Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from.LA.streets

Nie rozumiem sytuacji

Polecane posty

Gość from.LA.streets
Niestety najszybciej będę tu za tydzień. Dobranoc!

Gość hwhwhwhwhwhwhwhwhwhw
ale jaki jest ten problem?

jestem w zwiazku ponad dwa lata a od tygodnia bez powodu nie chce widziec swojego faceta, jakies takie wypalenie czuje. i nie wiem czy czekac jeszcze i myslec bez sensu dalej niewiadomo o czym czy to rozwiazac od razu. Nie wiem jak mam to powiedziec chlopakowi. Jak Ty bys zareagowal jakby Ci baba powiedziala ze sie "wypalilo". Pomyslalbys, ze znudziles sie jej?

Wiesz co, moja była dziwczyna kiedyś się do mnie nie oddzywała prawie tydzień czasu- zaznaczam że mieszkaliśmy razem. potem powiedziała, że tak ją jakoś wkurwiałem i sama nie wiedziała dlaczego, więc powiem ci żebyś poczekała, bo to że ci się tak wydaje, to jeszcze nic. Za kilka dni możesz żałować....

Gość from.LA.streets
Jeśli czujesz, że się wypaliło to raczej nie ma sensu tego ciągnąć. Facetowi będzie przykro, ale nie pierwszy raz ktoś ma taką sytuację. Pewnie on nie pasuje do ciebie i nic na to nie poradzisz. OK, muszę iść, jeszcze raz dobranoc.

Trzymaj sie Ulice:)

i ktoremu tu zaufac?? ;p dwie rozne wypowiedzi.. kiedys w poprzednim zwiazku tez tak mialam i to zakonczylam i nie zalowalam, ale to w sumie nie znaczy ze teraz musi byc tak samo. Ale jak to przeciagne, to tego szlag bedzie trafial... a nie wiem. lepiej byc chyba samemu- mniej problemow :)

nie prawda, człowiek jest istotą stadną, musi być w stadzie, co oznacza że życie w związku Magda jest koleją losu. Ale nie możesz podejmować pochopnych decyzji. Zastanów się dobrze...

No ale nie odpowiedziales mi- pomyslalbys, ze sie znudziles, czy nie? bo on mi ostatnio zadaje takie trudne pytania( czy sie z nim nudze, mecze, etc.)ktore do tej pory byly dla mnie smieszne, ale nie chce w sumie, zeby sobie tak pomyslal.

Wiesz, to nie jest tak. Zastanów się z czego wynika to myślenie. Jeśli zadaje ci takie pytania to znaczy że się martwi, a to znaczy że mu zależy:)

Ale co mi po tym, ze jemu zalezy, jak moze mi nie zalezy. Ostatnio czesto sie widywalismy (praktycznie 24/7 ), moze dlatego mam go dosyc. Mowilam zebysmy sobie troche dali czasu to uwaza, ze to nie jest rozwiazanie, ze trzeba rozmawiac. Tak, teraz mu sie na gadanie zebralo jak sie ziemia pod nogami pali. Wczesniej o rozmowie z nim na nasz temat nie bylo mowy, jak dzieciak sie zachowywal.

Hmmm, może nie czuł narastającego zagrożnia. Nie wiem co ci powiedzieć- sama musisz sie zastanowić, ale powiem ci że jemu na pewno zależy:) Jeśli ty nie wiesz to co ja mam ci doradzać? Faceci zwykle nie czując zagrożenia nie podejmują kroków by coś zrobić. Ale potem może być za późno. Magda ja to przerabiałem. Wydawało mi się, że jest ok, ale za nim się spostrzegłem, mój 6letni związek się skończył... Taka męska natura. Dopóki ty nie będziesz wiedziała o co ci chodzi, to na nic to wszytsko. Faceci myślą logicznie.:)

a to, że trzeba rozmawiać to święta prawda. Nic dodać nic ująć.

Mogłam z nim rozmawiać wcześniej, a teraz to po prostu bym go zabiła jakby coś powiedział. Tylko czy warto sie zastanawiac dla kogos, kto ogranicza Ci wolnosc, a w moim przypadku nawet bycie soba?

Magda ja też byłem ograniczany, ale stopniowo. Spotrzegłem się na sam koniec, musisz zachować swój charakter. Jeśli ktoś cię przydusi i nie możesz być sobą to znaczy że nie warto. WIESZ ja też uczę się na błędach i jako facet wiem, że nie pozwolę się zmienić. jestem jaki jestem. Jeśli mnie ktoś nie chce to jego problem. Trzeba iść na kompromisy ale żeby ciągle rezygnować? Nie, to nie warto. Lubię siebie i jestem niepowtarzalny. Ty napewno też. Nie daj się zmieniać, bo nie warto. Chyba że ten ktoś jest dla ciebie kimś, kto zatrzyma ziemię i powali drzewa. Jeśli nie jesteś pewna- znaczy ze nie jest. Badź sobą:)

on mnie od poczatku skutecznie niestety ograniczyl, potem, nie wiem, moze z lenistwa, nie przeszkadzalo mi to i przyzwyczailam sie do tego. Ale ciagle wyrzuty o wszystko, poza szkola, ktorej teraz nie ma, nie utrzymuje kontaktu, nie spotykam sie z nikim innym oprocz jego i mojej rodziny na ktora de facto jestem skazana, bo przeciez z nimi mieszkam. Boje sie co by bylo gdyby mnie "nakryl" rozmawiajaca z jakims innym mezczyzna.. ciekawe czy najpierw zabilby mnie czy jego.. duzo osob mi mowilo na poczatku ze sie zmienilam, ale ja sobie myslalam kurcze milosc to jak mialam sie zmienic, przeciez jestem w koncu szczesliwa. a teraz wiem ze to jednak nie o taka zmiane im chodzilo...

