzebie
Ja mam doła ost. codziennie.. :O

Gość aj em
lkukasz i gdzie go trzymasz? w majtkach?

Gość alexandra stan
ja też mam doła :(

Gość NiegrzecznąByć
Ja mam dola bo o bylym sobie przypominam ilekroc widze mojego synka.

Gość zdooooooooołowana
A czemu aż takie stwierdzenie? ;) Jestem maksymalnie zdołowana, bo nie wiem co robić :( Czy wyprowadzić się z domu.. Narzeczony też dziś nie był zbyt wylewny w uczuciach i rozmowie ze mną.. A potrzebowałam dziś rozmowy i zrozumienia :( Poza tym jestem taka, ze wszystkim się stresuje i martwię. Martwię się tym, jak moi rodzice traktują moją siostrę.. Tym, że jak się wyprowadzę ona zostanie sama w domu z nimi a moim rodzicom będzie przykro, mimo że mnie traktują czasem okrutnie a kiedyś traktowali tragicznie :( Martwię się o ojca, bo moja matka jest ironiczna.. Mój ojciec przy obiedzie opowiada o jakiś tam wspomnieniach (o jednym jedynym jego wyjezdzie za granicę) a matka mu wywala nagle, że jego syn miał wtedy roczek (z aluzją, że sobie wyjechał jak syn był mały). Zawsze jak jest obiad a ja z nimi zazwyczaj jem tylko w niedzielę.. A mój ojciec wtedy chciałby aby w tym domu kiedyś było normalnie.. ale nie da się przy mojej matce. Koszmar :( A z drugiej strony mój ojciec ironicznie uśmiecha się do mojego narzeczonego za każdym razem jak go wita :( Więc martwi mnie też to, jak to odbiera narzeczony. No i mogłabym tak pisać i pisać w kółko.. Dla kogoś wyda się to śmieszne pewnie heh ;)

Gość zdooooooooołowana
A Wy czemu dokładniej macie doła? Ja już się wyżaliłam :(

Gość alexandra stan
moj facet ma wyjechac w delegacje po 3 latach zwiazku, teraz tez ciagle pracowal, ale mu pomagalam i jakos razem udalo sie nam spedzac czas, a teraz :(

Gość hdgfdfdfdf
ja mam doła bo nie umiem żyć, inni to potrafią się ustawić, mówi że jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz to prawda, a ja nawet nie umiem korzystać z życia, ani osiągać celów w zyciu prywatnym i zawodowym, nie umiem realizować marzeń, nawet nie umiem powiedzieć koledze że chętnie go przelece. :(

Gość Meybellaa
Ja mam doła bo zrobiłam sobie coś w girę i już tydzień siedzę w domu i nie mogę wychodzić. No i jeszcze dlatego, że mnie facet rzucił. Z racji tego, że się rozstaliśmy w miłej atmosferze mieliśmy się przyjaźnić, ale on jak widać ma wyjebane bo i tak nie dzwoni do mnie. Czasem odpisze. Zaaaajebiście... I jeszcze obejrzałam wszystkie sezony mojego serialu.

Gość zdooooooooołowana
:(

Gość hate_my_life
ha Ty chociaż masz narzeczonego na pocieszenie. ja to nawet faceta nie mam i narazie wiązać się nie mogę bo wyjeżdżam. świetnie. a ja mam doła codziennego - powinnam się już przyzwyczaić a nie ciągle dziwić się ze znoowu jest chujowo, nienawidzę swojej psychiki

Gość Meybellaa
Nie no, na pewno będzie dobrze, ale póki co ciężko mi się pozbierać. I on jeszcze ma lepszą drogę do zapomnienia bo kumpli, których ma są jego rodziną, więc go nie zostawią. A ja jak byłam z nim to zaniedbałam moich znajomych jak chcieli się ze mną spotkać i teraz twierdzą, że mam nauczkę i że mam zobaczyć jak to jest jak ktoś go odrzuca. Super !