Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangomix

5kg w 10 dni mi się juz raz udało zapraszam od 27.07.11 razem raźniej :):)

Polecane posty

Gość karolaajnexxx
Ja norweską:) Mam ochote wylizać jakiejś dziewczynie cipke :)

Gość panierka dobra jest:)
witam wieczornie:) dziewczyny ja w ciagu dnia to roznie bywam przed kompem,bo moje dziecko chodzi mi kolo komputera i cos szkudzi,wiec ja tak o roznych porach moge pisac jak cos

Gość karolaajnexxx
PANIERKA CHCESZ BYM MOIM WILGOTNYM JEZYCZKIEM WYPIESCILA TWOJA LECHTACZKE?:)

czlowieku chyba pomyliles forum

Gość mangomix
:D:D co za człowiek :) Panierko nic nie szkodzi ja też jak widzisz jestem o różnych porach ale to nic ważne są efekty!!:) i wspólne wspiranie się w chwili zwątpienia:P

Gość mangomix
Ale nie powiem nie powiem rozbawiła mnie wypowiedz wczesniejsza :P

Gość mangomix
ok chce tylko powiedzieć ,ze ja jutro zaczynam dzień od owoców czyli od dnia 2 ponieważ gdyż dzisiaj już zjadłam nawet mniej niż 800 kcal ;/;/ a nie chce sobie zajechać metabolizmu na który nie narzekam :) więc jutro 1000 kcal w owocach :) buziaki Dobranoc !:)

Gość mangomix
zdaję relacje!!):) z racji tego ,że wczoraj zjadłam 796 kcal to potraktowałam to jako pierwszy dzień diety i informuję ,zę waga pokazała mi dzisiaj równe -0.7!!:) tak się ciesze bo to znaczy ,ze jest szansa na kolejne -7 tak jak w maju :):):):) Dzisiejszy dzien OWOCOWY już przygotowałam na cały dzień 2 miski sałatki i pakuje ją do pracy :) Pozdrawiam i jestem taka szczęśliwa!!:) Marlenko dzisiaj Kopenhaska !) DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Powodzenia:) Panierko a Ty już czujesz bliżający się okres i związane z nim ciągoty !?:) TAAAAK SIĘ CIESZĘ !:) Proszę piszcie tutaj !:) to daje mi bardzo dużo siły mimo ,ze jestem zmotywowana ale wiecie jak to jest ....czekam na Was kochane:)

Gość MARLENKAAA2
Cześć laski! :) Wczoraj byłam troche zajęta i nie mogłam pisać.. No ale co ja tu widze za niemoralne propozycje no no ;P Mangomix gratuuulacje! :) I oby tak dalej :) Dzięki serdeczne za przypomnienie mojego jadłospisu :P Musze przetrwać, to tylko 13 dni.. albo i az! ;) ODEZWE SIĘ POD WIECZÓR :* Miłego dnia :)

Gość lalala:)
Hej dziewczyny ;) Widze że wszystkie sie odchudzacie ;) Ja własciwie jestem na diecie kopenhaskiej juz 4 dzien ;) i schudlam 3 kilo :) a jak wam idzie?

Gość mangomix
Nie ma sprawy mam nadzieję ,ze jesteś juz po kawce :) ja zjadłam juz 2 śniadanie w postaci sałatki owocowej zrobiłam ja tak ( to jest porcja na cały dzien ja ja podzieliłam na 5 porcji gdyz jem 5 posiłków skład sałatki: 2 banany 2 kiwi szklanka borówek 2 nekatrynki 2 brzoskwinie Ufo 4 śliwki węgierki 2 garści winogron zielonych z tego wyszło 1190 gram sałatki która dostarcza 696 kcal wieczorem zjem jeszcze grejfruta jak mnie przypili bo tych kalorii za mało.... Panierko pewnie bobas nie daje Ci do nas zajrzeć ale nie ma to jak pełne energii dziecko aż człowiekowi chce sie życ :)

Gość mangomix
he lala ja nie jestem na kopenhaskiej ale Marlenka jest dzisiaj pierwszy dzień ale po raz drugi ( za pierwszym razem juz ładnie schudła )a Panierka dojdzie do nas kiedy skończy jej sie przykra comiesięczna przypadłość zapraszamy Ciebie serdecznie :) A jak CI IDZIE na kopenhaskiej ?:)

Gość mangomix
teraz doczytałam gratulacje 4 dzień to tak jakby na dzień kilogram !:) super wynik gratulacje później przechodzisz oczywiście na zdrowa dietę ?:)

