Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosa Nostra

są tu jakieś nastoletnie mamy?

Polecane posty

Gość szczesciara ze szczesciazem
gratu;acje z okzji slubu. ile mialas jak urodzilas pierwsze??

Gratulacje*

to swietnie ze Ci sie uklada, nie kazda z nas ma tyle szczescia

Hej, ja mam 18 lat (we wrzesniu) i jestem w ciazy. Termin mam na luty teraz to poczatek tzw.2 miesiac leci

oj gratuluje. a jestes z ojcem dziecka??

Ja jak urodze będę miała 21 lat, tak jak koleżanka powyżej mam termin na luty, teraz leci 10 tydz. Też jestem ze swoim facetem, w związku jesteśmy już dobrych pare lat, jeszcze zanim się dowiedzieliśmy, że zostaniemy rodzicami planowaliśmy wziąść w przyszłe wakacje ślub :)

hej dziewczyny ja mam 21 lat.urodzilam rok temu moja corka ma juz roczek.z ojcem dziecka nie jestem...okazal sie totalnym idiota...;/

ania93x Również gratuluje :) Między naszymi maluchami jest tylko tydz. różnicy :) Objawów zbyt dokuczliwych na szczęscie nie mam. Jestem ciągle senna, nie mogę jeść wszystkiego jak dotychczas bo wiele rzeczy mnie odpycha, ale tak poza tym to jest dobrze ;) A jak Ty się czujesz?

Gość Cosa Nostra
Sorry, że wczoraj tak nagle zniknęłam, musiałam jechać z małym do mojego brata. Jeszcze jedno pytanko mam:) jak mają na imię wasze pociechy?:)

moj synek Jacek Aniołek Julita

Gość fj kf mf...kf fkj...kfkfk
Chwila namietnosci? I co wy myslicie, ze chlopak w wieku 18-20 lat jest gotowy na ciaze i dziecko? W wiekszosci przypadkow to jeszcze niedojrzali gowniarze, dlatego tak wiele z nastoletnich matek zostaje potem sama... Do ruchania wszyscy pierwsi, a odpowiedzialnosc za niechciana ciaze juz na dziewczyne spada. Ja swojego pierwszego chlopaka na powaznie mialam w wieku 17 lat. Wspolzylam z nim pierwszy raz dopiero po dwoch latach... Choc mnie namawial wczesniej, ale ja nie chcialam, nie czulam sie gotowa, chcialam byc pewna, ze to ten wlasciwy facet. Mialam wiec 19 lat jak zaczelam uprawiac seks, zawsze w prezerwatywie... Raz nmojemu chlopakowi naszla ochota bez gumy. Oczywiscie przerywaniec, a on po wszystkim odwrocil sie do sciany i zaczal przezywac, zebym tylko w ciaze nie zaszla, bo bedzie masakra (mialam wtedy 20 lat a on 23). To sie wkurwilam na niego. Do seksu dojrzal, ale do ewentualnej niepozadanej ciazy juz nie. Ja w sumie bylam pewna, ze go kocham, ze to jest ten facet, z ktorym moglabym sie zwiazac na stale juz, miec z nim dzieci. Oczywiscie nie w wieku 20 lat, ale pozniej. A on zaczal schizy robic, ze w ciaze nie daj Boze zaszlam, mowic, ze nie dojrzal do roli ewentualnego ojca. A sam chcial bez gumy sprobowac przeciez... I wiecie co? Zerwalam z nim i wcale nie zalowalam. A on potem gadal moim rodzicom, ze chcial, zebym z nim zamieszkala, chcial slubu i dzieci-zeby mnie przekonali do powrotu do niego. Ja juz mam meza teraz, dziecko urodzilam w wieku 24 lat. A moj byly? Ma 30 lat i jakas dziewczyne, biora niedlugo slub, a on dzieci na razie nie chce, bo twierdzi nadal, ze nie dojrzal, ze moze pozniej...

Gość jjjkjkh
dziifffkiii :) ( oczywiscie nie wszystkie) le wiekszosc :)

staram sie indywidualne nauczanie

tak to wlasnie jest z chlopcami do robienia sa pierwsi a do ojcostwa ostatni..moj byly chlopak robil wszystko zeby ze mna nie byc i ze swoja corka..wcale sie nia nie interesuje...nigdy nic przy niej nie robil ... teraz wcale nie mam z nia kontaktu mala ma roczek.i niedawno dowiedzialam sie ze on znowu bedzie mial dziecko...tragedia...ze takiemu tempakowi nic do glowy nie przejdzie;/ ja jestem juz po skzole sredniej.urodzilam w ostatniej klasie.chcialabym isc na studia ale moge ewentualnie na zaoczne.

to jak maja na imie wasze pociechy??

Gość PATI PATI
ja mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze :) teraz synek ma roczek kocham go najbardziej na swiecie:) z ojcem dziecka poznalalam w wieku 17 lat ( on mial 19 ) i jestesmy caly czas razem , wzielismy slub i wszystko jest dobrze , wynajmujemy mieszkanie i jakos sie ukalada:)

ja tez chcialam miec dwojke na ta sama litera, niestety nie wyszlo:(

o ile jest Ola a nie Aleksandra bo tak tez mozna:)

a dziewczyny karmicie piersia czy dajecie mleko? jakich uzywacie? ja karmilam pierisa do pol roku potem przeszlam na mm.daje bebiko a pampersy kupowalam zawsze pampersa ale teraz kupuje baby dream z rossmana sa super jak pampers.a wy jakich uzywacie?

ja karmilam tylko miesiac swoim mlekiem z czego tydz piersia, strasznie sie dlawil nawet jak odciagnelam pokarm, porem laktator ale ze stresu pokarm zanikal i teraz daje Bebiko i pampersy z pampera i czasem happy bo tez sie sprawdzaja na bioderka, sa dosc sztywne i synek ma nozki szeroko

pampersa*

Gość Djdk
16 jak urodziłam a ojciec mojego dziecka po 4 latach został moim mężem :)