Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syna nieuk i tępak

Mój syn nie chce iść na studia!!!!! Ma tylko technikum!

Polecane posty

Gość hyhyhyhyyyy
up

Gość gość
A to co? teraz już nawet Technik z średnim wykształceniem i maturą to mało ? W d**ach się Wam poprzewracało czy jak ?! To już dzisiaj albo masz wykształcenie wyższe z mgr na początku albo jesteś leń, nieudacznik i nie rób ????!!!! Boże co za żałosny kraj, ludzie jesteście poj**ani, sami sobie kłody pod nogi stawiacie. Dokładnie.

Gość gość
kobieto, po co on ma isc na te studia??? ty chyba zyjesz w swoim odrealnionym swiecie skoro myslisz ze jak pojdzie na studia i je skonczy to bedzie kims i bedzie mial swietna prace itp.. zobacz ilu jest bezrobotnych ludzi po studiach, i to nawet bo dosc dobrych studiach, oczywiscie zdarzaja sie tacy co studia sa przydatne i cos im to daje ale to raczej garstka ludzi, uwierz mi. Najlepiej zeby wyjechal za granice i tam podjal sie pracy obojetnie jakiej - i tak zarobi tam tyle co tutaj ludzie po studiach albo nawet i wiecej.

Gość gość
autorka sama pewnie musi byc niezle glupia i nieoczytana skoro nie wie jaka jest sytuacja w pl i ze studia tutaj raczej nic nie pomoga, i nie sa absolutnie zadnym prestizem czy wykladnikiem tego co kto potrafi i jaki inteligenty jest.

Gość gość
lepszy dobry listonosz niż wiecznie bezrobotny kiepski magister po gównianych studiach jakby to powiedział Donald Tusk :) Po za tym żadna praca nie hańbi, a każda praca jest lepsza niż wieczne bezrobocie. I co, pójdzie na studia, a potem ledwo je skończy ale i tak będzie się wywyższał i uważał za kogoś lepszego, bo ma studia i będzie liczył, że jego mają zatrudnić i dać mu od razu 5000zł zarobić? Wiem po swoich kolegach, którzy są na studiach i nic poza nimi nie robią, i liczą, że jak je skończą to świat zawojują i Bóg wie ile zarobią. A jak im mówię, żeby szli gdzieś na łopatę lub produkcję to są gatki, że ja mało ambitny jestem ( sam pracuję w klubie nocnym jako barman i kelner w weekendy oraz dorabiam w tygodniu na ulotkach ) tak jak Pani syn. :) Po za tym studia produkują bezrobotnych i mało zarabiających....