Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze swiety

co robić moja córka ma 20 lat i nie chce isc do pracy

Polecane posty

Gość prawde powiem
odpowiesz mi na to pytanie wyżej w jakim celu wysyłasz ją do pracy ??? ona pieniędzy nie chce , wiec rozumiem że chcesz żeby tobie oddawała wypłate ?

Gość o boze swiety
chce zeby sama opłacała sobie studia, i na ich dojazd , żeby miała na jedzenie i własne wydatki zeby sie zaczeła usamodzielniać! czy to takie dziwne ?

Gość o boze swiety
nie widziałam nigdy żeby sobie sama to robiła ! na rekach nie ma śladów po cieciach

Gość uuuyuyuyuyuyu
do tej wyżej: łatwo ci pisac i mądrowac się, jakbys nie byla zbyt komunikatywna, do tego niesmiala to watpie czy bys tak chetnie wysylala CV i latala po rozmowach, najlatwiej to kogos oceniac

Gość prawde powiem
ale kobieto to w takim razie trzeba było wychować tak córkę.... a ty wychowałaś rozpieszczonego lenia a teraz nagle dziwisz sie ze ona nie chce isc do pracy ... coś tu jest nie tak. Ja rozumiem to że chcesz zeby ona sama zaczeła siebie utrzymywac , to twoja sprawa, tylko trzeba bylo zająć sie jej wychowaniem. Nie rozumiesz ze to dla niej jest nie do przyjęcia ? gdyby od małego znała wartość pieniadza i byla nauczona do pracy to co innego. A tak ty nagle chcesz zmienić jej ' idealny ' świat w piekło bo nagle zachcialo sie mamuśce żeby córka sama sobie za wszystko płaciła. Problem jest w tobie a nie w niej. Ale widze ze i tak nie ma sensu tłumaczenie Ci tego, wyrzuć ją z domu, niech się zabije, bedziesz miała świety spokój. Bo chyba o to ci chodzi ??? żegnam

Gość o boze swiety
ona jest nieudacznikiem ma tego swiadomosc i dlatego chce to zrobić , nie wiem jak jej pomóc to jest sytuacja bez wyjscia :/

Gość prawde powiem
psycholog

POWIEDZ JEJ TO. ALBO SIE OGARNIE I SPRÓBUJE CI UDOWODNIĆ ŻE NIE JEST NIEUDACZNIKIEM, ALBO PRZESTANIESZ MIEĆ PROBLEM. TYLKO Z POGRZEBEM...

uuuyuyuyuyuyu jeśli to było do mnie. Może i komunikatywna i rozgadana jestem, ale niekoniecznie w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. Wiesz ile rozmów spaliłam, bo nie potrafiłam zapanować nad nerwami. Na 4 chyba w cale nie poszłam stojąc pod budynkiem, bo niedawałam rady sobie ze stresem. Jestem straszną panikarą, jednak musiałam znaleźć pracę. Nikt za mnie tego nie zrobi.

Gość o boze swiety
up

Gość zielony goblin
hahah znam to za autopsji ze mną też były takie problemy do 20-tki w końcu ruszyłem dupsko i ugiąłem się pod żądaniami opiekunów prawnych..

Gość Jan Vertonghen
Wez za robote ty stara szparo, jestescie banda nie zaradnych PRLowskich kmiotow tylko byscie wszystko chcieli miec za darmo a ja jakos pracuje i mam na wszystko i sie ucze też!Jaka corka taka matka!