Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

Jak mam go rozumiec...czego chce..

Polecane posty

Spotykałam się z facetem ponad 3 lata, niestety on w tym czasie poznał inną, zaręczyli się i niestety nie uświadomił mnie ze spotykając sie ze mną ma też narzeczoną. Było mi potwornie źle, tak bardzo go kochałam, był dla mnie wszystkim, w nikim nie bylam tak zakochana. My dowiedziałyśmy sie o sobie..niestety kłamstwo ma krótkie nogi...porozmawiałyśmy. Wiem ze przez to coś się miedzy nimi popsuło...Od tych trzech lat minęło już troche czasu a on ciagle prosi mnie o spotkania, chce do mnie przyjeżdzac, ale kiedy ja mu wspomnę ze ma narzeczoną( choć teraz juz tego pewna nie jestem) to on twierdzi, że jestem złosliwa. Nigdy nie powie czy tez ją ma czy też nie...Nie ukrywam ze go dalej kocham, dalej wiele dla mnie znaczy mimo tego wszystkiego:( wiele mnie to wszystko kosztowało...Daje mu do zrozumienia ze nie jestem kobietą od jednego, ale on nie daje za wygraną...tu mnie zaprasza na kawe, tu kupuje drogie perfumy...sama nie wiem co robic...jest mi ciezko w tej sytuacji...

Gość natuska85
Jak to co powiedzieć wprost: chcę jasnej odpowiedzi na pytanie czy chcesz być ze mną i zostawiłeś tamtą, czy nadal chcesz ciągnąć dwie sroki za jeden ogon. Najwyższy czas się ogarnąć dziewczyno, życie ucieka.

Gość bo w blokach mieszka
coś z tobą nie teges, kochaniutka :( facet wali cię w rogi aż miło a ty nadal z nim jesteś, porażka :( chyba, że tak bardzo pasują ci te perfumy.....:D

"kiedy ja mu wspomnę ze ma narzeczoną( choć teraz juz tego pewna nie jestem) to on twierdzi, że jestem złosliwa." Robi z Ciebie idiotkę. Kopnij go w dupę, on jest nic nie warty. 🖐️

nie jestem z nim. Myślicie ze mi jest łatwo...:( nie jest...uciekam od niego jak najdalej. ale macie racje ze on kłamie i czas postawić jasne pytanie które padło wcześniej.

skoro nie jesteście razem to w czym problem?????

i co z tego, ze on czegos od ciebie chce ? pomysl co jest dla ciebie dobre

być moze chce łatwego seksu, ale ode mnie go nie dostanie. Dlatego przed chwilą zadałam mu jasne i konkretne pytanie. poczekam co na nie odpowie, ale musze być konsekwentna.

do niczyjej szafy uciekac nie musze mialem na mysli szafe o ktora sie zapierasz gdy mu dajesz do zrozumienia, ze nie jestes do jednego :-)

my już wiemy czego on od ciebie chce: DOOOOOOOOOOPY :D skoro go tak kochasz to mu daj i po problemie pieprzyć zdradę, oszustwo i narzeczoną!!!!

Żonkilkowa pani moze i on jest podly hmmm ale ty za to glupia że dorosla kobieta o czyms takim pisze na forum i sie znastanawia czy dac dupyu bylemu ktory ma narzeczona.. ehh

a gdzie ja napisałam czy zastanawiam sie czy dac mu dupy?? a gdzie ja napisałam czy jestem pewna czy ta narzeczona dalej ma. ona weszła w moje zycie a nie ja w jej.

taaaaaa, tylko ona jest NARZECZONA, a ty niby kto??????

Żonkilkowa pani, Ja bym się nawet nie zastanawiała nad takim, który ma kogoś, a na boku lata z chujem po prośbie.

aby ktos wszedl w nasze zycie musimy chciec go tam wpuscic ty ja wpuscilas do swojego niby zwiazku ? czy twoj niby facet ja tam wpuscił ?