Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnastolatka158962

pomocy! nie wiem co mam o tym myśleć!

Polecane posty

W pierwszy dzień miesiączki założyłam tampon o 16 i poszłam na imprezę..niestety zbyt duża ilość spożytego alkoholu sprawiła,że zmieniłam go dopiero na następny dzień o godzinie 11. Zawsze w pierwszych 3 dniach miałam bardzo obfitą miesiączkę...a po tym incydencie w ogóle przestałam krwawić...Zamiast krwi pojawiła się wydzielina wodna(niczym woda)tylko ,że brązowo-pomarańczowa..kolorystyka taka jak w ostatnich dniach miesiączki.Niesamowity , nieprzyjemny zapach..wręcz odór.Bolą mnie jajniki , mam uczcie pełnego pęcherza..ciągle chce mi sikać i jak już to robię to bardzo długo to trwa.Tak jak bym miała niesamowicie napełniony pęcherz.Dodam, że miesiączka trwa mi zawsze do 4 dni..a tym razem jest już 10dzien i ta woda nadal jest..co może mi dolegać ?:(

nie. Jestem dziewicą.

może dostałaś jakiejś infekcji od tego ze Ci sie tyle godzin przesiąknięty tampon kisił? nie wiem sama

Może ty być coś poważnego ? ;(

Gość izzie1539562940
Proponuję odwiedzić ginekologa. Wodniste upławy moga wskazywać na jakąś infekcję. Boloące jajniki i uczucie pełnego pęcherza mogą wskazywać na powiększenie jajnika lub jajników (prawdopodobnie zapalenie jajników i stąd te upławy) Lekarzem nie jestem ale myślę że bez gina sie nie obędzie.

Czyli wygląda to na infekcje... Jakie moga być tego skutki. Może sie to przeobrazić w chorobę, a jeżeli takto w jaką

Gość do ciebie...ja
Jezu mała, bez lekarza się nie obędzie. Zapalenie jajnikow, bezpłodność? Tu nikt Ci nie napisze na pewno co to może być. Jak oddawałaś mocz z takim tamponem tyle godzin? Katastrofa! Do gina biegiem jeśli to trwa już tyle dni!

Możliwe jest zapalenie przydatków, od braku higieny i środowiska bakteryjnego jakie stworzyłaś w swoim organizmie. Konieczna jest wizyta u lekarza.