Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie zenujace

ekshibicjonizm mam na blogach

Polecane posty

Gość dla mnie zenujace

powiedzcie co to ma na celu tego typu wpisy dla mnie zenada ''Od 3 po południu w środę miałam bolesne skurcze. Nie tak bardzo, ale jednak. Były co 7-10 minut. W końcu po spacerach, kąpielach i tak dalej zdecydowaliśmy pojechać na porodówkę ok. 22. Przyjęto nas godzinę później. Rozwarcia brak, szyjka miękka, zamknięta. Skurcze na KTG bardzo duże, ale bolesne do zniesienia. Dowiedziałam się, że znieczulenia nie dostanę, bo Radzik za duży i to niebezpieczne. Poza tym dostaje się je od 3-4 cm rozwarcia, a to nam się nie udało ostatecznie Podpięli pod KTG, załatwili formalności i zostawili nas samych. Skurcze nasiliły się, wciąż jednak były raz regularne a raz na chwilę przechodziły na więcej minut. Jakoś około 1 w nocy dostałam relanium - miałam po nim zasnąć, .......''

Gość to ja cos dodam :)
to akurat mnie nie razi :)

Gość egergerg
Skoro blog jest o czyjejś ciąży, to zrozumiałe że są w nim szczegóły dotyczące tego co się dzieje wtedy z organizmem. A ty jesteś albo intelektualnie ograniczona, autorko tematu, albo po prostu chora psychicznie skoro szukasz specjalnie blogów o ciążach i dziwisz się że są w nich opisy ciąż.

a co ma na celu twój temat autorko? skoro ktoś coś takeigo pisze widocznei ma taką potrzebę a skoro dla ciebie to żenujące to nei czytaj

Gość dla mnie zenujace
nie szukam specjalnie mnie po prostu brzydzi czytanie o rozwarciu czyjejs szyjki dlamnie to jest chore pisanie o tak intymnych rzeczacg net spaczył juz rozumy mamuskom

Ale przecież nikt nie zmusza autorki do czytania? Jak się czegoś nie lubi, to się tego unika. Proste.

Gość facebook-niewiadomo
Smieszna jestes Ja jestem w 37tc i dobrze ze ktos tak opisuje bo dzieki temu wiem czego sie moge spodziewac Nie rozumiem tego jesli nie chcesz czytac o rozwarciu na 3 pace to wejdz na bloga o modzie

Gość przyszlamamaxxxxxx
To po co czytasz jak cię brzydzi :O:O Skoro to jej blog o ciąży to niech sobie w nim opisuje nawet i wygląd śluzu. Komu sie nie podoba niech nie czyta i tyle. A ty tak zafascynowana ze aż kopiujesz i wklejasz na kafe ?? wow

hmm jak kogoś brzydzi opis rozwarcia to wnioskuję że nigdy nie rodził i wszystko przed nim nawet jak jest facetem :P a blogi o modzie też mogą być obrzydliwe :D

Gość dla mnie zenujace
włoasnie zec rodziłam i do głowy by mi nie przyszło opisywac takie rzeczy

Gość myszaa sie broni
bo sama robi pośmiewisko ze swoich dzieci!

ja pierdolę, to nie czytaj, nie będziesz miała problemu. żenujące to jest zakładanie takich topików, jakby nie wiadomo o co chodziło. zamieścili tam zdjęcia tej szyjki czy co, że masz problem?

Gość pokoik dla dppp
Ciebie może brzydzi ale innych nie i chętnie czytają takie opisy. Przynajmniej można się dowiedzieć jak to mniej więcej wygląda wszystko przed porodem.

posmiewisko to robi z siebie autorka :D zwlaszcza ze twierdzi iz juz rodzila :D

Gość dla mnie zenujace
jasne i krytykuja mnie osóbki które maja suwaczki i ..blpgi w podpisach :D niezłe jaja dziecinada.pl moze któras z was wstawi zdjcie rozwarcia szyjki,swojej ktos musi byc prekursorem

Gość dla mnie zenujace
* blogi

Gość Pinnnk
tak sobie tłumacz:O

Gość myszaa sie broni
nie mysza, ty robisz posmiewisko ze swojej rodziny, Ja prowadzę album w którym wkle\jam zdjęcia, i podpisuję. I nie pokazuję nikomu tylko mojej rodzinie. A ty upubliczniasz swoje dziecko, wspólczuję im, dobrze że nie piszesz ile stolców na dzien oddaje. Uwierz mi że dziecko ci kiedyś to wypommni.

taaa wypomni ja bym z checia mojej matce wypomniala dlaczego nei amm ani jednego zdjecia z okresu dziecinstwa, dlaczego nigdy nic nei zapisala ani nei zapamietala z mojego dziecinstwa :P a poza tym to moje zycie i mam w dupie co ty jak raz o tym sadzisz, chcesz to sobei rob albumy ja pisze blogi :) a jak sie komus nie podobaja to niech nei ogladaja i nei czytaja zwlaszcza ze sa obrzydliwe :P

Gość myszaa sie broni
i do tego wulgarna:(

Nie widzę niczego niestosownego w prowadzeniu takich blogów. Prjrzalem obydwa myszy i bardzo mi się podobały. :) Piekny zapis rodzinnego szczęścia! Moge tylko pogratulować! 🖐️ :) Oczywiście ne kazdemu może odpowaidać taka forma przezentowania prywatności sw sieci ale jestęsmy wolnymi ludźmi i nikt nie musi ani takich blogów zakładać ani ich czytać.

