Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maławiedzmavoddooleworęczne27

Czy ktos interesuje się ezoteryką?

Polecane posty

no to siup, powiedz jak odwracasz, ja wiem, że coś się święci, ale nic nie umiem poradzić, istna Kasandra, chciałabym to jakoś ogarnąć, pokierować

Czy ktoś zna prawdziwą czarownicę? poszukuję. już zbyt długo trwa zły stan, by móc powiedzieć, że to przykre zbiegi okoliczności.

Gość tygo
Serdecznie Witam Zapraszam Cę na forum ezoteryczne --> https://kartalosu.fora.pl/ Forum powstało niedawno, aktualnie się rozbudowujemy i szukamy osób, którym tematyka ezoteryczna jest bliska i którzy pomogą nam w rozwinięciu forum poprzez rejestrację i pisanie postów, a także poprzez reklamę np. wśród znajomych, czy też na swoich stronach internetowych/blogach. W zamian oferujemy między innymi: miłą, przyjazną atmosferę, nowe znajomości i szeroki krąg osób z którymi możesz od świtu do nocy dzielić się swoimi zainteresowaniami. Co znajdziesz na forum? Na pewno mnóstwo treści ezoterycznej - jakby inaczej ;) Ale dodatkowo możesz skorzystać z darmowej wróżby, dostać przesłanie z Kart Anielskich lub poprosić o interpretację snu czy też poczytać jaki wpływ na Twoje życie ma Numerologia. To tylko niektóre z możliwości jakie Ci oferujemy, aby zobaczyć więcej po prostu do nas dołącz :) Twój czas na forum umili dział Ezocaffe, który przepełniony jest solidną porcją dobrej rozrywki i humoru, na pewno będzie wesoło ;) Zapraszamy - wejdź i sam/sama oceń, kto wie może dołączysz do nas i zostaniesz na dłużej? Będzie nam - użytkownikom bardzo miło :)

Gość Nieswiadoma

Skorzystalam ze strony cetrum-ezoteryczne.pl i jestem bardzo zadowolna. Tarocista Szymon jest meega przystojny ale i jaki dobry w rozwiazywaniu problemow. Polecam!