Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafkaaa

pogadam bo spac nie moge

Polecane posty

Gość Jula1111
takich numerow to ja juz nie znaju

Gość Franek z nocnej zmiany
i chwała Bogu ;)

Gość ejkaejka
Franek przytuliłabym Cię :) życie nie jest takie złe, przeszłam sporo ale mimo wszystko mam skądś energię do życia i chciałabym i Tobie jej trochę przekazać :)

Gość Jula1111
ja tez ci troche jej przekaze

Frano jak masz sznury uzywac to ja Cie zatrudnie a za pare lat sie usmiejesz ze chcialem gadzety do usmiercania;)

Dzięki dziewczyny za troskę :). Uciekam już lulu, może jutro na ten sam topic wdepnę wieczorkiem to pogwarzymy jeszcze

Gość ejkaejka
Meton olej gry, żyj normalnie bądź sobą, jak babom nie pasuje dajmy na to Twój samochód z jakiegoś powodu to lej na to, nie są Ciebie warte. Zresztą jakim trzeba być człowiekiem by oceniać ludzi w ten sposób? :O

Meton, tez dzięki za propozycję, no rozważę to :)

Gość ejkaejka
ok, trzymaj się, do jutra ;)

cześć, do jutra ... o ile dożyje

Gość Jula1111
meton znajdzie sie taka co cie doceni zobaczysz to tylko kwestia czasu. Dobra ja tez spadam bo mnie i tak rano obudza i nie bede wiedziala jak sie nazywam wpadne do was jutro wieczorem buzka

Gość ejkaejka
cześć Juleczko, do jutra ;)

Fran trzymaj sie chlopie:) gdzies mnie tutaj znajdziesz napewno bedzie szybciej niz jakies smieszne usmiercanie...Kobietki wypozyczalem auto tylko dlatego ze jak przyjezdzalem swoim to te dziwne dziewczyny wciskaly mi obraczke w reke rodzicow w leb wciskaly a to nie tak niestety.dlatego wypozyczalem jak sie spotykalem...

Gość Jula1111
buziaki misiaki

Gość ejkaejka
kurde to w jakim towarzystwie się obracasz? blachar? współczuję Ci..:O Domyślam się jak się możesz czuć w takiej sytuacji

Gość ejkaejka
Julka🌼

moj kolega dobry,przyjaciel powiedzial mi wprost wypozycz sobie auto bo z tym swoim tylko tzn blachary bedziesz lapal.a prawda jest taka ze z biedniejszej sfery pochodze pochodzilem i daltego moze tak jakos dziwnie jest jka wjezdzam do PL i taki smieszny klimat jest.to chore troche jest ale prawdziwe

Gość ejkaejka
Meton nie idziesz jeszcze lulać?:)

Gość ejkaejka
wygląda na to że od czasu do czasu pasuje zrobić test nowo poznanej kobiecie czy nie chodzi tylko i wyłącznie o kase. Zakochasz się, to jest fajne, zasługujesz też aby i ona Cie kochała :)

eja u druga sprawa jest taka ze ja np D&B slucham wiec raczej tak takie kobietki mile sympatyczne nie blachary powinny byc ale wszystko szybko jakos sie roznosi wkurwia mnie to...jakos nikomu nie wierze tylko swoim jak jestes w Polsce kiedys tak nie bylo.chyba mnie jakas choroba dopadla;)

no pewnie ze tak jakby kobietka ktora mi sie podoba w ktorej moglbym sie zakochac zakochalaby sie bo jestem jaki jestem a jestem normalnym gosciem ktory w zyciu duzo przeszedl i mu sie udalo...bywa:) wkurwia mnie za przeproszeniem jak gadam sobie z kobietka jest naprawde wszystko wprzadku jak bylo kiedys, po czym powiedzmy mowie po co masz jechac do domy z kolezanka powiedzmy taksowka ja was odwioze i sie zaczyna odwoze je i widze ci sie dzieje to nie wporzadku:( nie wiem jak sobie to wytlumaczyc.moze kiedys sie trafi ta ktora bedzie miala to w dupie:)

Gość ejkaejka
też lubię drum&bass :) no cóż, musisz nabrać cierpliwości i znajdzie się kobieta, która na Ciebie zasługuję, musisz w to uwierzyć ;) Włoszki są ponoć ładnymi kobietkami :P

znam mnostwo tutaj ludzi ale to nie swoi so widze ze chca mi dobrze,ale eja to nie to...kobietki sa a te tutaj to dopiero materialistki nawet nie chce o tym mowic bo przykro mi sie robi niestety.

Gość ejkaejka
Żeby one miały to w dupie to i Ty musisz nauczyć się mieć to w dupie :) Nie zadręczaj się tym tak...szkoda zdrówka;)

eja ja naprawde duzo w zycie przeszedlem mam tylko rodzenstwo z ktorym zarabiam...jestem rodzynkiem w rodzinie,teraz akurat siedze sam jak pipa;) ale za 2tyg jade do naszej pieknej PL na chwile porozrabiac.skad jestes? moze Cie zachacze na pogaduszki po drodze do Gda;)

Gość ejkaejka
ja z drugiego końca Polski niestety :) zazdroszczę Ci, mieszkania w Gdańsku, uwielbiam morze, poza tym tam jest przepięknie :)

przez drugi koniec bedzie jechal bo jakos o Gda musze dotrzec:) a wiec skad bardziej wschod? na poludniu mam zamiar sie zatrzymac kolo wrocka na noc u znajomych

Gość witam,
o czym rozmawiacie? mogę się przyłączyć?