Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Na żonę tylko dziewica. Czy zgadzacie się z tym?

Polecane posty

Gość hbynbhjunngu
spierrdalaj :)

Gość Rysianka
Oczywiście. A na męża prawik. U mnie tak było!!! 🖐️

Gość syrenejczyk.
a na meza tylko taki sflaczaly kootas jak autor

Gość fdsfds
zgadzame

Gość też chcę ten kolagen za darmo
ssspppiiieeerrrdddaaalllaaajjj ale już szybciutko w podskokach

Czy ja wiem. Ślub się bierze w późnym wieku, a wtedy trudno o dziewictwo. O ile kobieta nie była atrakcją wszystkich okolicznych chłopców, to można przeboleć, że skonsumowała związek z jakimś swoim chłopakiem. Chyba, że biorąc ślub jest się prawiczkiem, to wtedy gorzej się człowiek czuje z taką świadomością. Dziewictwo zawsze jednak stanowi dla mnie plus.

Gość cieakwa jestem
a ty jestes prawiczkiem ze chcesz zone dziewice???

To pytanie się pojawia, dlaczego nie związała się z tym chłopakiem, z którym straciła dziewictwo?

Oczywiście, że nie!!! Dla każdego człowieka z libido na średnim poziomie seks to wazny element życia! Niedopasowanie w tej sferze czesto kończy się rozstaniem. Nie wiedziec jak to jest z seksem z naszym przysżłym małżonkiem to jak nie wiedziec ile ma lat (25 czy 55), nie wiedziec gdzie pracuje, to tak jakby brac slub i nie wiedziec gdzie się będzie mieszkać i nagle okazuje się,że u toich rodziców nie możecie i jego tez nie a na własny kat was nie niestać...

Gość Rysianka
Myśmy wzięli ślub w późnym wieku i jest super 🖐️

Tak, jestem prawiczkiem. Najgorzej jak zakocham się w dziewczynie, która nie będzie dziewicą.

A to już nie moja rzecz, czemu dana kobieta nie związała się z jakimś chłopem. Różnie się w życiu układa, nie wszystkie związki są do grobowej deski. Ważne, że była uczciwa i nie dawała komu popadnie, a przynajmniej swojemu osobistemu partnerowi.

Gość Rysianka
Looser, chłopak mógł już zdradzić, rzucić cokolwiek... Życie prznosi różne sytuacje. Lub może w trakcie okazało się, że to jednak nie to. Przecież nawet po x latach nie znasz człowieka. Nie możesz zakładać, że ktoś uprawia z kims sex z nudów, albo po to, by mieć to za sobą. Wiele osób uprawia sex z miłości lub z uczucia mylnego z miłością, ale w nadziei, że będzie z tego trwały związek. Bo nie jest regułą, że sex przed ślubem skazuje parę na niepowodzenie. Ani tez sex po slubie nie jest żadną gwarancją na nic. U nas akurat jest OK 🖐️

Looser -- A powiedz mi co będzie jeśli już uda Ci się znaleźć kobietę ,z którą stracisz prawictwo i rozstaniecie się z tego powodu , że np. ona chciała seksu codziennie a Ty rzadziej albo na odwrót? Czy wtedy zmienisz swoje zdanie na temat seksu po ślubie czy stwierdzisz, że skoro już z jedną spałeś to nie możesz mieć drugiej kobiety i będziesz do końca sam? Odpowiedz tylko nie po chamsku proszę ;)

Gość cvcvxcv
no i co ztego? ja znam mnostwo dziewczyn dobrych kochanych wrazliwych i porzadnych ktopre nie sa dziewicami bpo kazda z nich ma za soba jakis zwiazek. czesto jest ze bedac z kims liczymy na to ze to juz ten/ta jedyny/jedyna. a;le niestety nie zawsze dochodzi do happy endu , wiec co taka dobra dziewczyna ma byc skreslona ty;lko dlatego ze byla w zwiazku z kims innym ??? to absurd!! co innego dziewczyna niedziewica ale dupodajka to rozumiem. ja osobioscie nie chcialabym p[rawiczka. dobrze jesli facet ma juz doswiadczenie i moze mnie porownac do innych

zresza co mówi o kobiecie,że jest dziewicą... może np to,że nie miała okazji stracic cnoty...

Gość cvcvxcv
dlaczegoo kobieta nie zwiazala sie z tym z ktorym stracila dziewictwo??? ojej pwoodow moze byc milion. ja np planowlaam z moim pierwszym przyszlosc wiec bylam pewna ze tylko z nim chce to zrobic i robic do konca zycia ale neistety zaczelo sie miedzy nami psuc i po 5 latach rozstalismy sie. roznie w zyciu bywa

Nigdy nie wyobrażałm sobie miec prawiczka! A juz na pewno nie na 1 faceta! Teraz to może i pobawiłabym się takim dla fanu!

Daisyy To byśmy się dopasowali do siebie, znaleźli kompromis. Co za problem.

Znowu błazen się przypałętał. spod palcow pchelki utykujacej na swoj los brzmi to zaiscie komiecznie telephone, mozecie z luzerem na dwa glosy ty bim on bom start!

Looser- nie zawsze się uda iść na kompromis uwierz. Ale załóżmy , że byś się rozwiódł albo ona odeszła i co wtedy? Jakie wtedy miałbyś podejście?

Gość Rysianka
Oczywiście. Jeśli żona nie ma co dzień ochoty na stosunek, może zadowolić męża oralnie lub dłonią. 🖐️