Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrra dommmowa

odkurzacz bezprzewodowy-poradźcie

Polecane posty

Gość fajne ksywy są zajęte

ja nie same złe rzeczy ale sporo narzekań, bo jednak jakościowo te odkurzacze są jak chińskie majtki z bazaru, ładne, tanie, ale nałożysz pięć razy i  już leci jakość

Gość fajne ksywy są zajęte

ja nie same złe rzeczy ale sporo narzekań, bo jednak jakościowo te odkurzacze są jak chińskie majtki z bazaru, ładne, tanie, ale nałożysz pięć razy i już leci jakość

Gość Emilka
Dnia 28.08.2019 o 15:22, Gość fajne ksywy są zajęte napisał:

ja nie same złe rzeczy ale sporo narzekań, bo jednak jakościowo te odkurzacze są jak chińskie majtki z bazaru, ładne, tanie, ale nałożysz pięć razy i już leci jakość

Nie da się kupić dobrego sprzętu za małe pieniądze. Sama wolałam wziąć roombę i7+ na raty niż coś taniego co po kilku użyciach będzie do wywalenia. A tak mam super jakość, dokładnie posprzątany dom i nie muszę nawet często opróżniać pojemnika na brud bo ma bazę clean base i robię to raz na kilka tygodni 🙂

Gość Gość

No chonczyki i to nie najlepszej jakości, bez porównania z roomba.

Gość Room

roomba 980 u mnie, teraz jest dużo modeli na rynku tej marki coś wybierzesz 

Gość Kopciuszek1
Dnia 28.07.2019 o 19:00, Gość gronostajka napisał:

xiaomi? słyszałam same złe rzeczy o tych odkurzacach

i dobrze słyszałaś. a już wogóle podziwiam osoby, które mają siłę na walkę z ich serwisem...

Gość Paulina

Ja tam nie miałam zamiaru ryzykować i z mężem postawiliśmy na sprawdzonego iRobota. Tutaj z serwisem nie ma problemu, mieliśmy mały problem to, na infolinii nam szybko pomogli. Takie wsparcie klienta to ja rozumiem. A sprzęt pierwsza klasa 🙂

Gość k3k

Miałam takiego wariata latającego po domu i na szczęście tak się zepsuł że wrócili mi kasę. Drugiego nigdy przenigdy nie kupię. Niby sam sprząta a trzeba mu meble odsuwać, w jeden kąt dziesięć razy jeździ a w drugi wcale. Zabiera uwagę i długo to wszystko trwa. Dobrze że padły akumulatory i nie opłacało się go naprawiać, jak padną po gwarancji to tych akumulatorów już sie nie opłaci wymieniać i robocik idzie do kasacji.