Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ataman Ryps

SMOLEŃSK na POWAŻNIE

Polecane posty

Gość Ataman Ryps
Do mnie w 2 osobie ale mamy ładnego ryja nie :) Pójdziemy do Joli :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
Uwaga osiągam mistrzostwo retoryczne uwaga chyba sobie zwalę i pierdolnę 100 emotek :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : )

Gość Ataman Ryps
Uwaga rozpierdalam rozmówców ach osiągnalęm podniecenie ach..

Gość Ataman Ryps
Zaraz zwyzywam Jarka i Antka i będę w fazie erekcji :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
O tak oooo mocniej ach ta moja łapka i zdjęcie Tuska :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
OOO tak Raport Millera niezaleźni eksperci, brzoza ach mocniej mocniej :) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
UUU moja 2 osoba próbuje nieudolnie się bronić jak zaszczuty kundel myśli, że ktos się nad nim rozczuli i weźmie sobie do serca jego uwagi ojoj ach tak mocniej ten pierdolony Kaczyński och już szczytuję

Gość Ataman Ryps
ten kretyn Macierewicz, który ma żonę a ja nie ten idiota och tak mocniej szybciej więcej podniecenia

Gość Ataman Ryps
och walę sobie pałkę i piszę swoje brednie licząc, że ktoś czyta oo tak dajcie mi Alika niech nie siedzi z tym pajacem Kaczyńskim och tak jeszcze mocniej...aaaa

Gość Ataman Ryps
Chyba włożę sobie w dupę pałkę mojego ojca byłego ORMOWCA.... :) :) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
Piszę swoje brednie i myślę, że ktos to niby czyta o ja głupi wszyscy mają w dupie małego internetowego kozaka i krzykacza :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
ZWALĘ SOBIE POD WYBORZCĄ :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
JESTEM MISTRZEM DYSKUSJI ZADAJĘ SETKI GŁUPICH PYTAŃ WKLEJAM TYSIĄC PROPAGANDOWYCH TEKSTÓW I ROZPIERDALM PISOWCÓW A POTEM SOBIE ZWALAM OOO TAK MOCNIEJ MOCNIEJ :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
RĘKA PRACUJE TEN PIEPRZONY KACZOR TEN KRETYN MACIEREWICZ OOOO MOJA RĘKA JEST TAKA CUDOWNA I SZYBKA JAK TUPOLEW W LOCIE na 5000m :):) :) :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
Oooo spuściłem się z emocji na Wyborczą poproszę Jolę, aby mi wytarła pisiorka o nie użyłem tego słowa to działa jak afrodyzjak :) :) :) :)

Gość Ataman Ryps
Tak wypierdalaj zjebie... Jestem twoją nadzieją i szansą na lepszy żywot, mam nadzieję, że coś sobie uświadomisz....

Gość Posługuję się faktami
No powinieneś wreszcie Shatyn udowodnić swoje brednie, albo lepiej- przeprosić za te głupoty. A obrażać otuloną, wiemy że potrafisz. Ja nic nie muszę udowadniać, bo ja nie wypisywałem bredne o Tempelhoff, to tyle do ciebie. O raporcie już napisałem, oczywiście Andrzeja Czumy, b. ministra rządu PO. Facet jest odważny, a Tusk go poparł!!! Mam nadzieję na zakończenie wojny polsko-polskiej i tym samym- koniec pożywki dla takich oszołomów jak ty. Bo to prowadzi do tego co w Łodzi czy Norwegii, w skrajnych przypadkach.

Gość Ataman Ryps
Tak jestem mądry jak Tusk, piękny jak Schetyna, waleczny jak Niesiołowski i łysy jak Szejnfeld jestem ideałem mężczyzny...

Gość gdzie są dowody??
nie ma czyli sratyn kłamiesz :o

Gość Ataman Ryps
ja pierdolę zjebie nudny jesteś przeproś za to udowodnij to, daj dowód na to idź się pierdolnij w łeb...

Gość Ataman Ryps
zaraza będzie i co nie masz dowód wiedziałem czyli kłamiesz i pierdolnie sto emotek jak down :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość cześć owieczki
ładną owczarnie macie :)

Nie ja kłamałem. Ale może czasy oszołomstwa się kończą. Tusk chyba rozumie że ta walka nie ma sensu. PO i PiS się niewiele różnią i kłótnie do niczego nie prowadzą. Ty jak widzę nie wyciągnąłeś żadnych wniosków z tragedii norweskiej.

I wybij sobie z głowy Shatyn, Ataman czy jakoś tam jeszcze, raz na zawsze- że ktoś ciebie się boi. Nie ma czego. To brzydko, ale tu się z ciebie kpi. Bo twoja osoba takie tylko reakcje może wywołać.

Co mam wskazywać? Skoro zmieniasz nicki, nie ma to sensu. Jesteś przykładem oszołoma, na szczęście niegroźnego. Jestem pewien. To wszystko.

Gość Ataman Ryps
dobra już nie piszę bo będzie miał komplksy przeze mnie pa :) :) :) :) :) :)

Ja nie uciekam. Wiele razy ci udowodniono, co z tego? Zmieniłeś nick i jedziesz dalej. I na siłę chcesz wywołać jakiś strach przed sobą. Na próżno Shatyn. Autorytetu tu nie zbudujesz sobie. Jakby rzekł Kazio- cienias......

Nie mam ochoty. Iftar tu przylazła dopiero po twoim stwierdzeniu, że tu była. Ale olewka tego łgarstewka. Czasy dla takich jak ty się kończą, mam nadzieję już w tym roku. Wojenkę ktoś wreszcie skończy, a jak nie to i tak się stanie kiedyś.

I niczego ci nie będę udowadniał- bo jesteś po prostu pan nikt. A twoje zdanie o mnie, mnie ani ziębi ani grzeje. Pisz co chcesz i tak pies z kulawą nogą z twoim zdaniem się nie liczy. Leją tu z ciebie, nie za "prawdę"- bo ona jest dostępna bez twoich wklejek. Leją za całokształt.

Dzień miłości dla trudnych ludzi... Skoro tu była to niech napisze iftar tu na czarno ze tu była wcześniej niż wczoraj i wtedy przeproszę, za to tylko. Powodzenia :).