Tak jestem juz po kawie ;) , a wsumie nie jest zle , tylko czesto mam bóle glowy ::P ale myśle ze to normalne... . Byłas kiedys moze na tej diecie ?:)

Gość mangomix
Nie nie byłam ale moje dwie koleżanki były na studiach i trzymały sie pieknie pochudły już ni epamiętam ile ale sporo a potem zaczeły jeśc normalnie i wsyztsko wróciło i w dodatku jedna miała problem z fałką brzucha no i przed dieta wiadomo ta fałdka była ale nie taka straszna jak sie jej wydawało potem schudła to ładnie z brzucha wszytsko a potem jak znowu utyła to brzuch wyglądał MASAKRYCZNIE ....wyglądała na grubsza niż jak zaczynała

ojej co ty :(... własnie ta dieta trwa 13 dni... a potem powinno sie stostowac diete nisko weglowodoanową wiec nie powinno sie przytyc...a po miesiacu juz chudnąć o wiele wiecej i nie przybierac na wadze :). Mam kolezanke ktora duzo schudla :O i nadal sie trzyma :)

Gość MARLENKAAA2
Witaj lalala:) Ja właśnie pije kawke :P Na diecie kopenhaskiej byłam jakiś czas temu, pomimo ze niedociągnełam do samego końca to i tak udało mi się pare kilo zgubć i każdy mówił ze schudałm!:)

tak ? to świetnie ;) a ktory dzien robisz ?:) i czy wszystko jesz co jest podane w jadlospisie?:)

Gość MARLENKAAA2
Ja dzisiaj pierwszy :) No nie do końca bo szpinak zamieniłam na brokuły, a befsztyk na pierś z kurczaka pieczona w folli w piekarniku:P Poprzednim razem też tak robiłam i nie odbiło się mi to w jakiś sposób na wadze :)

Gość MARLENKAAA2
Mangomix ale masz pyszności na tej swojej diecie :) Zazdroszcze!:P

Ja tez zamienilam befsztyk na piers z kurczaka ale na parze , no i wlasnie szpinak w czoraj mialam i go ominełam... ale nie wiem wlasnie czy tak moge niektorych skladników nie jesc ?:> bo tez wczoraj nie jadłam pomidora bo nie mialam ochoty ;p

Gość mangomix
dla musi byc to co lubię bo inaczej bym zrezygnowała szybko a tego nie chce !:) Ale miło ,że Ci się podoba mój jadłospis :P(niestety nie mogę tego powiedziec o Twoim :( ale wierzę w Was dziewczyny !!):):)

Gość mangomix
lala a liczyłaś ile mniej więcej kalorii ma dzień na kopenhaskiej ??:)

Też mi sie podoba twoja dieta ! nie nie liczyłam...a powinnam ;>?

Gość MARLENKAAA2
Wydaje mi się ze tak :) No nie ma co się dać zwariować! a używsz soli? Bo ja tak a niby nie wolno :P Tak samo absurdem jest dla mnie to ze jak się pożuje gumę to trzeba kończyć dietę. :O

nie nie używam soli :P no wlasnie ja strasznie uwielbiam rzuć gume ! ale zakończylan rzucie przez ta diete heh :D . A ile ogolnie ważysz ? i wzrost ?:)

Gość MARLENKAAA2
Właśnie wyczytałam, ze Zawartość kalorii we wszystkich posiłkach musi mieścić się w przedziale 500 - 900 kcal. :O

Gość mangomix
mi na 1 dzień wyszło 540 kcal jeżeli jecie całą pierś z kurczaka i jeżeli używacie łyżki oleju do tej sałaty dlatego chyba trzeba jeśc befsztyk bo on ma więcej kalorii ale ja tam nie wiem :) Wszystko z ciekawości zrobiłam !:P

czesc babki:) moje dziecko poszlo na drzemke,mam chwilke ,ale zaraz biore sie za jakis obiad i pranie musze poskladac...obowiazki mamy i zony:) mango a skad wlasciwie ty ta diete wytrzasnelas???kurcze powiemm ci szczerze ze jakos dziwne uwierzyc ze 5 kilo w 1o dni,mnie sie to pewnie nie uda bo na sama myysl jedzenia np caly dzien owocow juz jestem glodna:):):) a najbardziej w tych dietach dobija mnie picie 2litrow wody,boze moj gdzie to zmiescisc, litr nooo moze jeszcze ale 2? i tez trzeba lubiec wode, a ja wole redd bulla hahahha a to gazowane przeciez:)

aha , kurde to chyba zaczne liczyć kalorie... ale jak stosuje wszystko co mowi mi jadlospis , tzn czasem nie jem tych rzeczy...to chyba nie jest zle no nie ?:)