Gość blehhh
Bez obrazy, ale oba blogi - i te myszy i ten o jacusiu nigdy nie powinny ogladac swiatla dziennego - nic przeciwko dzieciom - dzieci jak dzieci - ale te blogi - porazka - zdjecia beznadziejne, tak beznadziejne, ze nawet wlasna rodzina jedynie z uprzejmosci takie oglada, tresc - NUUUUDAAA. Jesli juz sie chce prowadzic publiczny blog to moze warto choc troszke poczytac o zasadach fotografii, zadbac o estetyke, popracowac nad piorem - bo to - to sa zapiski malo rozgarnietych gospodyn domowych o wszystkim i niczym a zdjecia to moje trzyletnie dziecko robi ostrzejsze i ciekawsze. I nie tlumaczcie, ze prowadzicie te blogi tylko jako pamiatki dla dzieci i kto nie chce niech nie czyta - obie dosc nachalnie je propagujecie, wiec widacz zalezy wam na publicznosci - to moze zadbajcie by ta publicznosc wchodzac na wasze blogi otrzymala cos ciekawego, a nie kiepskiej jakosci amatorszczyzne.

Gość no juz sie tak nie tlumacz
o i tutaj sie zgodze, bo tego jacusia reklamuja tu od rana a blog jest rzeczywiscie wyjatkowo nudny i nieciekawy - no moze wylacznie dla rodziny i znajomych, no ale wlasnie, to po co by az tak go reklamowala? uwazam, ze to nie matka jacusia, ale jakas obca osoba ma jakis w tym cel aby tak upublicznic tego bloga, moze jakas przyjacioleczka czy zazdrosna zolza, nie wiem, nigdy do tego nie dojde...:O

"No i znowu Jacuś pojechał do swojej kochanej babci, dziadka, cioci i wuja. A właśnie, na śmierć zapomniałam się pochwalić, że wczoraj na słowo „papa bez GESTU pomachał mi rączką! Udowodnił normalnie że cokolwiek rozumie, co się do niego mówi. A i tak pewnie rozumie więcej niż nam się wydaje I jak już jestem przy chwaleniu się, to wczoraj Jacuś stał 5 sekund bez trzymanki! No wiem, to może strasznie wyglądać z boku. Ta matka chyba ma świra. I to niezłego. ALE ten blog właśnie w celach chwalenia się moim dzieckiem powstał, toteż formuły zmieniać nie zamierzam (na razie, może kiedyś Jacek mnie zdenerwuje i będę musiała;)" no litosci...:O

niedziela, 1 kwietnia 2012Wiosenne porządki ALE zrobiłam piękny porządek w komodzie Jacka! Może to nie powinno dziwić, ani być wielkim wydarzeniem, ale u nas jest trochę inaczej. Ta komoda nie była jeszcze nigdy sprzątana, a Jacek ma, bagatela, prawie roczek. Nie dość że nie prasujemy jego ubranek od... zawsze, to jeszcze były wrzucane do szuflad jak leci, nawet nie poskładane. Ale teraz mama w ramach porządków przedświątecznych zrobiła trochę ładniej i poskładała wszystko pięknie i tematycznie. Normalnie jestem z siebie dumna." BRAWO! :D:D:D

Gość no faktycznie koszmar
Niedawno na kafe spotkałam się z 2 słowami brzmiącymi koszmarnie, ale doskonale oddającymi sedno wielu osób - "utelewizorniony" i "zbigbraweryzowany". Doszliśmy do tego, ze rzecz nieogłoszona w necie na cały świat staje się nieważna. Zgadzam się, ze opisywanie na blogu swoich skurczy jest obdarciem się z intymności. Jasne, mogę nie czytać (i nie czytam), co nie znaczy, że nie mogę mieć swojej opinii na ten temat. Blog Jacusia jest faktycznie niesamowicie nudny dla postronnych osób. Dla rodziny to pewnie cenna pamiątka kolejnych dni zycia dziecka, ale po co ktoś go lansuje? Przeciez nikt obcy nie będzie tego czytał z ciekawości a jedynie, aby się pośmiac i zakpić z autorki, która z pasją opisuje porządki w komodzie. :o To, że blogowy ekshibicjonizm staje się coraz popularniejszy, nie znaczy, że jest normalny.