Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from.LA.streets

Nie rozumiem sytuacji

Polecane posty

"Jak dla mnie sex to zacementowanie przyjaźni, a nie jej koniec. " Przyznam się, jestem kobietą i lekko tego nie rozumiem :)

Gość hwhwhwhwhwhwhwhwhwhw
Lolesław w tych czsach mało kto zna takie postaci o któych mówisz. Młodzież nie czyta...

Gość Lolesław BOlek
Sla mnie tez sex to scementowanie przyjaźni, związku, a nie koniec. Jak chca prrzyjaźni bez sexu to niech z koleżaneczkami swoimi się przyjaźnią i tyle. A faceta na dystans chcą trzymać, Nie rozumieją, że ma on swoje potrzeby. Myślą, a chuj z nim niech wali se konia za rogiem, ale jaki fajny za to z niego przyjaciel :D

Bo to jest taka gra, ale nigdy nie wiesz jak ją skończyć...

Gość from.LA.streets
"a ch*j z nim niech wali se konia za rogiem, ale jaki fajny za to z niego przyjaciel " Hehe, świetnie to ująłeś :D Według mnie to one myślą, że sex to jakieś nie wiadomo co, a nie czynność fizyczna.

Gość Lolesław BOlek
Baby myślą, o jaki fajny przyjaciel, kumpel, ale nie daj boże jak się zakocha we mnie będzie chciał ze mną pobarabarzyć to: "spieprzaj dziadu !!!"

One potrzebują wiesz, jakiegoś uczucia do seksu. Choć jak czsami pójdę do klubu i widzę co te małolaty robią to mnie krew zalewa. To jest jakieś wariactwo...

Gość Lolesław BOlek
Wychodzi na to, że one sa Wenus a my z Marsa hehe :D

No poprostu nie znamy klucza do ich głowy więc każdy musi sam przeżyc swoje. A wracając do tematu- tak jak mówię, jedź i załatw sprawę osobiście:)

Gość Lolesław BOlek
Wracając do Wokulskiego, tam trafnie bylo to podsumowane, że baba zleje totalnie gościa który ja ubóstwia, a będzie miała kisiel w majtach na myśl o gościu który ja lekceważy.

A i co wy przyjaźń w związku postrzegacie tak samo jak taka normalną? i jeszcze jedno: wy w seksie widzicie samo ruchanie? czy tez jakakolwiek bliskosc?

Gość Lolesław BOlek
Wypadało by być w stosunku do nich chamem, ale nie każdy z nas potrafi się tak przestawić

Baby lubią drani bo jeszcze nie mają nad nimi kontroli. Jak dasz sobą manipulować- wpadłeś. One lubią się nami bawić...

Gość Lolesław BOlek
w seksie z ukochaną kobieta widzę wszystko co najpiękniejsze, a nie tylko zwierzęca kopulację

Nie bliskość bliskością. W związku jest inaczej, ale Magda nie przesadzajmy. Dlaczego zawsze robicie z nas kretynów...

Gość Lolesław BOlek
Baby chyba lubią kopulujących zwierzów :D

Szczerze powiedziawszy mnie też to zdziwiło.:)

Gość Lolesław BOlek
A ciapowatego, uśmiechniętego miśka tylko na przyjaciela, ale nie daj boże bym mu piczki popuściła :D

aaa z ukochana... a przyjaciolka niekoniecznie musi byc "ukochana" nie ? to z przyjaciolka zwierzecy instynkt- aby poruchac?

Nie no trzeba to rozróżnić ale nie wrzucajmy każdego seksu do jednego wora...

Gość from.LA.streets
No chyba załatwię to osobiście jak radzisz. A a co do bliskości w sexie to wymyśliłem takie porównanie. Sex z ukochaną osobą to tak jakby czuć duży ból i wziąć morfinę. A sex bez miłości to tak jak wziąć morfinę, bez czucia bólu. Jeśli nie czujesz bólu to morfina nie spełnia swojego podstawowego celu, ale wzięcie jej i tak jest przyjemne :D Nie jestem morfinistą, po prostu takie porównanie mi się wymyśliło :D

Gość Lolesław BOlek
Jeśli z przyjacióką chce poruchać to znaczy, ze się w niej zabujałem. Przynajmniej ja tak to widzę.

magda strzelasz nienawiścią do tego. Ale nigdy nie miałaś ochoty na swojego kumpla? Tak na sportowo?

No jak sie rozpedza taka machine z dziewczyna to lepiej wczesniej ustalic zasady, bo my kobiety czasami za duzo myslimy, a potem wychodzi ze chlopaczek beee bo narobil nadziei ;p

No właśnie mówiłem że kobiety dużo myślą, za dużo. A zasady zawsze ustala się na początku. W tej kwestii jestem zgodny w 100 procentach

Gość Lolesław BOlek
Morfinistą był Bukacki, nota bene nieszcześliwie zakochany

Kolego Ulice Los Angeles powiem ci że porównanie mistrzowskie. Może ty powinieneś poetą zostać?

mialam ale wole to zatrzymac w sobie, bo potem jakies dziwne filmy sie wkrecaja. Zazdroszcze wam facetom, ze wy takich mysli jak kobiety nie macie :p

Jesteśmy prości koleżanko, myślimy logicznie więc nie wkręcamy, jak to ty mówisz filmów....

Gość Lolesław BOlek
Dlatego teraz już wiem, że zawierając przyjaźń z nowa kobietą od razu należy postawić sprawę jasno i dać jej do zrozumienia że interesuje mnie ona "głębiej" lub tez nie i wówczas trzymam taką na dystans (dla bezpieczeństwa obojgu stron)