Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krisii

KWIECIEŃ 2012!!!!

Polecane posty

Anitko: 1. Poprosze wiecej zdjec sliczniaczka Czarka :) cudo! Czy on juz raczkuje? 2. Ja chudzinka? Nie sadze :p Iwo, niewiem gdzie pracujesz ale u mnie jest tak ze mam siedząca prace i w pracy jem wiecej niż w domu :( wciąż muszę coś przekaszac.

Anitko: 1. Poprosze wiecej zdjec sliczniaczka Czarka :) cudo! Czy on juz raczkuje? 2. Ja chudzinka? Nie sadze :p Iwo, niewiem gdzie pracujesz ale u mnie jest tak ze mam siedząca prace i w pracy jem wiecej niż w domu :( wciąż muszę coś przekaszac.

Hej dziewczyny :) dawno już nie pisałam ale nie było czasu... Mój synuś ma już 4 ząbki dwie dolne jedynki i dwie górne dwójki - mały wampirek :p Mały nadal jest na piersi ale daje mu obiadki, owocki i na kolacje kaszke a i tak mały w nocy budzi sie bardzo często :( Wojtuś już śmiga po pokoju ale na "żołmnierza" leżąc na brzuszku nie prostuje rączek w łokciach - czy któreś z was dziecko też jeszcze tego nie robi?? Pod choinkę chcemy mu kupic kule z VTech http://www.youtube.com/watch?v=8AMMmfs_OrY a na jutro kupiliśmy mu wielkiego miśka http://www.babyono.com/produkty/zabawki/maskotki/zabawka-z-grzechotka-mis

My mamy ta kule Zysiolinka, super sprawa i bardzo fajne piosenki gra. Jedne z moich ulubionych :) rock the boat :) No chyba Ze Polska wersja gra coś innego.

Anita, to prawda razem raźniej:)u mnie dopiero początki więc tyle co wody z organizmu się pozbyłam;)ale mszę wytrwać!

ZYsilonka Moja mała wcale nie raczkuje, kręci się tylko w koło :) Widocznie taki urok, za siadanie też się nie brała a potem nagle siadła i siedzi :) Karola>> ja mam bardzo szybkie tempo pracy, pracuje w sieci dyskntów, mam 1200 metrów do dopilnowania, siedzę tyko jak robię biuro :)

To super, że polecacie tą kule :) napewno się na nią zdecydujemy :) Czy wasze maluchy też tak czesto budzą się w nocy? bo mój ostatnio to strasznie marudkuje przez sen - steknie i śpi dalej albo się rozbudza i płacze.. no i budzi się praktycznie co godzinę... eh kiedy ja się w końcu wyśpie... no własnie znowu się obudził.. :(

hejka! ja na mikolajki nic nie kupilam, jakos u nas w domu nie obchodzi sie wogole widze ze pisalyscie o odchudzaniu ja sie nie odchudzam ale na silownie chodze i powiem ze po niespelna 10 treningach juz widac efekty pupa i nogi bardziej jedrne brzuch narazie cwicze tylko troche bo nie chce miec zakwasow i sie zniechecic... Zonia zasnela po 1 i sobie teraz spioszkuje

Moje dziecko wydaje pierwsze świadome dźwięki, jak widzi kota to aż sie trzęsie i woła kici kici, aż cała jest opluta :) Co tam mama i tata koteczek najfajniejszy :)

my bylismy dzisiaj u lekarza niunka zaziebiona , wczoraj 2 razy sie az zwymiotowala flegma.. kaslala kaslala, az sie zwymiotowala bidulka moja ma taaki zatkany nosek teraz spi i ja chyba tez sie poloze zaraz do niej moja tez uwielbia kota a dzisiaj na czworakach zrobila ze 2 kroczki!!! super!

Karolinkaaaaa, jak tam Zosia, dalej kaszle? Ja byłam u kolejnego lekarza i mam zrobić badania pod kątem refluksa, żeby wylkuczyć powód kaszlu.

Chyba Mikołaj zamiast przynieść prezenty porwał wszystkie mamy :)

haha iiwo:)możliwe! Moja dzisiaj marudna że hej ale na szczęście dziadkowie pomagają więc nie jest źle.

o widzisz, u mnie to samo, trzeba sanki kupować i na śnieg lecieć, już wypatrywałam na allegro takie z pchaczem i śpiworkiem są na niemowlaki :)

Hej dziewczyny ;) Mnie Mikołaj nie porwał ;D miałam egzaminy w weekend więc musiałam się uczyć ;) U nas fajnie biało za oknem, mała się wyśpi, zje i wyjdziemy na dwór. Jak już pewnie nie które z Was widziały na facebooku Julci wybił się drugi ząbek i zaczęła wstawać sama w łóżeczku ;) Moja mała słodycz. A co do Mikołajek to moja dostała deserki, jogurciki i soczek

My tez mamy 2 zabki :) Mikołaj nas nie porwał , ale był, Matiusia zadowolony :) w weekend ubralismy choinkę i czekamy na Gwiazdora :) Czy gotowalyscie już maluchom mięsko? Bo mój mały nie chce ostatnio jeść warzyw i tak myślałam cZy nie dać mieska jako kolego smaku.

hej! iiwoo tak Zosia dalej kaszle, ale teraz jest chora noce okropne ciagle sie budzi nosek zatkany.... ja na tenkaszel biore syrop na alergie Zaditen ale on daje efekty dopiero po ok 2 tyg stosowania dzisiaj znow dalam malej marchewke... ciekawe czy ja uczuli?! Zosia juz sama siada i probuje raczkowac

dzisiaj zamowilam jej smoczek do inhaklacji ktory umozliwia oddychanie podczas katarku, bo najgorzsej wlasnie ze nie mogla sobie smoczka possac przez ten katar super sprawa taki smoczek

Ja właśnie ugotowałam dla Leny kawałeczek indyka, rozdrabniam i daję do zupki, mała uwielbia :)

Karola, moja wcina mięso z indyka, kurczaka też bardzo lubi i warzywka też jej smakują. Pierwsze maleństwo, trzymam kciuki za pomyślnie zdane egzaminy:)widziałam Twoją Julkę na fb, zdolna dziewuszka. ładnie sama stoi i myslę że już niedługo będziesz za nią ganiać;) My nadal bezzębni..no nic trzeba uzbroić się w cierpliwość i wypatrywać. Karolinkaaa, zdrówka dla Zosi!