Tak to w praktyce wygląda wiesz. Najpierw wydaje ci się że jesteś szczęsliwa, ale potem chcesz coś robić-coś co jest dla ciebie normą, a tu nie można. Ja wiem, z pewnych rzeczy można zrezygnować, ale nie ze wszstkiego. Zazdrość jest najgorsza. Ja jak spałem, miałem przeglądany telefon- wiesz śmieszne, bo poza nią nic nnego nie widziałem , a jeszcze mi nie ufała. Godziłem się na to, ale teraz jak jestm od kilku miesięcy sam to rozumiem, że tak nie mozna. A zwłaszcza jak człowiek nic złego nie robi... W życiu nie zradziłem, mam pewne zasady i nic ich nie złamie. aLE ona tego nie doceniała... Nie możesz sobie na to pozwolić... Musisz być sobą... Nie możesz rezygnoować z rozmów z innymi facetami bo staniesz się dziwakiem próbując ich unikąć. Trzeba być naturalnym:)

Tak to w praktyce wygląda wiesz. Najpierw wydaje ci się że jesteś szczęsliwa, ale potem chcesz coś robić-coś co jest dla ciebie normą, a tu nie można. Ja wiem, z pewnych rzeczy można zrezygnować, ale nie ze wszstkiego. Zazdrość jest najgorsza. Ja jak spałem, miałem przeglądany telefon- wiesz śmieszne, bo poza nią nic nnego nie widziałem , a jeszcze mi nie ufała. Godziłem się na to, ale teraz jak jestm od kilku miesięcy sam to rozumiem, że tak nie mozna. A zwłaszcza jak człowiek nic złego nie robi... W życiu nie zradziłem, mam pewne zasady i nic ich nie złamie. aLE ona tego nie doceniała... Nie możesz sobie na to pozwolić... Musisz być sobą... Nie możesz rezygnoować z rozmów z innymi facetami bo staniesz się dziwakiem próbując ich unikąć. Trzeba być naturalnym:)

A co do tego, że ludzie mówią, że sie zmieniłaś to pamiętaj- ludzie zawsze mówią. Trzeba się do tego przyzwyczaić. jedni robią to z zazdrości, inni bo przesadzają. Dlatego nie warto sie tym sugerować. Trzeba to olać:)

Nie unikam, jak nie widze swojego chlopaka w promieniu 1 km. Kiedys kolega mi zaproponowal piwo z innymi ludzmi, wiekszosc dziewczyn to mu napisal ze moze sobie ze mna isc do baru ale w gipsie. no lekko mi tez wstydu robi jak wypisuje do wszystkich naokolo ze ich pozabija za kontakt ze mna. No i dzieki niemu stracilam przyjaciela (seksu z nim nie bylo :p ) i w ogole wszyscy ze mna na dystans bo mam "goryla" jak to mowia.. .ehh chyba na zlego trafilam :)

Nie chodzilo mi o przypadkowych ludzi, raczej przyjaciół, którzy na codzień ze mną przebywali.

Nie na złego, poprostu chłopak sie zbytnio przejął swoją rolą. Wiesz nie wiem ile macie lat i czy to jego pierwszy związek. Wiem, że też byłem nerwus jeśli o taki sprawy chodzi ale trzeba wyluzować żeby druga osoba nie czuła sie źle:) Skąd jesteście wogóle?

Mam czas, bo śpie w dzień a w nocy buszuję:)

Z lubuskiego, to chyba jego pierwszy taki zwiazek, ale kurde po dwoch latach i jeszcze mi z zazdroscia wyskakuje, a sprawdzanie telefonu to juz mnie nawet nie rusza, kiedys go nosilam przy sobie a teraz mi to wisi. a on nadal go sprawdza... masakra. a Ty skad jestes?

śląsk magda:) widzisz to nie jest normalne. Pamiętaj że każdy ma swoją przetrzeń prywatną i nikt nie może w nią ingerować. Nawet partner...

Jesli pierwszy związek to sie nie dziw, ale to nie jest normalne

a probowalam juz raz to zakonczyc to malo mi nie plakal i mowil ze sie zmieni. eheee juz to widze. moze i sie zmienia, ale na gorsze. nawet nie dba o mnie tak jak na poczatku, od niedawna to ja mu matkuje... kurcze chcialabym zeby to sie on mna zajal a nie ja nim.

Powiedz mu to, choć myślę że może byc zbyt późno już... Sama musisz zadecydować. A też musisz wiedzieć że rzadko się zdarza abys miała tak dobrze jak na samym początku, ludzie wpadają w monotonię życia, mają inne sprawy...

Chyba im serwer poleciał:)