kasia202020 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Interesuje mnie sama recepta bo na badaniach byłam 2miesiące temu. Czy jak pójdę na pogotowie to mam szanse taką otrzymać od ręki? Czy znacie kogoś kto wypisuje recepty od ręki i bierze za to do 30zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Receptę na tabletki antykoncepcyjne wypisuje lekarz ginekolog podczas wizyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia202020 0 Napisano Lipiec 25, 2011 tyle to ja sama wiem byłam u niego 2miesiące temu za wywiad 6min i recepte 100zl zapłaciłam więc dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaCZARNA 0 Napisano Lipiec 25, 2011 idz do rodzinnego mi wypisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 25, 2011 A kto Ci kazał iść do prywatnego ginekologa? Taką samą receptę wypisuje lekarz z NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia202020 0 Napisano Lipiec 25, 2011 A wiesz ile się czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Wiem. Idę rano-ok. 7.30 jestem w przychodni, najpóźniej o 9 jestem z powrotem w domu-z receptą, a czasami nawet zakupy zdążę po drodze zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafemaniaczka.... Napisano Lipiec 25, 2011 Dokładnie:P Nie czeka się - to już nie te czasy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach