Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Na żonę tylko dziewica. Czy zgadzacie się z tym?

Polecane posty

Gość darker chce byc
macho w necie bo w realu jest niewidzialny hahahaha

"i dobrze wiesz ze ty tez nie jestes taki sam jak 2, 3 tym bardziej 5 lat temu" W innych ciuchach chodziłem i miałem mniej książek. Poza tym nic się nie zmieniło. Nawet komp ten sam. "wiem ze chcesz byc cool ale neistety nie wyszlo " Tobie też nie wyszło bycie mądralińską ale z krowiego gówna masła nie ukręcisz więc przyzwyczajaj się.

"bo w realu jest niewidzialny" A po co mam być widzialny?

Gość IMO13844
zawsze szczery "ups, pochwalilem cie zbyt wczesnie pchelko" Braki u trenowanych są często odzwierciedleniem trenującego. :classic_cool:

Braki u trenowanych są często odzwierciedleniem trenującego. sluszna uwaga, doceniam autokrytyke trenera przedmiotowej pchelki :-)

Gość IMO13844
zawsze szczery "sluszna uwaga, doceniam autokrytyke trenera przedmiotowej pchelki" Czyżby niechętny, skromny zbawiciel? A może tylko nieposiadający samoświadomości, swojego oświecającego wpływu. ;)

15:16 [zgłoś do usunięcia] IMO13844 Telefon - cholera jasna! Mówiłem, "nie denerwuj go" - zaraz będzie odpowiadał pojedynczymi słowami... A poza tym powinieneś dostosować się do jego rady i zarazić szczęściem Loosera i BleBle, co z pewnością zaprocentowałoby na bardziej pogodne usposobienie Pchełko-Mastera. Wszakże upodobniamy się do swych pupilów i na odwrót. teraz juz wiadomo kto jest twoim pupilem :-)

Gdzieś już widziałem ten rodzaj zachowania. Zdaje się, że został przez ZS określony jako 'koalicja'. :D

Gość IMO13844
zawsze szczery "teraz juz wiadomo kto jest twoim pupilem" Dwa słowa: Ike, Czizas. A teraz precz do Jaskini Wstydu, odprawić pokutę. :classic_cool:

Baran jednak organizm wyższego rzędu niż pchła. Trzeba znać swoje miejsce w przyrodzie.

Dwa słowa: Ike, Czizas. cholera jasna chyba zacznę pobierać opłaty za wykorzystywanie mojego wizerunku w celach byle jakich

Gość IMO13844
zawsze szczery "a ty sio, odszukac KRYNICE ZMYSLOWOSCI" Módl się, abym jej nie odnalazł, bo oznaczałoby to kilkukrotnie częstsze nawiązania do piersi samic, lub ich co bardziej intymnych części. Ale jako żem bardzo altruistyczna bestyja, to wyłącznie przez wzgląd na Twą osobistość, zaniecham wszelkich poszukiwań. :classic_cool:

Gość bim bom bim bom bim bom
bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom bim bom

Ale jako żem bardzo altruistyczna bestyja, to wyłącznie przez wzgląd na Twą osobistość, zaniecham wszelkich poszukiwań. ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z konsekwencji? nieodszukana KRYNICA jest wsciekla KRYNICA a wsciekla KRYNICA zamienia sie w wulkan namietnosci :-)

telephone coś ci się wymsknęło?:)

Gość IMO13844
zawsze szczery "nieodszukana KRYNICA jest wsciekla KRYNICA a wsciekla KRYNICA zamienia sie w wulkan namietnosci" A jak wszystkim wiadomo, nieunikniona jest erupcja aktywnego wulkanu - ku przerażeniu, tudzież zgorszeniu świadków. ;)

Gość IMO13844
ike "IMO to obietnica?" Jedyne wyjście...

nieunikniona jest erupcja aktywnego wulkanu - ku przerażeniu, tudzież zgorszeniu świadków spoko luz, tylko najpierw odszukaj :-)

ZS, w całej swojej niewysłowionej mądrości niestety teraz mnie zawiodłeś. Dbajże o wizerunek chłopie, w wydaniu ZSa to jak demencja starcza. Nawet twoja muszka zrozumiała.