Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

Od czytania Blackwater'a ? :classic_cool: Ja coś czuję, ze to jego nieskładne pierrdolenie wywoła u mnie okres. :classic_cool:

S_M - idąc Twoim tokiem myślenia, jeśli na każdym kroku mężczyźni gwałcili kobiety, to też byłoby normalne, bo każdy facet to robi? (skrajny przykład; wiem) To, że coś jest często spotykane, określone zachowania, to z czasem przechodzą do "normy"? Nie. Przynajmniej nie normy rozumianej przeze mnie. Po prostu ludzie się do tego przyzwyczajają i z czasem akceptują uważając, że jest to ok. Tzw. społeczne przyzwolenie. Nie zgadzam się z Tobą, jednak lubię Cię za swoje zdanie i w całym temacie normalne wypowiedzi. Jest z kim podyskutować. ;-)

niekochana kurwo ? verusiu ! siedzisz pewnie przed lusterkim biedactwo i ci się wyrwało ? Nie jest tak żle, aniołeczku. Ktoś cię pewnie kocha... Zdzichu ? a może walnij sobie ścieżke na odmulenie ? :)

Riposty na poziomie średniobystrego gimnazjalisty. :classic_cool: Poza tym...nieumiejętność napisania Ź jest aż bolesna. :D Uspokój się, debilu i idź stąd. Nie widzisz, że nikt cię tutaj nie chce? :)

Tak kochanie,masz racje,już uciekam ! :) vera jaja sobie robisz idiotko ? myślisz że dla ciebie to zrobie ? No prosze cie !

Masło czosnkowe też jest w pytę. Ja lubię pietruszkowym wysmarować gotowaną kukurydzę. Mniam, mniam. :)

a wiecie co dobrego ostatnio jadłam: filety sledziowe matjasy do tego podduszona cebulka i jabłka wymieszane ze smietaną,masełko czosnkowe i młode ziemniaczki upieczone w ziołach:) mmm PYCHA:)

Nie jestem przekonana do śledzi. jadłam 2 razy w życiu i smakowały mi ale to śledzie są. :O (11:42:13) Ajron: dalej się kłócicie na moim temacie? :D (11:42:25) Ja: Blackwater mnie wyzywa 😭 (11:42:39) Ajron: jebany jamochłon (11:42:53) Ajron: on jest głupszy od kociej kupy Z pozdrowieniami od mego ukochanego. :classic_cool:

zostałam tym poczęstowana nad morzem,wszystko ładnie i z pietyzmem ułozone na półmiskach,po prostu fantazja:) jadłam też placek ziemniaczany nadziewany mięsem mielonym,rewelacja:):):)

Zdzichu ty nawet sobie sprawy nie zdajesz jaki ja wyluzowany teraz jestem :) Tylko ty,vera,warzyw,androgen,perw, strasznie mnie śmieszycie. Oj gdybyś ty wiedział z kim tak naprawde piszesz zdzisiu :)

Placek ziemniaczany z mielonym MUSI byc dobry. Ja jadłam ostatnio rolady z daktylami i żurawiną. Dobre było, ale dziwne. :D

Gość z kims,kto napina sie
tak mocno,ze aż żyły mu wychodzą bo nie potrafi zrobić rano kupy:classic_cool:?