Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tertrwetwet

Kto powinien zapłacić rachunek w restauracji po randkowej kolacji?

Polecane posty

Gość tertrwetwet

ten, kto zapraszał czy mężczyzna????

Gość ikeaaaaaaaa
mężczyzna

Gość fujfujfujfuj
zapraszajacy placi :) mezczyzna z honorem nie da za siebi zapłacić " a kobiecym honorem jest tylko żerowanie i nawpierdalanie sie do syta za czyjas kase :) feministki pieprzone:D

Gość pilot PLL LOT
Zasada jest prosta - płaci ten kto zaprasza. I nie ważne, że jest to kobieta. W dzisiejszych czasach "białogłowe" tak się rozbestwiły, że zaczynają same zapraszać facetów, ale płacić to niech on płaci bo przecież ma honor... Przewraca im się w dupach. Chcą równouprawnienia, ale najlepiej niech ono się przejawia tylko i wyłącznie w zarobkach. Reszta niech pozostanie po stronie faceta :o Dziewczyny zmieńcie się bo same jesteście sobie winne, że tak was postrzegamy...

Gość Ewci@
Jak ja bylam na spotkaniu to mężczynza kulturlanie mnie przeprosil w trakcie rozmowy i wyszedl. z poczatku sądzilam,ze poszedl do łazienki a kiedy wychodzilismy chciałam iść do kasy aby zaplacic za siebie i wtedy mi powiedzial, że juz wszytsko jest uregulowane :) i wyszlismy :)

Gość direction to perfection
Ewci@ i tak powinno byc, porzadny egzemplarz Ci sie trafil. kazdy za siebie, albo facet - szczegolnie jesli zarabia i go stac. kobieta ma inne wydatki, nie oszukujmy sie ;)

Gość figiel**
"kobieta ma inne wydatki, nie oszukujmy sie " owszem, waciki i tampony:D Płaci ten kto zaprasza, lub każdy za siebie.

tertrwetwet ten, kto zapraszał czy mężczyzna???? a jak do knajpy poszło dwóch mężczyzn to co wtedy?:) losowanie:)

Gość tez tak miałam
kiedy zdecydowalismy , ze wychodzimy i chciałam zapłacic za siebie, powiedział , ze wszystko uregulowane, nawet nie chciał słyszec o zwracaniu połowy rachunku

kiedy zdecydowalismy , ze wychodzimy i chciałam zapłacic za siebie, powiedział , ze wszystko uregulowane, nawet nie chciał słyszec o zwracaniu połowy rachunku" to był rasowy "sponsor" :P

Gość direction to perfection
figiel** daj spokoj, akurat na waciki i tampony to jeszcze faceta umiem naciagnac. inne wydatki. oczywiscie kazdy facet z gestem to sponsor, a dziewczyna, ktora pozwala za siebie placic sponsorowana.