Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia29

Druga kreska po czasie

Polecane posty

Gość Agniesia29

Witam, wczoraj po południu w 24 dc zrobiłam test ciążowy. Druga bledziutka kreska wyszła dopiero po upływie kilku godzin :-( czyli po upływie określonego przez producenta czasu. Czy któraś z Was tak miała a była w ciąży faktycznie??? Dodam,że to nie pierwszy test który robię w życiu a nigdy nawet po czasie nie pokazała się druga kreska a jedynym objawem jaki mam są bardzo powiększone, czerwone i miejscami sine wargi sromowe.

takich watkow jest pelno na forum. KOLEJNY RAZ WIEC: 1 - przeczytaj ulotke 2 - po takim czasie jest juz niewiarygodny

Gość BOLEK LOLEK
nie powinna odrazu wyjsc pozniej do juz wyszla bo papierek byl dlugo mokry

Znaczy inaczej :D Chuj wie czy jesteś w ciąży, bo jeśli nie masz krótkich cykli to 24 dzień cyklu to trochę za wcześnie na robienie testu. Ale po kilku godzinach, a nawet kilkudziesięciu minutach na teście mogą Ci się pojawić nawet egipskie hieroglify, ale to nic nie znaczy.

Gość Agniesia29
szkoda :-(

Gość Agniesia29
człowiek jest taki zdesperowany że aż wstyd się przyznać :-(

Oczywiscie po czasie test jest nie wazny , ale to daje do myslenia. Jak ja robilam swoj test to wyszedl negatywny, przynajmniej ja nie widzialam zadnej kreski, a nastepnego dnia spojrzalam na niego i zobaczylam ledwo widoczna kreske, powtorzylam test za kilka dni, a teraz jestem w 36 tygodniu wiec kto wie :) powtorz test za pare dni jak @ nie przyjdzie