Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniamkowa0101

jestem w szoku-tabletki

Polecane posty

Gość mniamkowa0101

dzis moja ginekolog powiedziala mi,ze tabletki dzialaja dopiero jak sie zacznie przyjmowac drugi blister:O chodzi o Nowynette i Midiane,bylam zaskoczona ,bo zawsze slyszalam ,ze dzialaja juz od pierwszej tabletki pierwszego blistra,ale lekarka prawie klocila sie ze mna ze nie mam racji,co Wy a to?jak Wasi lekarze mowia?

Gość mniamkowa0101
up

Gość mniamkowa0101
hej ludzie co z Wami

Gość gfyjuyt
Dla własnego dobra chyba warto słuchać ginekologa, zresztą pierwsze opakowanie nowych tabletek bierze się tylko raz, więc można się tydzień przemęczyć z gumką. Ja zawsze słyszałam że tabletki zabezpieczają od pierwszego dnia ale teraz tyle tych nowych tabletek weszło z mniejszą dawką hormonów że kto wie........

Gość mniamkowa0101
no wlasnie ja tez tak slyszalam,ale jestem w szoku,ze dopiero od drugiego blistra,ze nawet po pierwszym opakowaniu w przerwie nie jest sie zabezpieczonym..:O dziwne

Gość chyba zart
zmien ginekologa, skoro takie pierdoly gada o podstawowych kwestiach, to co dopiero o powaznych problemach moze mowic... strachj sie bac takich lekarzy

Gość *liliann
Też kiedyś spotkałam się z tym, że po pierwszym opakowaniu zabezpieczają. Mojej koleżance tak gin mówiła i ona słuchała :)

Gość mniamkowa0101
wypowie sie ktos jeszcze...?

Gość littlechinesee
Moja pani doktor powiedziała że przez pierwsze 7 dni przyjmowania tabletek lepiej zabezpieczać się dodatkowo prezerwatywą, a później działają już bez zarzutu :)

Ja współżyłam od 2 tabletki do końca, bo gin powiedziała, ze jestem bezpieczna od pierwszej tabletki. Wciąży nie byłyam. Chociaż może miałam takie szczęście. Nie wiem :)

Gość fdfdsdf
up...

po pierwsze - ulotki nie gryzą po drugie - lepiej, że powiedziała Ci tak, niżbyś wpadła przy pierwszym blistrze i miała żale do lekarza, bo Cie nie uprzedził...