Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

Jak mam go rozumiec...czego chce..

Polecane posty

Skoro rozmawiałaś wczesniej z narzeczoną, to na pewno masz do niej jakiś kontakt. W czym więc problem, żeby jej się zapytać czy oni nadal ze sobą są, bo on do Ciebie coś bajeruje, ale nie chce na to pytanie odpowiedzieć :P

tak ja poprowadze z nim ta rozmowe najbardziej szcvzerze jak sie da...lena nie znasz mnie a nie jego, nie wiem kim jesteśmy, jakimi ludzmi...

Gość zostaw debila to nie ma sensu
nic a nic

moze jednak czas odnowic poradnie Zs, ja zawsze bardzo chetnie:)

Zonkilkowa Pani - ktoś kiedyś tak pieknie powiedział, żeby przestać robić ze swojego życia prezent innym, tylko zrobić go sobie :). Może zastosujesz się do tego? :)

Zonkilku ale tempa jesteś jak Boga kocham... facet pobyzkać chce a Ty ideologie dorabiasz Może ślub za m-c bierze i bzyknąć chce. Opamietaj sie to nie romantyczna opowieść jakby mnie tak jakiś cham potraktował to bym mu w ryj dała p.s. szczery jak zawsze w formie:)

"Jak mam go rozumiec...czego chce.." mozliwe, ze marzy mu się harem i zostałaś wyznaczona do rezerwy - póki w Polsce nie zmienią prawa

Gość natuska85
Ale autorka nie jest żoną. W każdej chwili może się wycofać z chorego układu. Ale nie, ona będzie wyjaśniać. Szkoda mi juz słów...

a to ze ktoś jest żoną to jest usprawiedliwiony??? i juz moze wszystko.?? ja chce znać prawde, kocham tego faceta, nie wstydze sie uczuć do niego i chce znac prawde. jaka ona by nie była takową uszanuje. mam do tego prawo. dziękuje wszystkim za wypowiedzi.