Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze swiety

co robić moja córka ma 20 lat i nie chce isc do pracy

Polecane posty

Gość o boze swiety

powiedziała ze jesli ja wyrzuce z domu to sie zabije, co robic ?

Gość ptasiek nastroszony
zamontuj kłodę na lodówce

Gość o boze swiety
doradzcie cos

nie dawaj jej kieszonkowego bo to smieszne w tym wypadku ma 20 lat to jakie kieszonkowe? sama niech na siebie zarabia już po drugie nie pozwalaj używać kompa bo prąd kosztuje jak chce niech się dorzuci do prądu nie kupuj ciuchów butów zobaczymy jak długo w starociach połazi zobaczy że koleżanki pracuja albo uczą się i mają to jej się znudzi i roboty szybko poszuka

Gość o boze swiety
kiedys zostawiismy ją bez jedzenia i bez pieniedzy na 3 dni , ledwo co jadła za oszczednosci które ma, przelezała całe te trzy dni ogladajac telewizje i siedzac w necie, stwierdzila ze jej nie zalezy zreszta sama mówi ze ona nie musi jesc i zebym ja wyrzucila z domu wtedy jej ułatwie decyzje..:O

za dostęp do netu niech wam sie dokłada ciekawe czy naprawdę by się zabiła czy tylko tak straszy

Gość o boze swiety
co byscie zrobili na moim miejscu ?

Gość do autorkiiiiii
Załatw jej bogatego męża :) kobiety nie są stworzone do pracy :)

Gość gfhyyujun
ja robie tak samo jak mnie starzy zostawiaja w domu sama, uwielbiam to, lodowka pusta bo nie potrzebuje miec wypchanej i caly dzien ogladam seriale ktore normalnie widze raz na miesiac:D

Gość o boze swiety
zaryzykowac ? bede miec wytrzuty do konca zycia jesli sie zabije ..

E tam :) ja bym jej dawała kieszonkowe :) nic nie utrudniała. Niech wychodzi ze znajomymi, obserwuje jak żyją....po jakimś czasie sama zobaczy że pracują i mają swoje pieniądze i że tak jest lepiej :) A po drugie córka ma 20 lat i Ty masz OBOWIĄZEK utrzymywać ja do końca nauki i jako dobra matka powinnaś ją zaganiać na studia a nie do roboty.

Gość o boze swiety
ale ona studiuje tylko ze zaocznie, na dodatek opłacamy jej te studia..:O

Gość o boze swiety
teraz na wakcje mogłaby sobie cos znalesc :O

Gość ujbjbju
co robic?ksztalcic ja dalej :( ma by c robolem pospolitym?

Gość ptasiek nastroszony
a niech się zabije! w to nie wierzę , błędy wychowawcze spowodowały , że stosuje wobec Ciebie taki szantaż emocjonalny, jak ją kochasz naprawdę nie toksycznie to zmuś by się usamodzielniła z korzyścią dla niej

No, to skoro studiuje to ma chyba studiować a nie isc do pracy i zarabiać na Ciebie. Trzeba było nie mieć dzieci skoro sie teraz nie chce ich utrzymywać.

Gość o boze swiety
nie na mnie tylko na siebie, po to sa studia zaoczne zeby mozna bylo tez prawcowac

Gość o boze swiety
wydaje mi sie ze ma depresje i ze jest skłonna by to zrobić :O ale przeciez nie moge jej całe życie utrzymyawac jak ja byłam w jej wieku to juz pracowalam od roku i chciałam miec własne pieniądze

Gość o boze swiety
up

A co to za różnica że zaoczne? Studia to studia, masz obowiązek i koniec. I właśnie na Ciebie ma pracować, bo Ty chcesz mieć dla siebie kasę którą musisz przeznaczać teraz na jej utrzymanie. Szczerze mówiąc na jej miejscu poszukałabym pracy, wyniosła sie z domu i juz byś mnie więcej na oczy nie zobaczyła i oczywiście sądownie uzyskałabym od Ciebie alimenty które sie należą :) więc ciesz sie że masz taką córkę jaką masz.

Gość a moze pomoz jej
taka prace znalezc. Za pozno sie obie ogarnelycie. Na calym wybrzezu szukaja rak do pracy sezonowej. Znajduje nierzadko takie z zakwaterowaniem i wyzywieniem plus pensja. Tylko trzeba interesowac sie takimi sprawami wiosna, ale jak bardzo by chciala, to i teraz moze znalezc

Gość o boze swiety
całe 20 lat ja utrzymywałam chce na stare lata zwiedzic swiat anie utrzymywac tego pasozyta

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
płac jej za te studia i dawaj jej jeśc ale na ciuchy i przyjemnosci niech sobie sama zarobi i nie daj sie szantazowac ze sie zabije, znalazła sobie sposób na Ciebie i tyle

Gość sama jesteś sobie winna
powiedz że nie zapłacisz za szkołę jej, niech się do roboty weźmie. co ona robi całymi dniami skoro studiuje 4 dni w miesiącu? :O jak mogłaś dopuścić do tego, żeby płacić jej za zaoczne studia?

Gość tak to już jest
jak sie od dziecka całe życie niczego nie wymaga poza nauką, a z tą chyba nie było najlepiej, skoro "tylko" zaoczne. Rodzice nie mają czasu albo chęci dla swoich pociech, kiedy te dojrzewają, a potem budzą sie z ręka w nocniku

Gość dfdfsdfdfdfdf
ewa 33 zalosna wstretna konkubina, ktora sama dzieci nie ma a wpieprza sie w kazdy temat

Gość o boze swiety
mówiłam jej o tych pracach sezonowych ale nawet nie chciala o tym slyszec jej nie zalezy juz chyba na niczym :/ zreszta sama tak twierdzi :/