Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrzymammm ??

Koszula z długim rękawem do porodu

Polecane posty

Gość wytrzymammm ??

witajcie na 4 sierpnia mam termin Zakupiłam sobie jakis czas temu 3 koszule nocne z długim rękawem bo były w promocji 13.99 a z krótkim niestety nie było a nie uśmiechało mi się wydawać ok 40 zł (znalazłam w tej cenie najtańszą) na koszule z długim rękawem skoro potem i tak pójdą do śmieci bo nie lubie spać w koszulach. Czy myślicie że ja sie tam ugotuję? Czy może lekarze będą mieli coś do tego że taki upał a ja w koszuli z dł rękawem ?

a ja bym te rekawy skrocila i obszyła na wysokosci lokcia

Gość Lena204
kobieto wyluzuj

Gość boże to jakaś masakra
że 40 zł za koszulę to dla ciebie majątek. Wolisz się czuć niekomfortowo byle tylko zaoszczędzić paręnaście złotych sknero. Aż żal czytać takie rzeczy

ja rodziłam w starej koszulce męża. nie wiem, po co ci 3 koszule prawdę mówiąc. przebierać się tam chcesz czy co?

Gość wytrzymammm ??
A po co niby miałam wydawać 40 zł skoro i tak je wypierdzielę od razu po powrocie do domu do śmieci ;/ wiesz... jakoś te 13.99 jest mi łatwiej wyrzucić do śmieci niż 40 zł Kupiłam 3 abym nie musiała chodzić w jednej kilka dni ?

aaa, myślałam że do samego porodu 3 kupiłaś. no nic, skróć te rękawy i tyle.

Gość tak skróć rękawki
a do samego porodu to chyba dostaniesz szpitalną koszulkę;)mi kazano założyć tą szpitalną:)

Gość Lena204
tak skróć rękawki nie we wszystkich szpitalach dają koszule do porodu w niektórych trzeba mieć swoją

Długi rękaw po porodzie to trochę kiepski pomysł. Ja się strasznie pociłam bo cała woda ze mnie schodziła. Dwa razy dziennie prysznic i myślałam, że umrę a jeszcze długi rękaw. Lepiej skróc.

Gość wytrzymammm ??
no właśnie akurat w tym co ja będę rodzic trzeba mieć swoją. No ale moim zdaniem to dobrze... bo wiadomo kto to nosił... iwgl

Gość mammmmma
uwierz mi ,że nie ma znaczenia jaki masz rękaw. najwyżej podwiniesz. w trakcie porodu nie bedzie to mialo dla ciebie znaczenia co masz na sobie: koszule, bluzke czy nawet nic.... za skrócenie rękawów wydasz drugie tyle pieniędzy a szkoda. szczęśliwego rozwiązania pozdrawiam :)

Gość Lena204
zgadzam sie z Endlessly może ci być za gorąco ja bym skróciła te rekawki

dugie tyle peiniędzy? Ludy... bierze nożyczki, obcina, obszywa i za darmo:P Ale wymyśliłaś mammmma:P

Gość wytrzymammm ??
mammmmma ma rację jeśli zaniosę do skrócenia to pewnie na jedno mi wyjdzie... to juz lepiej było mi kupić z krótkim a nie cudować... Sama nie skrócę bo się do tego kompletnie nie nadaję :) Wyjdzie mi jeden rękaw krótszy drugi dłuższy... eee wole nie ryzykować :) jakoś się przemęczę... a jak juz naprawdę będzie mi tak strasznie gorąco to powiem mężowi aby kupił mi koszulę z kr rękawek i już