Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zacieszna women

Załośni ludzie z kafe!;/

Polecane posty

lepszy a w czym? nie rozumiem tego co piszesz, ktos ci wjechal na ambicje dzisiaj czy jak?

"A mnie wkurza gnojenie innych tylko temu że jest choc troche lepszy." właśnie na tym dziewczynko polega twój problem , wstawiasz swoją twarz uważając się za nie wiadomo kogo , niestety życie weryfikuje czasem naszą opinię na temat własnej urody 🖐️

Gość Ka. De. Er
Kocham swoje brudne stopy :(

Czy ja się uważam za nie wiadomo kogo?! mówię tylko swoje zdanie a najbardziej to boli tych co są żałośni. Lady Love odkąd tu bywam, ciągle są zakładane tematy, na których ktoś kogoś gnoi. żałosne. prawda? nie mówię że wszyscy są tacy.

widze cie dzisiaj pierwszy raz i jedyne co zapamietalam to twoje slowa typu jestem lepsza, jestm ladniejsza itd.. co mija sie z prawda dobrze ze uwazasz sie za fajna laske, ale nie musisz nam tego udowadniac kazdy widzi to co chce widziec

Gość miss chlewa 1990
oj jaka ta nasz women pocieszna, nie ma cyrku ale jest women i jest się z kogo pośmiać :D

Gość mam nieodparte wrażenie
że jesteś boginią seksu :classic_cool:

Gość xennon
lady milady ty chyba faktycznie bardzo kochasz swojego portugala bo inaczej napewno nie siedziałabyś na kafe od momentu jak jeszcze nie istniało ale to pewnie wszystko z miłości.......

Gość dadadabede
wywyższaczka pieprzona :o

tak sie sklada ze mialam dluuuga przerwe, a siedze tu tylko gdy go nie ma :) straszne nie?

ty pokazujesz klase wstawiając swoją fotkę do stopki i dodatkowo uważając sie za niewiadomo kogo nawet w realu ludzie nie lubią dziewczyn które są przy kości i nie są pięknościami a właśnie za takie sie uwazaja dlatego nie wiem czemu ty sie dziwisz tak jak laydy love napisała tez widze cie pierwszy raz i po tym co piszesz nie wzbudzasz mojej sympatii (myśle ze wiekszosci ludzi też ) dlatego teraz nie płacz ze cie obrażają 🖐️

obejmij swymi usteczkami mojego rozsierdzonego potwora i wypij cały nektar mojej miłości :classic_cool:

Gość xennon
lady to chyba on jest marynarzem albo w ogóle go nie ma ale powiem ci że jesteś ładniejsza od women zwłaszcza na swoich wcześniejszych fotkach

lady love a nie ma go prawie nigdy wiem, jest ci ciężko :classic_cool:

hehehe marynarzem nie jest ;) tak sie sklada ze w tym tygodniu bedziemy sie nawzajem mijac, ja pracuje na rano on popoludniu.. jak wracam do domu go juz nie ma, on przychodzi jak ja juz spie, ja sie budze rano to on spi i tak caly tydzien ( teraz ) ale za tydzien mamy wolne i wyjezdzamy na 2 tygodnie, bedziecie mieli spokoj ode mnie na jakis czas ;) cieszysz sie? a tak w ogole to dziekuje za mile slowa mimo wszystko :)

ssij ssij ssij niech twoje łzy mnie obmyją :classic_cool:

nie wiem o co wam chodzi, pewnie dlatego ze jestem czarna i moj nick rzuca sie w oczy ;) to pozniej ktos sobie mysli ze sobie cale dnie przesiaduje tutaj :D niech wam bedzie ;) ja i tak swoje wiem :)

Gość Ka. De. Er
Mam taką nadzieję, że to dzieci się podszywają. A jeżeli się mylę, to wolę żyć w tej błogiej nieświadomości;)

czemu ? każdy wie czemu , nie potrzebuje dowartościowania na forum w przeciwienstwie do ciebie i nie uważam się za pięknośc bo poterafie obiektywnie oceni swoją urodę , ot cała filozofia :classic_cool: chyba nowa tu jestes ze jeszcze cie dziwi cos takiego taka jest prawidłowosc na kafe jak ktos swoje fotki wstawia , są dwie opcje : 1. ktos wstawia swoja fote i pisze przy tym ze jest piękny wartosciowy i niewiadomo jaki 2. ktos wstawia fotę i jest skromny , nie wywyższa się gwarantuje ci że pierwsza osoba moze liczyc na topiki typu " jakas tam women to zdzira "

Gość xennon
lady ja się nie cieszę ani cieszę tez mnie nie było tu jakiś czas ale zato że żyjesz w grzechu pohańbienia białej rasy masz minus

Lady Love nic do Cb nie mam, ale Ty nie widzisz jak każdy każdego obraża? Cb też gnoją. czemu? bo masz jakiegoś lepszego kolesia.zazdrośc