Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Na żonę tylko dziewica. Czy zgadzacie się z tym?

Polecane posty

Gość cvcvxcv
zapomnialam jeszcze dodac jednej rzeczy otzo zauroczenie. przez pierwszych pare miesiecuy do okolo 2 lat jestesmy pod wplywem chemii, tzw rozowe okulary i przez to idealizujemy partnera. z czasem chemia ptrrzestaje dzialac, zaczynamy dostrzegac wiecj wad partnera, zaczyna nas coraz wiecej rzcezy denerwoac, ale to nie znaczy ze zwiazek ma sie zakonczyc

"przypomnij sobei siebie 2 , 3 lata temu, 5 lat temu i co? byles taki sam?" Tak.

Gość IMO13844
Asymilacja postępuje - uśmieszki w postach Szczerego. :classic_cool:

Gość cvcvxcv
darker -:):):):):):):) hahahahahahahha

"Tak jak robią to samice. Na szczęście jeszcze się broni poprzez nieustanne posługiwanie się poezją subtelnie kierującą nas na tory zrozumienia jego skomplikowanej osoby." Jak to mówią, najbardziej skomplikowane problemy mają najbanalniejsze rozwiązania. Bądź też "pod latarnią jest najciemniej". Zaczynam zatem rozumieć echo bytności ZS na topie Creama. Ale to tylko echo, bo przecież spod majestatycznych palców w klawiaturę nie zostało wstukane nic innego, a prosty wierszyk o pchlej naturze... :classic_cool:

Ja też byłem taki sam. Daisyy Tak samo Ty wyszłaś na ograniczoną osobę z tylko swoim zdaniem.

cvcvxcv jakoś nie widzę nic co by się w mnie zmieniło.

Gość cefalka
nie zmieniają się ludzie, którzy nie żyją aktywnie; siedzą w 4 ścianach, z rodzicami lub sami... takim żadne zmiany nie grożą... status quo

" Tak samo Ty wyszłaś na ograniczoną osobę z tylko swoim zdaniem." Nie do końca wiesz dlaczego? Bo w przeciwieństwie do Ciebie ja mam pojęcie o temacie , o którym pisze a Ty nie masz żadnego doświadczenia żeby móc mieć niezmienne zdanie na owy temat.

"Asymilacja postępuje - uśmieszki w postach Szczerego." Za jakie trzy dni może zacznie doradzać. :D

Gość cvcvxcv
jakoś nie widzę nic co by się w mnie zmieniło. jesli nic sie w tobei nie zmienilo to znaczy ze nie zyjesz...

"nie zmieniają się ludzie, którzy nie żyją aktywnie; siedzą w 4 ścianach, z rodzicami lub sami" Nie ośmieszaj się z takimi postami.

I możliwe, że nie będę miał takiego doświadczenia, bo się od razu zwiąże z moją żoną i będziemy już razem.

Gość dziad w pomaranczy
"jesli nic sie w tobei nie zmienilo to znaczy ze nie zyjesz... " Następna która wie lepiej od nas samych, co w nas siedzi.

"jesli nic sie w tobei nie zmienilo to znaczy ze nie zyjesz" Schizofrenikom trudno zrozumieć, że inni nie zmieniają zdania co tydzień.

"no nie gadaj, ze twoja natura jest zlozona " Czym może być pchła wobec baraniej głowy.

"Następna która wie lepiej od nas samych, co w nas siedzi." W Cosmo napisali, że mózg nie jest potrzebny póki są cycki.

"pchlom? litosci, chyba, ze chodzilo ci o dogryzac" Dbajże o wizerunek ZS. Nie 'dogryzać', a 'zrzucać na nas łaskę oświecenia w zastoju mentalnym'.

Ok Loooser , mógłbyś się wypowiadać jakbyś miał już tą żonę ale obecnie nie miałeś nikogo więc co możesz wiedzieć o związkach damsko-męskich a tym bardziej jak Twój związek będzie wyglądał? Mówisz hop a jeszcze nie przeskoczyłeś więc Twoja teoria nie ma jeszcze potwierdzenia u Ciebie.

czegos tam sie nauczyles pchelko, nie przecze, ale to wciaz za malo nie poddawaj sie jednak i trenuj zawziecie, moze za pare lat doscigniesz bleblaka

Gość dziad w pomaranczy
A ten zjeb zawsze szczery znowu pierdoli o pchłach.

ZS, tyś jest najtłuściejsza wsza na całej kafeterii, wierzę więc, że praktyka czyni mistrza. To jak zagrzanie do boju przez guru.

Gość cefalka
znam kilka osób, które świetnie teoretyzują na temat życia i związków, ale ich życie pokazuje, że teoria i praktyka nie zawsze idą w parze 🖐️

Twoja niewiedza wychodzi w tym co piszesz. Jeśli już poznasz kobietę , z którą się zwiążesz zapewne Twój światopogląd legnie w gruzach ponieważ masz wyobrażenie związku jak z taniego filmu romantycznego. Może jeszcze bedziesz mieć szansę przekonać się, że życie nie jest takie jakie sobie ustalimy , że będzie.

Gość luzer ma zaburzenia az
dziwne ze starzy z nim nic nie robia albo sa slepi :D

Gość cvcvxcv
Schizofrenikom trudno zrozumieć, że inni nie zmieniają zdania co tydzień. :) to mialo byc smieszne?? dobrze wiesz ze sie zmienialy i dobrze wiesz ze ty tez nie jestes taki sam jak 2, 3 tym bardziej 5 lat temu. wiem ze chcesz byc cool :):):) ale neistety nie wyszlo:):):):)